Prosze Was dziewczyny odpowiedzcie na moje pytanie :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-19, 14:26   #31
LilyAllen
Zadomowienie

Dot.: Prosze Was dziewczyny odpowiedzcie na moje pytanie :)

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Cześć. iksde
Ja mogę być Twoją dziewczyną. iksde iksde iksde
Oj nie wiem, nie wiem. Nie tak łatwo! My się tu na forum już zdążyłyśmy w kolejce do jaśnie pana ustawiać, możesz mieć numerek 237 No ale i tak nie wiadomo, czy którąkolwiek z nas wybierze, bo część już 20+, a inne to nawet do klubów chodzą, rozpustnice...
LilyAllen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 17:22   #32
Nyappy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LilyAllen Pokaż wiadomość
Oj nie wiem, nie wiem. Nie tak łatwo! My się tu na forum już zdążyłyśmy w kolejce do jaśnie pana ustawiać, możesz mieć numerek 237 No ale i tak nie wiadomo, czy którąkolwiek z nas wybierze, bo część już 20+, a inne to nawet do klubów chodzą, rozpustnice...

Nyappy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 17:40   #33
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyAllen Pokaż wiadomość
Ojejku.:C
Smuteczek.
Wiesz, jak wybierze mnie, to on będzie w domu siedział, gotował obiadki i rodził dzieci, ja będę żywicielem rodziny. Nie może być inaczej, bo jeszcze sobie pomyśli, że na kasę lecę, a tego bym nie chciała, o nie!

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 18:30   #34
Nyappy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ojejku.:C
Smuteczek.
Wiesz, jak wybierze mnie, to on będzie w domu siedział, gotował obiadki i rodził dzieci, ja będę żywicielem rodziny. Nie może być inaczej, bo jeszcze sobie pomyśli, że na kasę lecę, a tego bym nie chciała, o nie!
Mów co chcesz i tak wiemy, że będziesz z nim tylko dla pieniędzy. Wszystkie kobiety są takie same.
Nyappy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 22:28   #35
magdaspring
Zakorzenienie

A masz Ty w ogóle jakieś zainteresowania, hobby np. taniec, piłka nożna bo w takich miejscach najłatwiej poznać fajną dziewczynę a poza tym będzie sie interesować tym co Ty więc do zagadania masz dobry temat a reszta sama pójdzie.

Ja mam +20 i myślę, że właśnie po tym wieku nie ważna jest kasa i "presiż" kto ma jakiego chłopaka tylko szuka się prawdziwej miłości.

No i oczywiście ja też staje do kolejki po Twoje zainteresowanie

Od 11.11.13
Biegi:
156 km
7x joga
8x tae bo

42/100 chipsy i przekąski
Len

magdaspring jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 00:14   #36
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nyappy Pokaż wiadomość
Mów co chcesz i tak wiemy, że będziesz z nim tylko dla pieniędzy. Wszystkie kobiety są takie same.
Ja jestem porządna, to Wy rozpustnice próbujecie zepsuć tego chłopaka.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 04:41   #37
Jestem chlopak
Zakorzenienie

Ej kobity, a jaki trzeba mieć miesięczny dochód brutto żeby myśleć o podrywie w przedziale wiekowym 25-30. I czy auto musi mieć sprawną klimatyzację i posiadać alufelgi czy na stalowych idzie coś wyrwać ?

A tera poważnie - Autorze wątku, w sumie przybyłem Ci pomóc i rzucić swoją złotą myśl - jak mówisz że koledzy tylko na seks chodzą z dziewczynami i nie masz jak się z nimi zabrać - to sam zorganizuj jakąś impreze, zaproś paru chłopaków i dziewczyn z klasy (zapraszając na impreze dziewczyny nie będziesz czuł żadnego skrępowania że Ci odmówi któraś) i jakoś ruszysz do przodu w ten zawiły świat relacji i uczuć damsko - męskich.

Tylko w żadne "słoneczka" mi tam nie grać ! ma być spokojna, kulturalna impreza

Edytowane przez Jestem chlopak
Czas edycji: 2012-10-20 o 06:52
Jestem chlopak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 12:49   #38
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Ja swojego TŻta poznałam przez internet, nie widzę w tym nic złego. Jesteśmy razem już ponad rok i ani ja ani on nie jesteśmy pedofilami, więc krzywdzisz nas taką opinią!

a tak serio to mógłbyś wstawić swoje zdjęcie albo przesłać kilka osobom na maila jeśli się wstydzisz, obca osoba powie prawdę czy jesteś przystojny czy nie i co ewentualnie mogę zmienić. Ja chyba nie potrafiłabym załamanemu i samotnemu facetowi w oczy powiedzieć, że coś z nim nie tak, obcemu przez internet jest łatwiej.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Przeczytałam wątek i jestem w szoku. Znalazł się królewicz
mam 21 lat i z moim TŻ żyjemy szczęśliwie od wypłaty do wypłaty, nie stać nas nawet na bilety do kina, a jesteśmy szczęśliwi... O zgrozo, nie mamy samochodu
Stary 2012-10-20, 22:02   #39
Mozzdzo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez magdaspring Pokaż wiadomość
A masz Ty w ogóle jakieś zainteresowania, hobby np. taniec, piłka nożna bo w takich miejscach najłatwiej poznać fajną dziewczynę a poza tym będzie sie interesować tym co Ty więc do zagadania masz dobry temat a reszta sama pójdzie.

