Kobiety nie lubią "idealnych facetów"? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-01, 23:24   #31
mala19881
Zadomowienie

GG do mala19881
Dot.: Kobiety nie lubią "idealnych facetów"?

Niby fajnie ale na dluzsza mete nuda. Facet to ma byc facet! musi byc meski, zdcydowany i miec swoje zdanie. Z takim "dobrze kochanie, tak kochanie, jak chcesz kochanie, dla Ciebie wszystko kochanie" za dlugo sie nie pociagnie bo sie ma ochote rzygnac tecza
mala19881 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 23:30   #32
magda5712
Raczkowanie

Czytałam kiedyś jakiś artykuł , że wiele kobiet ma skłonność to wybierania "niegrzecznych" chłopców , po to aby to właśnie one ich ułożyły i odkryły ich wrażliwszą i spokojniejszą stronę.

Ja mogę powiedzieć, że się po części z tym zgadzam. Chociaż oczywiście nie sądzę żeby każda z nas miała takie popędy. Ja osobiście nie mogłabym być z takim facetem idealnym,który jest zawsze romantyczny,spokojny i wrażliwy.
magda5712 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 01:51   #33
patrzacwniebo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Leece Pokaż wiadomość
Powtórzę - ten facet tylko skłonił mnie do refleksji, znam wielu takich. I nie rozumiem narzekań, że "nie ma już porządnych, wolnych facetów", podczas gdy na samej politechnice można w nich dosłownie przebierać.
Chwila moment Która to politechnika? Bo w tej w moim mieście większość to naprawde egoiści i takie "imprezowe chłoptasie". Nic ciekawego sobą nie reprezentują... Oczywiście są wyjątki, ale jest ich niewiele A właśnie z politechniki mam sporo znajomych także mniej więcej wiem co i jak.

Znasz wielu takich? Kurcze, co to za miasto, musi być naprawde wyjątkowe
Stary 2012-11-02, 02:33   #34
Leece
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrzacwniebo Pokaż wiadomość
Chwila moment Która to politechnika? Bo w tej w moim mieście większość to naprawde egoiści i takie "imprezowe chłoptasie". Nic ciekawego sobą nie reprezentują... Oczywiście są wyjątki, ale jest ich niewiele A właśnie z politechniki mam sporo znajomych także mniej więcej wiem co i jak.

Znasz wielu takich? Kurcze, co to za miasto, musi być naprawde wyjątkowe
Może nie chodzi o miasto a o kierunek? U nas jest kilku "imprezowiczów", ale w porównaniu z fajnymi, miłymi chłopakami to zaledwie garstka. No i nawet ci imprezowi trzymają poziom, kiedy trzeba. Miastem wolałabym się nie afiszować, ale mówię tutaj o kierunkach typu mechatronika/automatyka i robotyka/informatyka, bo z takimi głównie się zadaję.
And vodka makes you not remember any of that crap.
Leece jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 03:36   #35
anita9005
Rozeznanie

Na propozycje wymianek odpisuj w moim profilu - nie śledzę na bieżąco profili z wymiankami.
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 03:52   #36
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Cytat:
Powtórzę - ten facet tylko skłonił mnie do refleksji, znam wielu takich. I nie rozumiem narzekań, że "nie ma już porządnych, wolnych facetów", podczas gdy na samej politechnice można w nich dosłownie przebierać.
Politechnika Gdańska?

Jeżeli tak to naprawdę się dziwię, bo poznałam kilku takich agentów i mogę ich podzielić na 2 kategorie: dupy wołowe i straszni zarozumialcy. Co więcej moja siostra jest na PG i mówi mi to samo. Masakra...

Edytowane przez bejbi19
Czas edycji: 2012-11-02 o 04:01 Powód: edit
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 07:46   #37
eos50
BAN stały

Cytat:
Naszła mnie taka refleksja, ponieważ niedawno poznałam takiego właśnie osobnika - faceta idealnego. Chłopak jest obiektywnie ładny, z charakteru:
-typowy romantyk, lubi spacery, długie rozmowy, patrzenie w gwiazdy, tego typu rzeczy,
-wielki komplemenciarz, nawet jak ma się zły dzień, zawsze znajdzie coś, co może pochwalić,
-inteligentny, oczytany, ma dużą wiedzę na wiele tematów,
-studiuje "przyszłościowe&quot ; studia, nie boi się pracy,
-liczy się dla niego przede wszystkim szczęście drugiej osoby, spełnia się, kiedy może zrobić coś dla innych, lubi dawać prezenty bez okazji, nie oczekuje nic w zamian;

Z racji moich typowo męskich studiów poznaje sporo facetów i kiedy trafi się taki "ideał", zawsze jest wolny (zwykle boleśnie rzucony/zdradzony po kilku latach związku). Często słyszę o niesprawiedliwości tego świata - dlaczego idioci mogą mieć fajne dziewczyny, a oni, ci, którym zależy i którzy się starają, muszą cierpieć. Jak to z nami jest? Lubimy takie cechy u facetów, czy nas odrzucają?
Kobiety nie lubią takich facetów, bo ... są dla nich za nudni. Wsio w temacie.
eos50 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-02, 08:18   #38
Bananalama
jestę wieszczę

Ja w ogóle nie lubię idealnych ludzi. Są nudni i przewidywalni.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 11:45   #39
martiniątko
Zadomowienie

Idealny facet to taki, który zna ponad wszystko swoją wartość i żadna kobieta mu do jej potwierdzenia nie jest potrzebna. Oprócz tego oczywiście musi tą wysoką wartość sobą rzeczywiście reprezentować, tzn. być ogarnięty życiowo, przystojny, inteligentny, z poczuciem humoru. Ale właśnie myślę że kobiety kręci ta lekka nutka arogancji, postawa pt. "jestem fajny i wiem o tym a czy ty się na to załapiesz to twoja sprawa" W praktyce mistrzami takiej pozytywnie pewnej siebie postawy są faceci doświadczeni, tacy którzy odnieśli już jakieś znaczące "sukcesy" z atrakcyjnymi kobietami i wiedzą na co ich stać. Czy romantyczny czy nie nie ma wtedy za dużego znaczenia.

W przypadku wyżej wymienionych osobników problemem może być właśnie brak znaczących sukcesów na polu damsko-męskim i przez to lekka desperacja i wyczuwalny podświadomy brak pewności siebie.

Edytowane przez martiniątko
Czas edycji: 2012-11-02 o 11:47
martiniątko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości