![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: powiększenie piersi u dr Skwiercz
Ja mam na początku stycznia, tak mi pasuje ale ciągle jeszcze się zastanawiam,czy jednak nie przełożyć tego-ja mam dośc duzo obowiązków,a pamiętaj że zaraz po op nie można zbyt wiele robić,szczególnie dźwigać i podnosić rąk do góry!!A idą święta,więc miej to na uwadze-no i okres-wazne zebyś nie miała okresu,bo na operację to nie bardzo:-/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() jestem pierwszy raz na tym forum, a chciałabym od Was małej porady ![]() Byłam dziś na konsultacji u dr S. i doradziła mi 430 ml anatomiczne Mentor . Jestem w dużym szoku, bo myślałam max o 350 ml a tu taka wielkośc ![]() Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
No własnie-Pani doktor i jej rozmiary-ja miałam podobne myślenie jak Ty bo 350ml mi się wydawało że to dużo,a tu się okazuje na konsultacji,że Pani E.S. chce mi zapodać 485ml!!! I niech zgadę-zaproponowała Ci model cpg333,bo-cytuję: "to taki fajny,mój ulubiony i piersi wyglądają zawsze super". Mnie tym Pani doktor wystraszyła i to skutecznie!!Choć twierdziła,że to odpowiednik okrągłych 365ml bo niby jest różnica w anatomach i okrągłych 120ml-tylko że jakoś tego nigdzie nie wyczytałam:-/ Fakt-nie miałam implantu anatomicznego w ręku,ale żeby taka różnica to nie wiem. No i ta jej metoda-babka w sumie mówi wszystko sensownie,ale jakoś ta mocna ingerencja pod dwa mięśnie mnie niepokoi i sama już nie wiem...A nie mogę sobie pozwolić na tak długie dochodzenie do siebie-zakazała dźwigać czegokolwiek przez 3 miesiące!!!A mam małe dzieci :-( Poszłam dlatego porównać co powie dr Muraszko-Kuźma, też z Gdyni i on mi zaproponował okrągłe 375ml,czy prawie odpowiednik rozmiaru o którym mówiła E.S. Nalezy też pamiętać że więcej ml to większe obciążenie dla skóry, kręgosłupa itp. No i to mnie też dodatkowo przeraziło:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Z tego co wiem anatomiczne zawsze maja wiecej niz okrągłe bo to kropla, ale może się mylę. Ja ze względu że ta doktor proponuje po ciazy anatomy(koleżanka pewnie też po ciąży) to z niej zrezygnowałam i chce robić tak jak i Ilona u doktora Marka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
No wlasnie lubuss,zapomnialam jej dopisac,ze pewnie po ciazy stad te anatomy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
bo ona robi jak jej wyodnie, nie liczy sie ze zddaniem pacjenta tylko ona decyduje, a mi to nie pasuje;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ona decyduje, bo jest LEKARZEM i wie, jakie piersi wyjdą z danym implantem, w przeciwieństwie do pacjentki. Owszem, może i mogłaby Ci włożyć takie implanty, jakie byś sama sobie wybrała - ale czy może dać Ci wówczas gwarancję, że piersi będą ładne? Nie może. Dlaczego ma brać na siebie odpowiedzialność za końcowy efekt czegoś, czemu była przeciwna? Mi też na początku nie podobało się to, że sama wybrała mi rozmiar, chociaż chciałam mniejszy. Gdyby zgodziła się na moje wymysły (a błagałam ją wielokrotnie o mniejsze ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Anika, odpisałam Ci w innym wątku, który założyłam
![]() Zola82, no ja właśnie też do niego poszłam i teraz się nad tym zastanawiam co wybrać,bo mam problem-poczytaj w moim drugim wątku,jest gdzieś obok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
koleżanka zdecydowała się na panią dr S. która proponowała jej 420cc ale po dłuższej rozmowie ,,wynegocjowała,, u niej 380 cc 333cpg i jak dla mnie ten rozmiar jest już naprawdę duży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
O kurcze,to jestem bardzo zdziwiona,że jej się udało,bo ja dwa razy ją próbowalam przekonać,ale się wręcz wkurzyła że probuję cokolwiek dyskutować...najpierw nie chciała słyszeć o okrągłych a potem o mniejszych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
byłam;p na styczeń się umówiłam po dr urlopie a ty Ilona na kiedy masz? zapropononowal mi 350/375cc a tobie? chciałam ciut większe ale powiedział że za szczupła jestem i beda mi odstawać po bokach;p
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- już doczyta,łam juaki zaproponował tobie, ja mu powiedzialam ze jak juz to te 375 to powiedzial ze je wezmie na operacje i zobaczy czy sie zmiesci;p jeszcze jak wracalam auto mi stanelo i laweta w nocy nas ciagla tysiaka skasowala po znajomosci;/ mialam miec operacje teraz 27 ale przez ten zepsuty samochod musialam na styczen przelozyc;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Hej lubuss,
odpisałam Ci w watku myaówkowym ![]() ![]() Zola_82 odezwij się!! Umówiłaś się tez do Muraszki?? Pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
iloona zrezygnowałam jednak z M-K i nawet nie jadę do niego na konsultację. Pogadałam z dr E.S. i jadę ponownie do niej na konsultację, powiedziała, że zmierzy mnie jeszcze raz i może uda nam się dogadać pod względem mniejszego implantu niż 430 cc
