![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak mi słów...
Słyszałam o tym już wczoraj, w tv było o tym głośno. Hańba, tak znieważyć ofiary tej strasznej tragedii, wstyd i tyle!
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Krew sie gotuje doslownie! mam nadzieje, ze sprawiedliwosc dosiegnie tego fagasa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam to wczoraj,ktoś napisał o tym na forum Gazety,na Społeczeństwie.Przyznam,ż e od wczoraj nie jestem w stanie nic powiedzieć...Ta tematyka była długo w centrum moich zainteresowań i wstrząsa mną do dziś.Tym bardziej jest to dla mnie niewyobrażalne.Nie mogę pojać skąd komuś zaświtał pomysł wykorzystania tematy obozów koncentacyjnych w reklamie imprezy.Niepojete.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co było na tej stronie ? Już nie ma do niej linka ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Jestem oburzona. Jak mozna być tak głupim i aroganckim?! Brak mi słów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Iwciuniu,reklama dyskoteki.Zajrzyj do artykułu-link na 1 stronie wątku-tam jest streszczenie,ale nie wiem czy warto...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie ,czyzby tylko nami to wstrząsnęło? osobiscie bylam i nadal jestem w szoku.wszytskich nieuków powinni zabrac na wycieczke po obozie ,dac ksiązki do czytania i pokazac najbardziej wstrząsające obrazki plus poszukac korzeni wśród tych którzy zgineli w obozach. w rosjii jest dyskoteka w wiezieniu to akurat mi nie przeszkadza a jednoczesnie moze byc przestroga ,w koncu do wiezienia nie ida wszyscy a juz na pewno rzadko kiedy niewinni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
też to wczoraj widziałam
![]() ![]() zdecydowanie powinno się chyba wziąć za edukowanie "takiej młodzieży" i obowiązkowo w programie umieścić wycieczkę do Auschwitz, może coś im to uświadomi
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
o rany... wczoraj wrocilam z dlugiej nieobecnosci, stesknilam sie za Wami, zagaldam w najnowsze tematy a tu taka afera... Juz wyrazilyscie swoje zdanie, a ja moge jedynie pod nie sie podpisac...
najbardziej boli glupota, bo jakos nie wyobrazam sobie, zeby ten czlowiek byl nieswiadomy tego co zrobil. Wrecz przeciwnie - zrobii to pewnie specjalnie, zeby zdobyc rozglos i popularnosc... szkoda tracic slow na niego...
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
o rany, dopiero dzisiaj o tym przeczytal w tym kurierze szczecinskim. zawsze myslalam, ze mam mocny zoladek, ale teraz jestem po sniadaniu i autentycznie zbiera mi sie na wymioty. cale szczescie, ze nie widzialam filmu, bo po raz pierwszy od jakichs 15 lat chyba bym zwymiotowala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.