![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
![]()
W sumie nawet jeśli autorka go zostawi to dalej będzie miała problem- będzie nieszczęśliwie zakochana nie wiadomo jak długo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyjaźń Damsko - Męska
Cytat:
I bądź tu mądry człowieku.
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Napisałam to, bo tak ogólnie razi mnie to jednogłośne potępienie
![]() To teraz doradzajcie autorce jak zapomnieć o tym chłopaku, bo będzie ciężko ![]() A ja rozumiem to, że autorka jest zakochana i ciężko jest jej zakończyć tą relację, pewnie nie może bez niego wytrzymać, a wy tylko mówicie, że sama jest sobie winna. Nie tak łatwo się rozstać, to jak uzależnienie, ba, to jest uzależnienie. Edytowane przez Magda114 Czas edycji: 2012-11-05 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I nikt nikogo nie potępia, ponieważ zwracamy się do zainteresowanej a nie do tego kolesia.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zapomnieć? Pierwszy krok to ucięcie kontaktu. Zdecydowane. Zapewne będzie próbował ją przekabacić, może coś naobiecuje, nawymyśla, ona powinna w ogóle tego nie słuchać i zacząć nowe życie. To taka moja wersja, kogoś stojącego z boku ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Uzależnienie leczy się poprzez odizolowanie od powodu uzależnienia, to chyba pierwszy krok do walki z uzależnieniem. Każdym. No i pamiętaj, że uzależnienia rujnują ludziom życie więc żadne to tłumaczenie "zrozumcie ją bo jest uzależniona". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Chodzi mi o to, że właśnie dlatego autorka czuje się zjechana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
nie wypowiadam się licznie, gdyż nie mam stałego dostepu do internetu. staram sie zmienic cokolwiek. tylko jest pewien powód, dlaczego nie potrafi skończyc tego raz na zawsze. jestem osobą, która bardzo przyzwyczaja się do ludzi. tych którzy są zawsze blisko. i to jest moją wadą, gdyż zawsze gdy już nie odpisuje komus na sms czy sie nie spotykam - po kilku tygodniach pisze do tej osoby, bo nie potrafie wytrzymac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
ja wiem że teraz wyglądam na nieźle zdesperowaną nastolatkę. umówiłam się z nim na szczerą rozmowe w piatek. wyjasnie mu wszystko.
nie jest tak łatwo zapomniec. tak, jestem winna samej sobie. jestem winna bo się dałam. wiem, że nie powinnam. mi naprawde jest ciężko. wszystko trzymałam w sobie. aż w końcu cos pękło i napisałam tutaj. więc zrobiłam ten pierwszy krok. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko nie daj sobie znowu zamydlić oczu. Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Nie umiem zaplanować tego, co mu powiem. Zawsze leciałam na spontana. Wtedy zawsze wszystko szczerze powiem. nie będę owijać w bawełnę. Tylko trzymajcie kciuki... Gdyż boję się, że On powie jedno czułe słówko, przytuli mnie a moje serducho zmięknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
To się nie daj! Umów się poza domem, w miejscu publicznym, najlepiej żeby Was jakiś stolik dzielił, żeby takich akcji nie próbował. I tutaj nie ma co, żeby on się tłumaczył, po prostu powinnaś to ostatecznie zakończyć i tyle w temacie. Jak zacznie Ci słodzić, przerwij, jak będzie próbował przytulać - odsuń się. Nie daj sobą zmanipulować, miej szacunek do samej siebie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. dajesz mu ultimatum - albo zrywasz ze swoją dziewczyną albo kończymy nasz ee.. związek. Musisz wiedziec czego chcesz, bo inaczej gośc popatrzy Ci w oczy i powie słodkie słówka, a Ty wejdziesz w to g.wno jeszcze głębiej i nadal będziesz tą drugą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tak trzymam mocno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
O makabra..
Naprawdę dziewczyno Ci zalezy na byciu tą drugą ? Ja tego nie rozumiem, jak mozna całować faceta,wiedząc że tak samo całuje inną dziewczynę ![]() Mnie by to odrzucalo z miejsca! Nie wiem gdzie masz kręgosłup moralny ale robisz sobie sama potworną krzywdę..a facet Cię zniszczy. Do tego ma dwa ciastka,które sobie spokojnie je.. szok. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
jesteś młodziutka i naiwna.bardzo mi cię szkoda,bo facet bawi sie twoimi uczuciami,a ty cierpisz.
ciężko ci będzie,ale musisz z nim skończyć definitywnie.nie daj się zmanewrować . on cię nie szanuje,on się upokarza!!! zerwij z nim znajomość.to zaboli,ale to jak ze zerwanie plastra-zaboli mocno,ale szybko przestanie ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
nie jestem zwolennikiem zrywania przez sms,czy list,ale w tym przypadku gość tobą manipuluje i nie szanuje ciebie,więc jemu tez nie należy się szacunek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.