![]() ![]() Moja wyjściówka to malutkie B ale skóra wyciągnięta przez ciążę, piersi są równe, ale mam trochę swojego gruczołu. Jestem dość szczupła, bo mam 165cm i 51kg, pod biustem 70cm. Jak porównuję się z moimi wymiarami do dziewczyn z forum to 395cc to max jaki dla mnie może być by wyszły takie jak sobie wymarzyłam ![]() Będę walczyć ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to dobrze może zrobiłaś że nie szłaś gdzie indziej,aby nie miec potem dylematu-ja poszłam i teraz mam mętlik w głowie ![]() W sumie E.S. calkiem sensownie mówi o tym wszystkim na konsultacjach i mi też trochę szkoda,że nie u niej będę się operować,aczkolwiek klamaka jeszcze nie zapadła i cały czas myślę-tylko że wtedy musiałabym przesunąć op na wrzesień i to mnie jedynie martwi... W moim przypadku nie chciala zupełnie negocjować w spr rozmiaru choć błagałam o mniejszy-ja ważę dokładnie 10kilo więcej od Ciebie, i tylko mam 3cm więcej wzrostu ![]() No i kwestia tych dwóch mięśni-widzisz,Ty piszesz też że masz trochę swojego gruczołu,więc ja nie wiem czy jest potrzebna az taka ingerencja,żeby pchać implant aż pod dwa mięśnie...to też daje trochę do myślenia,że tak wszystkim robi,choć nie wszystkim jest wskazana ta metoda-nawet ona sama mi to potwierdziła...Jestem ciekawa co ona Ci powie znowu,czy się przekona do innego rozmiaru,no i kiedy masz tę konsultację?? Daj mi proszę znać, jak było bo ja ciągle się waham i każda informacja jest dla mnie na wagę złota ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
hej
![]() jestem po drugiej konsultacji. Pani dr jeszcze raz dokładnie mnie zmierzyła i powiedziała, że 380cc 333cpg też może dla mnie być ![]() ![]() ![]() ![]() Kamień mi z serca spadł, powiedziałam jej jeszcze, że wierzę w jej cudowne ręce i na pewno z tych mniejszych implantów ,,wyskrobie mi,, boskie cycusie ![]() Widzisz mi się udało wynegocjować, ale wydaje mi się, że gdybym faktycznie nie ,,nadawała się,, wymiarowo do mniejszego implantu to pani dr by nie ustąpiła i tyle, bo twarda z niej babka jest i jak jest czegoś pewna to nie ustępuje ![]() A...i operację mam 28 listopada - już tak szybciutko ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooo, widzę kolejna dziewczyna z takim implantem proponowanym - czyli 333cpg 430cc Mi do mojej małej wyjściówki, niskiego wzrostu, rozstawu 20cm też zaproponowała te anatomy ![]() I wbiła mnie w fotel tym, teraz mam do niej jechać - chyba zrobię to z ciekawości czy podtrzyma swoją decyzję co do implantu, ale nie wiem czy zdecyduję się na op u niej Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
A jak wygląda karmienie po takiej operacji gdyby pojawiło się dziecko i chciało by się naturalnie karmić maluszka to mnie zastanawia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma problemu, dziewczyny maja implanty i karmia
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedynie po włożeniu pod gruczoł może to się nie udać... ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Kulkaaga, zola nie miałam jeszcze operacji,bo musiała odwołać. Będzie chyba robić luty/marzec-prosiłam ją zeby dała znać. Nie wiem jakich użyła argumentów do tego aby przekonać Skwiercz do mniejszego implantu,ale ja tego nie dokonałam ![]() U mnie był bunt ze strony Pani doktor i uparła się przy 485ml!! Także to ja je podziękowałam za współpracę... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() długo mnie tu nie było, bo w pracy same zmiany, więc czasu brak. Ale szybciutko odpisuje ![]() Na poczatku zaproponowała mi 430cc 333cpg, ale przy drugiej konsultacji trochę się upierałam, że nie chcę takich dużych, ponownie mnie zmierzyła i stwierdziła, że 380cc 333cpg mentor też będzie ok (wg. tabeli mentora 333cpg(wysokoprofilowe) - jest to rozmiar o jeden w dół). I takie właśnie sobie robię ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to super wiadomosci, fajnie ze tak wyszło z tym rozmiarem-u mnie niestety nie chciała zejść z rozmiaru więc zrezygnowałam a róznica między 430 a 380 to jednak duzo-tak mi się przynajmniej wydaje,a na penwo jesli chodzi o ciężar implantu a to też uważam jest ważne!! Zapisz się do wyliczanki w Myaówce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Chciałam zapytać dziewczyn które robiły piersi u dr E.S jak wrażenia,czy jesteście zadowolone z dobranych przez panią dr. implantów?Ja jestem przed operacją i ciekawią mnie wszystkie informacje na ten temat
![]()
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty chyba już zagladałas na wątek Myówki,co? Tam masz dużo dziewczyn od dr Skwiercz-jak nie chcesz na forum to pytaj na priv,wtedy dziewczyny na pewno Ci odpowiedzą-szukaj po inicjałach dr ES w podpisie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mysle,ze kazdy dr bedzie mial jakąś niezadowoloną pacjentkę w swej karierze,tudzież schrzanioną robotę za sobą...no cóż. Ja poczytałam o tej dr nieco więcej i wiem,ze nie tylko jedna ma tu komplikacje po niej,ale jak mówię-reguły nie ma,choć dziwną jest regułą-stosowanie przez tą Panią tego samego rodzaju implantów!! Opienie innych bierz zawsze z przymrużeniem oka,bo każdy jednak jest inny.Słuchaj swej intuicji-musisz mieć zaufanie do danego lekarza. A w ostateczności zeby rozwiać wszelkie wątpliwości to idź jeszcze do kogoś innego na konsultację-dziewczyny chodzą do co najmniej dwóch lekarzy!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale większość oscyluje jednak w granicach 300-400 ![]() A do kogo umawiasz się w alternatywie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.