![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki TianDe ktoś słyszał ?
Kosmetyki Tiande używam od kilku lat. Kupiłam chyba już w każdym sklepie internetowym i na allegro, ale najbardziej polecam kupować na stronie http://skleptiande.pl/ mają dużo promocji i miła obsługe. Paczka zawsze w 24h.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Jasne że słyszałam, to najlepsze kosmetyki jakie kiedykolwiek powstały :P Ja zawsze korzystam z kremów nawilżająćych, naprawdę tak efektownych produktów jeszcze nie spotkałam. Owszem są drogie, ale bardzo wydajne, więc jak kupię takie kosmetyki oświęcim to wystarcza mi na bardzo długo. Polecam każdemu, warto wydać na nie nawet duże pieniądze!
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Gdyby ktoś chciał skorzystać promocji na pojedyncze produkty to zapraszam na: http://kasztanowa.com/kosmetyki/697-...arzy-100g.html . Przy okazji można kupić kosmetyki innych firm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Ja kiedyś korzystałam z tej promocji i osobiście mogę polecić xxx mozna tam kupić ciekawe kosmetyki, każda znajdzie coś dla siebie, ja już tam chyba zostałam stała klientką..
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-19 o 13:07 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
poznałam te kosmetyki i sa rewelacyjne skóra po soli jest taka gładka jak jedwab a peelig enzymatyczny od razy sciera zrogowaciały naskórek polecam z czystym sumieniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Witam
Jeżeli chce ktoś bliżej poznać produkty tiande to zapraszam. Warszawa , Opole, Kalisz i wiele innych miast mamy swoich partnerów , gdzie bez zobowiązań można umówić się i poznać na własnej skórze działanie produktów. Zapraszam też na stronę ; www.tiandewarszawa.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Według mnie całkiem niezłe kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Mam peeling enzymatyczny i jest rewelacyjny. Lepszego nie poznałam. Mam tez płatki na oczy z olejkiem, ale mam na to uczulenie, moze puszcze dalej, ale moje oczy maja na wiekszosc kosmetykow uczulenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Jakich produktów tiande używacie? Ja uwielbiam kosmetyki tiande. [reklama]
Edytowane przez goooosienka Czas edycji: 2014-11-11 o 19:26 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Jestem konsultantką TianDe w Białej Podlaskiej zapraszam na zakupy stacjonarne https://www.facebook.com/tiandebiala?ref=hl i wirtualne http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=7423932.
Doradzę i podpowiem. Sama jestem często zdziwiona bardzo pozytywnymi efektami tych preparatów. Moim ulubionym zestawem jest szampon żeńszeniowy wraz z odżywką żeńszeniową do włosów, to moja Tiandowa miłość od pierwszego wejrzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tiande - szampon na porost włosów
Ten zestaw działa rewelacyjnie, tylko trzeba go umiejętnie stosować i mieć odrobinę cierpliwości bo pierwsze efekty widać dopiero po miesiącu
![]() Zapraszam https://www.facebook.com/tiandebiala?ref=hl umieszczam dużo ciekawych informacji na temat produktów Tiande. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Hej uzywal ktos Tiande korektor botox?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Szczerze polecam. Firmę poznałam na jednej z prezentacji. Jako że na co dzień pracuję jako wizażystka, szukałam bezpiecznych produktów do pielęgnacji, których mogłam używać przy wykonywaniu makijaży, ale też coś zbawiennego dla mojej problematycznej skóry. Zaczęło się od linii z placentą, którą poleciła mi pani. Po przetestowaniu jej próbowałam kolejnych kosmetyków, między innymi szamponu z żeń-szeniem, o którym wcześniej pisałyście, masek, maseczek, kosmetyków do pielęgnacji ciała. Byłam tak zadowolona, że w efekcie finalnym zostałam konsultantką tianDe.
![]() Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2017-08-16 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Dokladnie!!
szczerze nie rozumiem szału wsrod kobiet na temat tych kosmetyków. mam wrażenie ze pozytywne komwntarzy wystawiają same konsultantki. kosmetyki z ktorych korzystalam sa po prostu badziewne. jestem rozczarowana. po tylu pozytywnych opiniach spodziewalam sie czegos lepszego...naturalne ale parabeny zawieraja, maski do wlosow maja mnostwo alkoholu. kosmetyki sa wyprodukowane w chinach, opakowanie sztrasznie nieestetytczne. nie wspominając ze niektore kosmetyki maja tylko etykiety po ukrainsku. jest mnostwo tanszych i lepszych zamienników tej firmy. nie chce podawac nazw bo pewnie ktos sobie pomysli ze reklame robie. wystarczy dobrze poszukać. Pzdr Ann |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Na trądzik najlepszą serią wśród produktów xxx jest seria MasterHerb do twarzy - xxx
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2018-01-26 o 07:59 Powód: linki, reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.