|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Hej
Chyba mam nie pisać, bo ledwo zaczęłam, to chwycił mnie jakiś okropny ból prawej ręki ( na szczęście tylko chwilkę)Gdzie mam szukać tych pierwszych odcinków Nie ma to jak zaczynać od końca Aaa i pytanie wszystkie są z napisami, nie ma tłumaczonych filmów ![]() Jednak wolę słuchać, jak czytać. |
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/the-vampire-diaries/ wcześniejsze sezony są z tłumaczeniem, przynajmniej większość odcinków. Klikasz na dany odcinek, potem zjeżdżasz na sam dół i klikasz "pokaż linki do pozostałych hostingów" i wybierasz stronkę z której chcesz oglądać. Już widzę że pierwsz odlinek (Pilot) z pierwszego sezonu jest z tłumaczeniem. ale się u nas piękna pogoda zrobiła.....
Tymek ![]() Juleczek Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2012-11-03 o 11:38 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi az Ci zazdroszcze tych 3sezonow. Nie ma to jak ogladanie odcinka za odcinkiem a nie czekanie 7dni na nastepny.
My juz po obiedzie, Wiki sie bawi nowym smokiem bo wlasnie dostala od babci. Choc dzis o dziwo ponad godzine bawila sie tez lalkami barbi. Ona wlasnie smoki, petshopy, jakas drobnica jajkowa, lalki rzadko ale jak sie pytam co napisze w liscie do Mikolaja to mowi ze lego i barbi-syrenka. U nas tez sie wypogodzilo, nawet slonce troche przeswieca zza chmur
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
ile kosztuje takie oglądanie ??
tzn. ile ściągają z tel. po wysłaniu smsa? płaci się co miesiąc ? |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Baby wybaczcie, ze ja tak nie w temat, ale poległam...
http://beautyandmac.blogspot.com/201...owy-pokoj.html Też chcę taki pokoik
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia
![]() ja przynajmniej na kolorówce oszczędzam |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
z tej strony którą ja wkleiłam to za free
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz ja tylko za free ogladam. Raz jedyny zarejestrowalam sie na pobieraczku i mam nauczke. Nigdzie sie nie rejestruj, jest mnostwo stron do ogladania za darmo
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- odc.1. http://video.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Pami%C4%99t...TV/video/19504 odc.2 http://video.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Pami%C4%99t...TV/video/19509
Tymek ![]() Juleczek Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2012-11-03 o 15:01 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
ok, już widzę.
Jola jak kupiłaś bilety na zmierzch? w kinie? kiedyś chciałam wcześniej ale nie dało się na www zanim nie uzupełnili repertuaru a robią to co kilka dni na bieżąco. |
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
o rany Kasiulko żadnej podniety nie czuję, tona kosmetyków, a pewnie z połowa już przeterminowana żadna osoba przy zdrowych zmysłach, na osobiste potrzeby aż tyle nie potrzebuje rozumiem jakaś makijażystka , to ok, ale jedna osoba, nigdy moje kosmetyki mieszczą mi się w niewielkim kontenerku, a i tak robie tam remanent co jakiś czas ps. zapomniałam napisać Manhattan eyeliner, ma taki "kołkowaty" pędzelek, w stylu właśnie pisaka dziś nabyłam http://www.hm.com/pl/product/03203?article=03203-B na bieganie do przedszkola , skusiłam się bo było 50% taniej zastanawiam się jakie dodatki ![]() chciałam żeby było żywo kolorowo, nie smętnie jesiennie
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana ładnemu we wszystkim ładnie, więc za dużo nie potrzebujesz, ja za to i owszem ![]() Ania na pewno masz rację, ale po babsku to aż z krzesła spadłam Wiecie... poszłam dziś z mamą i Olgierdzianą na lody... lody skończyły się, gofrem, tortem dla mamy, kawkami, ale nie ważne... podczas tego łażenia zobaczyłam taaaaaaaaaaaaaaaaaaakąąąą ąąąąąą kurtkę baby z lisem, w kolorze kawy z mlekiem, rozmiary mają jeszcze dojść bo nie było mojego z tego rodzaju, który najbardziej mi się podobał. Jeszcze mama mnie dobiła, że w tej wyglądam lepiej niż w tej co kupiłam cenę ma całkiem całkiem... więc mam półtora tygodnia, żeby się namyślić czy chcę dwie kurtki na ten sezon raczej nie kupię, bo rozsądek czasami musi wygrać, ale będzie mnie kusiła.---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Ania świetna kurtadałka
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam Finale w empiku, premiera w środę
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogladam mam talent, nie moge sie doczekac betty q hihiAaaaa Anka fajny kolorek kurtki
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co szlag mnie trafia z tą zmianą czasu
po 20 ja jestem juz mega śpiąca, tak , że oczy mi sie zamykają i nie moge nic się pokomputeryzować no dobra, to jaki kolor dodatków : czapa i szalik ? coś przygasić ten szafirowy kolor kurtałki, czy gdzie tam bo po co ? ![]() dumałam o szarym , bo mam szarą czapę z pomponem , ale to na mroźniejsze dnifajnie wyglądał też pomarańcz/cukierkowy, ale forma czapek w sieciówkach to nie dla mnie wszystko robione na tych grubaśnych drutach, no i grubaśne ![]() czy może granat?, bo torbę będę miała wszak granatową ![]() choc teraz może być wszystko multikolorowo ![]() kupiłam tż zwykłe t-shirty, i zonk za duże dekolty dla hrabiego, muszę oddać w poniedziałek
