![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prosze Was dziewczyny odpowiedzcie na moje pytanie :)
Oj nie wiem, nie wiem. Nie tak łatwo! My się tu na forum już zdążyłyśmy w kolejce do jaśnie pana ustawiać, możesz mieć numerek 237
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smuteczek. Wiesz, jak wybierze mnie, to on będzie w domu siedział, gotował obiadki i rodził dzieci, ja będę żywicielem rodziny. Nie może być inaczej, bo jeszcze sobie pomyśli, że na kasę lecę, a tego bym nie chciała, o nie! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
A masz Ty w ogóle jakieś zainteresowania, hobby np. taniec, piłka nożna bo w takich miejscach najłatwiej poznać fajną dziewczynę a poza tym będzie sie interesować tym co Ty więc do zagadania masz dobry temat a reszta sama pójdzie.
Ja mam +20 i myślę, że właśnie po tym wieku nie ważna jest kasa i "presiż" kto ma jakiego chłopaka tylko szuka się prawdziwej miłości. No i oczywiście ja też staje do kolejki po Twoje zainteresowanie
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ej kobity, a jaki trzeba mieć miesięczny dochód brutto żeby myśleć o podrywie w przedziale wiekowym 25-30. I czy auto musi mieć sprawną klimatyzację i posiadać alufelgi czy na stalowych idzie coś wyrwać ?
![]() A tera poważnie - Autorze wątku, w sumie przybyłem Ci pomóc i rzucić swoją złotą myśl - jak mówisz że koledzy tylko na seks chodzą z dziewczynami i nie masz jak się z nimi zabrać - to sam zorganizuj jakąś impreze, zaproś paru chłopaków i dziewczyn z klasy (zapraszając na impreze dziewczyny nie będziesz czuł żadnego skrępowania że Ci odmówi któraś) i jakoś ruszysz do przodu w ten zawiły świat relacji i uczuć damsko - męskich. Tylko w żadne "słoneczka" mi tam nie grać ! ma być spokojna, kulturalna impreza ![]() Edytowane przez Jestem chlopak Czas edycji: 2012-10-20 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ja swojego TŻta poznałam przez internet, nie widzę w tym nic złego. Jesteśmy razem już ponad rok i ani ja ani on nie jesteśmy pedofilami, więc krzywdzisz nas taką opinią!
a tak serio to mógłbyś wstawić swoje zdjęcie albo przesłać kilka osobom na maila jeśli się wstydzisz, obca osoba powie prawdę czy jesteś przystojny czy nie i co ewentualnie mogę zmienić. Ja chyba nie potrafiłabym załamanemu i samotnemu facetowi w oczy powiedzieć, że coś z nim nie tak, obcemu przez internet jest łatwiej. ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Przeczytałam wątek i jestem w szoku. Znalazł się królewicz ![]() mam 21 lat i z moim TŻ żyjemy szczęśliwie od wypłaty do wypłaty, nie stać nas nawet na bilety do kina, a jesteśmy szczęśliwi... O zgrozo, nie mamy samochodu ![]()
![]() |
#39 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Żarty sobie z tym zainteresowaniem też robisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Aha i jak nie podasz kontaktu to odpowiesz mi tutaj, ty z góry ![]() To moje wytłumaczenie : Tak ... totalny desperat ze mnie, pisałem to w stanie nietrzeźwości. Pisownia na poziomie gimnazjum? Wypraszam sobie, mam średnie wykształcenie, zdałem maturę na bardzo dobrym poziomie.... Czemu oceniam dziewczyny za puszczalskie??? HMMM ? Dobra masz oto link http://www.youtube.com/watch?v=WZQkjqZYHb8 I co powiesz mi, że ta dziewczyna chodzi tam tylko potańczyć ;d? No dobra może się wygłupiłem nie wszystkie takie są, pisałem to z żalem w stanie wskazującym xD To prawda mam bardzo niefajne towarzystwo i własnie z nim skończyłem, poszukam sobie lepszego. Dlatego przez nich takie podejście mam... Chciałbym je zmienić... No ale te kobitki tutaj są wrogo nastawione oj;d Chciałbym mieć dziewczynę i nie zachowywać się jak łajza ale jestem raczej nieśmiały i nie umiem zdobyć się na odrobinę odwagi, żeby