![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nadwaga/ otyłość a wstyd i unikanie kontaktów - odchudzanie
A ja myślę, że powinnaś po prostu na stałe zmienić nawyki żywieniowe. Po prostu zacząć jeść mniej i zdrowo. Co do słodyczy to znam ten ból, ale ZAUFAJ MI. Jeśli wytrzymasz kilka tygodni bez słodyczy to zostaniesz uzdrowiona
![]() Dodatkowo aerobik w wodzie na pewno jest czymś super. Jak pływam na basenie to mogę obserwować jak te babeczki ćwiczą intensywnie i jak się motywują. W dodatku możesz nawiązać kontakt z osobami z podobnymi problemami. Zazwyczaj w ogóle na takie zajęcia uczęszczają kobitki ze sporą nadwagą. Uważam, że codzienne maszerowanie i treningi w wodzie będą dla Ciebie super. Jak już troszkę zrzucisz to mozesz zacząć biegać ![]()
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
nie chce tu spamować ale jeśli jesteście z Warszawy to na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym będzie prowadzone badanie skierowane do kobiet 20-40 lat z nadwagą lub otyłością, które w miarę regularnie ćwiczą i są zmotywowane do przejścia na 2 miesięczną dietę 1500kcal ze stałą opieką dietetyka. Celem badania jest sprawdzenie jak dieta redukcyjna i aktywność fizyczna wpływa na skład ciała, spoczynkową przemianę materii i wydolność fizyczną. Szczegóły w linku: https://docs.google.com/open?id=1Hiq...DARD7B2cfzDFPc Projekt jest bezpłatny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Wlasnie wrocilam z zajec rowerkowania interwalowego. Co za masakra!!! Bylam najgorsza na calej sali, a bylo tam ze 20 osob. Jestem mega zmeczona! Wyplulam pluca doslownie. Nie dla mnie to jednak. Uwazam ze godzina pedalowania jest poprostu zbyt monotonna. Non stop patrzylam na zegarek. Chetnie podejme taki sam wysilek, ale przy czyms bardziej skocznym - aerobik, step, zumba... cos da mi jakis fun. Zdecydowanie pierwszy i ostatni raz jestem na tym rowerku.
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
dziewczyny skoro jesteście zmotywowane do ćwiczeń i działania do zapraszam do projektu: https://docs.google.com/file/d/1Hiqh...B2cfzDFPc/edit
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Jeśli chcecie podjąć wyzwanie, to polecam program metaboliczny, który pomoże powrócić do prawidlowej wagi i poprawić swoje parametry zdrowotne. Więcej inofrmacji na priv.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
hej hej hejh
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.