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Wiki padla, ciekawe czy Piter zasnal w samochodzie
Anis?Ja mam wolny wieczor, tz w pracy. Zaraz zabieram sie za VD juz mi sie japa cieszy. A na pozniej mam ksiazki
|
|
#50 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja już mam od tygodnia w domku
kupilam tutaj www.znak.com.pl moja ulubiona ksiegarnia z wysylka gratis do paczkomatow ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() niby sie wyciszyl na maksa, ale w domu to jeszcze kąpiel, kolacja, bajki, czytanie bajki, zasnal mi doslownie przed chwila, ale byl mega padniety juz, bo sie tulil, bez slowa poszedl do lozka, takze naprawde mial dosyc dziekuje za mile towarzystwo Takusna i za ksiazki, mam teraz czytania a czytania Najpierw jednak Finale ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() Mnie tez ciezko do 24 wysiedziec czasem jak mam wolne, geba mi sie drze juz po 22 i po prostu chce mi sie spac. Rano z kolei ciezko mi oczy otworzyc
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
kurde a ja nic nie pamiętam z tej trylogii szeptem
normalnie dziura w mózgu zbieram się do hulania, a nie chce mi się.. nażarłam się śledzi po południu i sałatki bo oczywiście znajomi byli. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- kolor super. dodatki wybrałabym szare. albo ładny żółty ![]() edit. ja do swojej granatowej puchowej noszę taki a'la musztardowy szalik. coś podobnego jak to z netu. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-03 o 21:47 |
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bohaterka powieści, a zarazem jej narratorką jest szesnastolatka Nora. Pewnego dnia nauczyciel biologii rozsadza na nowo klasę. Nora dotąd siedziała z przyjaciółka Vee, a od tego momentu poznaje tajemniczego chłopaka o imieniu Patch. Osobnik denerwuje ją, a zarazem intryguje i budzi ciekawość. Patch jest przystojny, pociągający, o ciemnej karnacji, ubiera się na czarno i dla Nory ma w sobie to „coś”. Wokół dziewczyny zaczynają dziać się dziwne rzeczy: ktoś zaczyna są śledzić i wydaje jej się że ma urojenia. Mimo ostrzeżeń otoczenia kontynuuje znajomość z Patchem, co więcej tylko w jego towarzystwie czuje się bezpieczna. Pewnej nocy zobaczy ślady na plecach chłopaka w kształcie odwróconej litery „V”, a innej poprzez dotyk tych blizn poznaje przeszłość Patcha. i te pe i te de
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- czy ten serial o wampirach zawiera jakieś mocniejsze sceny? bardziej drastyczne ? pamiętam,że w tv to o 23ej leciało ale nie oglądałam nigdy. a jak zatrzymałam się chwilę, bo trafiałam na niego często, to chyba przełączałam jak coś się miało wydarzyć Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-03 o 21:56 |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam bylo tez ze jej matka spotykala sie z jakims ojcem nielubianej kolezanki z klasy i on byl nefilem, a ona wlasnie dotykajac blizn patcha potrafila zobaczyc jego przeszlosc, on przemawial do niej w myslach itp i wlasciwie caly czas byla akcja i konczyly sie ksiazki w najlepszym momencie
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia no jak mogłaś???
jakim cudem ją masz skoro premiera w srodę, Ty beboku!!!!
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() glownie to jeden z wampirow zakochuje sie w lasce, ona w nim i jest sialalala, pozniej pojawia sie drugi brat, ktory jest tym zlym bad boyem i jak sie z poczatku go nie lubi, bo gosc miesza, tak pozniej wszystko sie zmienia i woli sie tego zlego Fajnie sie oglada ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() kliknelam ja jakos w poniedzialek i we wtorek mialam info ze do odbioru w paczkomacie, to pojechalam, odebralam i mam ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- autorke ksiazki mam na fejsie i wiem prosto od niej o premierze ![]() w ogole Becca wpada do Polanda ksiazke podpisywac Pewnie Wawa ![]() Skoczylabym, gdyby to bylo blizej
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2012-11-03 o 22:05 |
||
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaa to rozumeim
![]() no już przeboleję do tej środy i odbiorę z empiku
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego czasu to ja ją już skoncze Beacie dzis przywiozlam 2 i 3 Moglam jedynke tez jej dac, to by sobie mama takusnej tez poczytala
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia nie streszczaj juz szeptem bo zamorduje
![]() za towarzystwo to ja dziekuje ![]() Wiki mi powiedziala ze bylo super, szczegolnie pod konie jak sie balonami okładali ![]() obejrzlam juz vd super! Ale zastanawiam sie czy nie odpuscic na pare tygodni zeby potem obejrzec kilka na razAnka fajny kolor kurtki, ja bym wybrala stonowane dodatki.
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia, ale pierwsze 3 czsęści masz e-bukowe?? a tylko najnowszą papierowa?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

( na szczęście tylko chwilkę)

nie damy rady w piątek iść bo rodzice przyjadą o 16stej. no i musimy isć w ciągu dnia by Iga z dziadkiem mieli zajęcie.
Anis?

normalnie dziura w mózgu