podejść i zagadać do dziewczyny ;( Nigdy tego nie robiłem a zresztą i tak by mnie wyśmiała jakby doszło do tematu o byłych partnerów. Dziewczyny w moim wieku już miały na pewno jak nie setki to dziesiątki partnerów i nie lubią niedoświadczonych heh ;/ Dobra Narka ;d Trudno nie będę się zamartwiał tylko szkoda, że żadna dziewczyna nie chce się mną zainteresować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszesz, że nie można znaleźć dziewczyny przez internet po czym jesteś zrozpaczony, że żadna z nas przez ten sam internet nie zainteresowała się Tobą. Przeczysz sobie czy mi się wydaje? Kobiety tutaj są wrogo nastawione? No sorry, przedstawiasz tutaj dziewczyny w wieku <20 jako puszczalskie panny, a kobiety po 20 jako te lecące na kasę, więc wybacz, ale ja nie miałabym ochoty poznać kogoś kto tak myśli o kobietach. Są różni faceci (jak sam zauważyłeś np. Twoi koledzy co chcą pannę na jedną noc, a przeciwieństwem jesteś Ty - wprost idealny). Kobiety też są różne zdarzają się te rozwiązłe jak i naprawdę wartościowe osoby, a jest ich więcej, tylko trzeba je zauważyć, są zazwyczaj mniej krzykliwe, 'popularne' i rzucające się w oczy. Do tego twierdzisz, że jak znajdziesz tę wyjątkową dziewczynę to ona Cię wyśmieje z braku doświadczenia? To najlepiej idź przeleć kilka panienek na imprezie, na pewno to doceni! W wieku 19 lat powinieneś wiedzieć, że są różni ludzi - zarówno mężczyźni jak i kobiety. Większość szuka tego samego - szczęścia, które rozumie jako miłość, ciepło rodzinne itp. Nie patrz na ludzi przez pryzmat znajomych, sensacji w mediach, a może przestań mierzyć innych swoją miarą??? Wydajesz się być zakochanym w sobie królewiczem, który jest samotny, ale żadna kobieta nie jest go warta, po za tym to kobieta musi o niego zabiegać. No cóż, prawda jest taka, że kobiety są wyzwolone, ale nie wszystkie. Nadal żyjemy w konserwatywnym kraju, gdzie niestety pierwszy krok należy do mężczyzny, wiele kobiet na niego czeka (co nie znaczy, że jestem jedną z nich). Tak już niestety jest, więc popatrz na siebie krytycznie - też masz wady, podejdź zagadaj do dziewczyny, która Ci się podoba i nie zakładaj, że jest ona puszczalska albo po 20 poleci na Twoją kasę lub zostawi Cię przez jej brak. Przyciągnij tą wyjątkową dziewczynę swoją osobowością, poczuciem humoru, wiedzą, a nie zgrywaj Bóg wie kogo...
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Nie uważam mojej wypowiedzi za żart, najpierw prosisz o pomoc a gdy ja dostajesz wyśmiewasz? Czego Ty chcesz? recepty jak bez problemów, bez wysiłku poznać fajna dziewczynę bo ja jestem fajny? tego na pewno Ci nie damy.
A jeśli chodzi o te zainteresowania to najlepszy moim zdaniem podryw. Jeżeli szukasz dziewczyny, z która będziesz mógł pogadać o wszystkim to najpierw zacznij szukać tam gdzie Ty czujesz się najlepiej- mniej stresów. Jeśli lubisz sport to szukaj dziewczyny "na boisku", w miejscu gdzie transmitowane są mecze lub gdzie można potrenować.
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
o ja ale masz zniszczony leb Powtarzasz sie i wgl Piszesz jak dziecko i sie kazdego sluchasz oo boze Sto razy w jednym z zdaniu DZIEWCZYNA
Edytowane przez Helianka Czas edycji: 2012-10-22 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() człowieku, nie wyobrażaj sobie nie wiadomo czego. jest mnóstwo osób w tym wieku które do tej pory nie były w żadnym związku albo jakimś jednym... nad resztą mi się nie chce rozwodzić bo z Twoich wypowiedzi rzeczywiście wyłania się jakiś niesamowicie negatywny obraz płci przeciwnej... ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chłopak już dawno uciekł z forum, mam nadzieję, że przynajmniej wyciągnie jakieś wnioski. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.