|
|
#31 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Kelnerzy z Pizza Hut
Cytat:
PizzaHut prowadzi taką politykę firmy, niestety. Kelner musi okazać klientowi zainteresowanie i skakać obok niego. Kelnerzy i kelnerki PH pewnie też nie są szcześliwi, że co chwile muszą podchodzić do ludzi i przeszkadzać im w posiłku, no ale właśnie - MUSZĄ. Doczytałam się gdzieś kiedyś, że PH wprowadziła taką a nie inną politykę również ze względu na nieuczciwych klientów, którzy po skonsumowaniu całego dania stwierdzali, że było niesmaczne, nieświeże czy co tam dusza zapragnie i domagali się profitów. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#33 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Kompletnie nie przeszkadzają mi takie pytania ze strony kelnera.no chyba ,że faktycznie robiłby to co każdy kawałek pizzy
,ale wtedy poprosiłabym grzecznie o zmniejszenie częstotliwości pytań![]() Seona, a taka odzywka nie najlepiej świadczy o kliencie:/Jasne, że to może wkurzać,ale trzeba pomyśleć o tym ,że ten standard został im narzucony i jeśli nie chcą wylecieć z pracy, to muszą się do niego dostosować. Wiem,że chciałaś jedynie wylać tu swoje żale i na pewno nie zachowasz się tak w realu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.