![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wierzycie w coś takiego jak TRZECIE OKO???
Cytat:
no właśnie, ciężko stwierdzić. pozbawiony leków, opieki (znajdował się w ośrodku pomocy), jedzenia... z tego co wiem, rodzina zaginionego była u Jackowskiego kilka razy; nie wiem w jakich odstępach czasowych.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam jego dwie książki. Nie zawsze udaje się wyjaśnić ale jednak ponad 600 ciał odnalazł.. i ma na to dowody. Można po mnie jechać że to głupota itp jak ktoś nie wierzy - nie musi.
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Wiele jest dziwów na świecie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
jestę wieszczę
|
Sama mam różnego rodzaju przeczucia, wizje i prorocze sny. Ma się rozumieć, że wierzę. Jak nauka to racjonalnie wyjaśni, będę wiedziała. Teraz TYLKO wierzę
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
3 oko istnieje, jest to czakra, która często jest zamykana podczas chrztu świętego, zresztą wszyskie katolickie sakramenty mają na celu blokowanie czakr, które w innych religiach są pielęgnowane.
3 oko odpowiada za postrzeganie pozazmysłowe i pospolicie zwaną intuicję. Są osoby, które więcej postrzegają jasnowidzący itp. może jest to wynikiem niedokładności księży podczas aktu chrzczenia(jeśli mówimy o chrześcijanach) lub osoby które najzwyczajniej w świecie mają przekleństwo lub szczęście widzenia pozazmysłowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() "Wiara" to złe słowo, bo WIEM, że "przeczucie" czy też "intuicja" to sprawa realna - mam na to dobrą historię własną, ze świadkami, datami itd. (nie, nie mogła to być samospełniająca się przepowiednia) i myślę, że większość z nas znajdzie coś takiego w swoim życiu. Nie dorabiam jednak do tego njuejdżowych czy dalekowschodnich teorii, czekam, aż ktoś to wyjaśni racjonalnie ![]() OSTATNIO, OSTATNIO! naukowcy "donieśli", że produkty o wysokim indeksie glikemicznym wpływają na nasilenie trądziku. Od lat 60. skutecznie udowadniali, że jedzenie NIE ma wpływu na trądzik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
oczywiście zgodzę się z tym, że nauka potrafi wytłumaczyć wiele lub będzie w stanie wytłumaczyć jeszcze więcej.
Nauka podjęła próby tłumaczenia istnienia czakr, jak też i boga, i an dzień dzisiejszy zdania są podzielone, i pewne rzeczy przyjmujemy na wiarę, jakoby sam fakt istnienia boga, czy to że istnieją kosmici ![]() Wiele osób potrafi naśmiewać się z pewnych rzeczy, a tym samym daje upust swojej arogancji nie pozwalając przyjrzeć się faktom, i nie starając się ogarnąć tematu, ale jeśli zdarzy się, że przyśni się im coś lub olśni impuls, a w czasie późniejszym to się urzeczywistni, to zadają pytania sobie i innym, czy możliwym jest to czy tamto... ![]() Co do tego o czym pisałam w odniesieniu do sakramentów katolickich- otóż, prawie każdy rytuał w KK ma na celu pewne odcięcie się bądź zablokowanie tego czy owego. Niestety o tym głośno się nie mówi, bo ponoć wiara KK odrzuca zabobony, a sama swój kult zbudowała na tradycji religii słowiańskiej poniekąd też negowanej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zdania na temat czakr czy bogów są podzielone, bo to kwestia wiary właśnie, nauka nie udowodniła istnienia ani jednego, ani drugiego. Jak i istnienia latającego potwora spaghetti i latającego czajniczka. Jak to sprawdzi i udowodni, to będzie fakt, a nie opinia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.