Ja mam +20 i myślę, że właśnie po tym wieku nie ważna jest kasa i "presiż" kto ma jakiego chłopaka tylko szuka się prawdziwej miłości.

No i oczywiście ja też staje do kolejki po Twoje zainteresowanie
WOW oświeciłaś mnie ;d No ja szukam prawdziwej miłości;d
Żarty sobie z tym zainteresowaniem też robisz ? Może podaj coś do kontaktu z tobą email czy coś, bo chciałbym z tobą o tym pogadać, żebyś mi pomogła, zmieniła moje podejście na normalne

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Aha i jak nie podasz kontaktu to odpowiesz mi tutaj, ty z góry

To moje wytłumaczenie :
Tak ... totalny desperat ze mnie, pisałem to w stanie nietrzeźwości. Pisownia na poziomie gimnazjum? Wypraszam sobie, mam średnie wykształcenie, zdałem maturę na bardzo dobrym poziomie.... Czemu oceniam dziewczyny za puszczalskie??? HMMM ? Dobra masz oto link http://www.youtube.com/watch?v=WZQkjqZYHb8

I co powiesz mi, że ta dziewczyna chodzi tam tylko potańczyć ;d? No dobra może się wygłupiłem nie wszystkie takie są, pisałem to z żalem w stanie wskazującym xD To prawda mam bardzo niefajne towarzystwo i własnie z nim skończyłem, poszukam sobie lepszego. Dlatego przez nich takie podejście mam... Chciałbym je zmienić... No ale te kobitki tutaj są wrogo nastawione oj;d

Chciałbym mieć dziewczynę i nie zachowywać się jak łajza ale jestem raczej nieśmiały i nie umiem zdobyć się na odrobinę odwagi, żeby podejść i zagadać do dziewczyny ;( Nigdy tego nie robiłem a zresztą i tak by mnie wyśmiała jakby doszło do tematu o byłych partnerów. Dziewczyny w moim wieku już miały na pewno jak nie setki to dziesiątki partnerów i nie lubią niedoświadczonych heh ;/ Dobra Narka ;d Trudno nie będę się zamartwiał tylko szkoda, że żadna dziewczyna nie chce się mną zainteresować.
Mozzdzo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 14:53   #40
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Mozzdzo Pokaż wiadomość
Tak ... totalny desperat ze mnie, pisałem to w stanie nietrzeźwości. Pisownia na poziomie gimnazjum? Wypraszam sobie, mam średnie wykształcenie, zdałem maturę na bardzo dobrym poziomie.... Czemu oceniam dziewczyny za puszczalskie??? HMMM ? Dobra masz oto link http://www.youtube.com/watch?v=WZQkjqZYHb8

I co powiesz mi, że ta dziewczyna chodzi tam tylko potańczyć ;d? No dobra może się wygłupiłem nie wszystkie takie są, pisałem to z żalem w stanie wskazującym xD To prawda mam bardzo niefajne towarzystwo i własnie z nim skończyłem, poszukam sobie lepszego. Dlatego przez nich takie podejście mam... Chciałbym je zmienić... No ale te kobitki tutaj są wrogo nastawione oj;d

Chciałbym mieć dziewczynę i nie zachowywać się jak łajza ale jestem raczej nieśmiały i nie umiem zdobyć się na odrobinę odwagi, żeby podejść i zagadać do dziewczyny ;( Nigdy tego nie robiłem a zresztą i tak by mnie wyśmiała jakby doszło do tematu o byłych partnerów. Dziewczyny w moim wieku już miały na pewno jak nie setki to dziesiątki partnerów i nie lubią niedoświadczonych heh ;/ Dobra Narka ;d Trudno nie będę się zamartwiał tylko szkoda, że żadna dziewczyna nie chce się mną zainteresować.
każdy idiota teraz zdaje maturę, ba, nawet każdy może studiować matura, to żaden wyznacznik mądrości, więc nie przekonałeś mnie, że jesteś mądrzejszy niż gimnazjalista, skoro Twój styl pisania mówi sam za siebie.

Piszesz, że nie można znaleźć dziewczyny przez internet po czym jesteś zrozpaczony, że żadna z nas przez ten sam internet nie zainteresowała się Tobą. Przeczysz sobie czy mi się wydaje?

Kobiety tutaj są wrogo nastawione? No sorry, przedstawiasz tutaj dziewczyny w wieku <20 jako puszczalskie panny, a kobiety po 20 jako te lecące na kasę, więc wybacz, ale ja nie miałabym ochoty poznać kogoś kto tak myśli o kobietach.

Są różni faceci (jak sam zauważyłeś np. Twoi koledzy co chcą pannę na jedną noc, a przeciwieństwem jesteś Ty - wprost idealny). Kobiety też są różne zdarzają się te rozwiązłe jak i naprawdę wartościowe osoby, a jest ich więcej, tylko trzeba je zauważyć, są zazwyczaj mniej krzykliwe, 'popularne' i rzucające się w oczy.

