![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jako ta 'druga'...
Tak, a dla faceta romantyczna kolacja i seks na pocieszenie, bo on przecież nie chciał, to była jej wina, skrzywdziła go
![]() Cytat:
Do desperatki mi daleko. I mam porządnego faceta, układa nam się świetnie. Za to ja tobie współczuję. Ograniczenia.
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ograniczenia w jakim sensie ? Możesz rozwinąć? Tu nikt nie usprawiedliwia postępowania niewiernego faceta. Należy kopnąć w d*** takiego gnojka, który za nic ma wierność i zaufanie. Ale też nic nie usprawiedliwia kobiety, która zabiera się za zajętego faceta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tanga trzeba dwojga, owszem, ale tylko jedno z nich ma zobowiązania wobec swojego partnera, tylko jedno z nich kogoś zrani. Chodzi o to, jak postrzegasz dziewczyny, które sypiają/spotykają sie z zajętymi. Tzn. rozumiem, że uważasz je za niemoralne etc, ale nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo się mylisz nadając im łatkę desperatek, przypisując same najgorsze cechy.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-10-16 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Widocznie mamy na to zupełnie inny pogląd. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwestia podejścia.
![]() |
![]() |
#37 | |
BAN stały
|
Cytat:
Może i szukają, może i wtedy szukali, ale mnie tak bardziej pasowało. Jeszcze by który miał jakieś roszczenia - a tak , czysty układ, zabawa, wiadomo, że żona nie może się dowiedzieć, święty spokój, a byli to koledzy, miałam zaufanie do nich, dobrze się gadało, nie było ryzyka, jak z takim "na jedną noc". Faceci też często do niezobowiązującego seksu wolą mężatki. Z tych samych powodów. Życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Brzydze się . Takim postępowaniem i takimi kobietami
I tak to jest Moja racja, jedynie słuszna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli wychodzi na to co napisałam. Kobieta z premedytacją wchodząca z buciorami w czyjś związek Nigdy nie będzie miała racji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coż, jestes podłym babsztylem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja bym czegoś takiego nigdy nie zrobiła, ale też nie rozumiem krytykowania "tej trzeciej".
To nie ona jest w związku, nie ona obiecywała, czy nawet przysięgała. To facet jest tu skończoną kanalią, która zdradza swoją ukochaną. Chyba, że uważacie, że biednego mężczyznę uwiodła jakaś zołza, a on, ten bidulek, nie mógł się przecież oprzeć, w końcu jest tylko mężczyzną. Każdy facet zna słowo "nie", zna zasady moralne dotyczące jego kręgu kulturowego i ma swój rozum i wolną wolę. Kobiety, które spotykają się z zajętymi facetami, są albo naiwne, albo wyrachowane, ale to facet jest główną przyczyną całego zła w tej sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem jak tak można. Przecież kobieta tego mężczyzny ma uczucia
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Syla_ Czas edycji: 2012-10-16 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ale tu nie chodzi o solidarność jajników, ale o zwykłą przyzwoitość. Ale w sumie komu ja się dziwię. Tej co na każdym kroku podkreśla, że za żonatymi się ugania. Masz być z czego dumna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Ta Pani to się na takim zachowaniu i swojej dumie z tego wylansowała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodzi o to że tutaj Panie przyznają się publicznie wszech i wobec bez krępacji i poczucia jakiegokolwiek wstydu, że chodzą do łóżka z żonatymi, zajętymi facetami... Jeszcze autorka wątku pyta co o takim układzie myślimy... Ja myślę, że świat schodzi na psy... nikt nie zważa na drugiego, Każdy(chodzi mi o te "kobiety") patrzy na swoje d***sko i prezentuje całkowity brak EMPATII międzyludzkiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- bo chce udowodnić sobie, że jest lepsza od zdradzanej żony (pod względem urody przedewszystkim) - adrenalina Ale tak najbardziej to obstawiałabym na powód pierwszy. Czyli w sumie wielkie kompleksty, dodajmy do tego brak kręgosłupa moralnego i kierowanie się dewizą nieograniczonego hedonizmu (czyli nie chce wiedzieć, że jej wolność kończy sie tam gdzie zaczyna się cierpienie drugiego człowieka) i mamy takie "kobiety". W sumie jakoś tak dziwnie nazwać to kobietą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie o tym też pisałam parę postów wyżej ![]() Jest mnóstwo chętnych na niezobowiązujący numerek... Ale przecież najłatwiejszy jest taki żonaty "burak i cham", który w ramach odskoczni od swojej już nudnej żonki postanawia spróbować świeżego i dość łatwego mięska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Wiem. Gdyby nie ja, pewnie pozostaliby, wierni po grób. A...i waż słowa. Tu nie stosujemy inwektyw. Odnieś się do moich przekonań, jeśli masz ochotę, ale nie używaj słow obraźliwych wobec mojej osoby, proszę. A jak nie chcesz lub nie potrafisz użyć argumentów zamiast wyzwisk - zamilcz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
BAN stały
|
Cytat:
To zajęty facet nie zważa na moralność ludzką, ja, jak byłam wolna nie musiałam się starać o ich moralność. Ich związek - ich wybór. I co z tego, że się nie pogodzisz. Podobne poglądy ma wiele kobiet i tyle. Nie muszą wierd...lać się - ci faceci to robią za nie. A one są wolne. Jak pisałam. I nie muszą dbać o uczucia innych kobiet. Chociaz tamte często nie wiedzą, więc nie cierpią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ze swojej perspektywy dodam, że ja nawet nie myślałam o tym, że on miał dziewczynę, więc opada jakiekolwiek dowartościowanie się jej kosztem, poprawianie samooceny w ten sposób. Nie czułam nic, nie żywiłam żadnej empatii wobec niej, była mi totalnie obojętna. Tak po prostu. Jeśli was to interesuje, jak to wygląda z drugiej strony, bo widać na to byście nie wpadły. Inne argumenty też już padły. No, ale lepiej sobie wmawiać, jakie to takie 'kobiety' są zdesperowane i zakompleksione. Może i część kieruje się właśnie tym, że w ten sposób poprawia sobie humor i samoocenę. Ale nie wszystkie. I m.in. to miałam na myśli pisząc wcześniej o ograniczeniu. Bo strasznie upraszczacie sprawę, przemawiają przez was emocje, i mylicie się w ocenie i przypisywaniu do tych kobiet pewnych cech charakteru, poglądów. Ja nie kieruję się dewizą nieograniczonego hedonizmu, jak to ładnie nazwałaś. Obcy też mi całkowity brak empatii, o którym pisała wizażanka wyżej. Ale pewnie trudno ci/wam będzie to pojąć i sobie wyobrazić- o czym pisałam we wcześniejszym akapicie.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-10-16 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
Cytat:
I też te kobiety były mi zupełnie obojętne. Nie istniały praktycznie. Byłam wolna, fajnie było się wspólnie z miłym kolegą zabawić. Ach, te błędy młodości...jakoś nie przywiązuję do tego większej wagi, a tu taka dyskusja. Zabawne. Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2012-10-16 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
smieszne jestescie obronczynie moralnosci...pilnujcie swojej d... i misiaczkow
![]() i nie zapedzajecie sie co nie ktore z okresleniami...
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój teraźniejszy mężczyzna wie o Twoich postępkach z przeszłości? Jeśli tak to co o tym sądzi? Albo inaczej, jakbyś zadała mu pytanie, dotyczące owego postępowania to jakie byłoby jego zdanie na ten temat?
![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jednak te dziewczyny nawet, jeśli chwalą się publicznie, to nikogo nie oszukują w tak perfidny sposób, jak ci faceci. To facet nie ma żadnego kręgosłupa moralnego, zdradzając. Kobieta robi źle, ale to już raczej kwestia jej sumienia, niż dobra innego człowieka. Chyba, że tu chodzi o faceta przyjaciółki, wtedy to już w ogóle jakiś koszmarek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.