Do tego twierdzisz, że jak znajdziesz tę wyjątkową dziewczynę to ona Cię wyśmieje z braku doświadczenia? To najlepiej idź przeleć kilka panienek na imprezie, na pewno to doceni!

W wieku 19 lat powinieneś wiedzieć, że są różni ludzi - zarówno mężczyźni jak i kobiety. Większość szuka tego samego - szczęścia, które rozumie jako miłość, ciepło rodzinne itp. Nie patrz na ludzi przez pryzmat znajomych, sensacji w mediach, a może przestań mierzyć innych swoją miarą???

Wydajesz się być zakochanym w sobie królewiczem, który jest samotny, ale żadna kobieta nie jest go warta, po za tym to kobieta musi o niego zabiegać. No cóż, prawda jest taka, że kobiety są wyzwolone, ale nie wszystkie. Nadal żyjemy w konserwatywnym kraju, gdzie niestety pierwszy krok należy do mężczyzny, wiele kobiet na niego czeka (co nie znaczy, że jestem jedną z nich).

Tak już niestety jest, więc popatrz na siebie krytycznie - też masz wady, podejdź zagadaj do dziewczyny, która Ci się podoba i nie zakładaj, że jest ona puszczalska albo po 20 poleci na Twoją kasę lub zostawi Cię przez jej brak. Przyciągnij tą wyjątkową dziewczynę swoją osobowością, poczuciem humoru, wiedzą, a nie zgrywaj Bóg wie kogo...
Stary 2012-10-22, 21:40   #41
magdaspring
Zakorzenienie

Nie uważam mojej wypowiedzi za żart, najpierw prosisz o pomoc a gdy ja dostajesz wyśmiewasz? Czego Ty chcesz? recepty jak bez problemów, bez wysiłku poznać fajna dziewczynę bo ja jestem fajny? tego na pewno Ci nie damy.

A jeśli chodzi o te zainteresowania to najlepszy moim zdaniem podryw. Jeżeli szukasz dziewczyny, z która będziesz mógł pogadać o wszystkim to najpierw zacznij szukać tam gdzie Ty czujesz się najlepiej- mniej stresów. Jeśli lubisz sport to szukaj dziewczyny "na boisku", w miejscu gdzie transmitowane są mecze lub gdzie można potrenować.

Od 11.11.13
Biegi:
156 km
7x joga
8x tae bo

42/100 chipsy i przekąski
Len

magdaspring jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-22, 23:07   #42
Helianka
Rozeznanie

o ja ale masz zniszczony leb Powtarzasz sie i wgl Piszesz jak dziecko i sie kazdego sluchasz oo boze Sto razy w jednym z zdaniu DZIEWCZYNA

Edytowane przez Helianka
Czas edycji: 2012-10-22 o 23:10
Helianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 07:54   #43
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez Mozzdzo Pokaż wiadomość
Dziewczyny w moim wieku już miały na pewno jak nie setki to dziesiątki partnerów i nie lubią niedoświadczonych heh ;/ Dobra Narka ;d Trudno nie będę się zamartwiał tylko szkoda, że żadna dziewczyna nie chce się mną zainteresować.
taa, może zacznijmy liczyć w tysiącach 20 latka i setki partnerów?!
człowieku, nie wyobrażaj sobie nie wiadomo czego. jest mnóstwo osób w tym wieku które do tej pory nie były w żadnym związku albo jakimś jednym...

nad resztą mi się nie chce rozwodzić bo z Twoich wypowiedzi rzeczywiście wyłania się jakiś niesamowicie negatywny obraz płci przeciwnej... puszczalskie, lecące na kasę... co jeszcze?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 08:24   #44
Klepsydra88
Zakorzenienie

dajcie dziewczyny już spokój, bo księciunio i tak wie swoje
Stary 2012-10-23, 08:33   #45
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Helianka Pokaż wiadomość
o ja ale masz zniszczony leb Powtarzasz sie i wgl Piszesz jak dziecko i sie kazdego sluchasz oo boze Sto razy w jednym z zdaniu DZIEWCZYNA
i do tego 50 razy, że nigdy jej nie miał, bo za raz ciężko pojąć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-24, 10:50   #46
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
taa, może zacznijmy liczyć w tysiącach 20 latka i setki partnerów?!
człowieku, nie wyobrażaj sobie nie wiadomo czego. jest mnóstwo osób w tym wieku które do tej pory nie były w żadnym związku albo jakimś jednym...

nad resztą mi się nie chce rozwodzić bo z Twoich wypowiedzi rzeczywiście wyłania się jakiś niesamowicie negatywny obraz płci przeciwnej... puszczalskie, lecące na kasę... co jeszcze?
Kochana, Ty tu takich rzeczy nie pisz, bo jak masz 20 lat i jeszcze nie dobiłaś do tysiąca, to na pewno jesteś brzydka i zazdrościsz

A chłopak już dawno uciekł z forum, mam nadzieję, że przynajmniej wyciągnie jakieś wnioski.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości