|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
Cytat:
![]() witaj to może ja dam moje dzisiejsze podsumowanie: I owsianka z jogurtem naturalnym, ananasami(z puszki) i orzechami włoskimi II 3naleśniki z serem Pump It Up-High Energy(20min) + 10min na rowerku + 10min orbitreka + 150 powtórzeń na leg magic + 60 brzuszków na kołysce III wieśniak+1/2papryki+ogórek kiszony wiem, że idealnie nie jest. Tylko 3 posiłki, no ale po prostu tak wyszło dzisiaj, zazwyczaj jem więcej ![]() co do obiadów to ja zawsze jem to co w domu mam, więc różnie z tym jest, raz zdrowo, raz mniej zdrowo. No ale nie mam zbytnio czasu(i przede wszystkim ochoty ), żeby sobie oddzielnie gotować![]() ale generalnie dzień na plus. Żadnych grzeszków nie było, ćwiczenia zaliczone, więc jestem zadowolona
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dobra Ty W sumie przecierpieć się kilka miesięcy a później spokój?! No teraz będę myśleć i analizować![]() Ale mi zrobiłaś ochotę na tą owsiankę z ananasem i orzechami włoskimi |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Z tą kolacyjką to fajna sprawa jogurcik bążdz biały serek .
Z tym rzucaniem moich kilo to cała wielka historia ,jutro się ważę Trzeba zaakceptować wysiłek związany z całym chudnięciem . Po pierwsze od trzech miesięcy biegam obowiązkowo ( a zaczęłąm od 200 metrów i wielkiej cholernej zadyszki)i się rozciągam zaraz po bieganiu. Pozatym trzy dni w tygodniu ćwiczę na fitappy.pl około 1.5 godziny. Chcę do wigilii schudnąć tak żeby wszystkim szczęki opadły Przed spaniem szklanka wody i zaraz po wstaniu również . Do jutra
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 200 metrów to i tak dla mnie dużo za dużo:P A teraz ile już biegasz?
|
|
|
|
|
|
#35 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, z 56 Mel B jest ekstra, poza tym ta kobieta jest wulkanem energii i aż miło jej słuchac w trakcie ćwiczeń ![]() Cytat:
Cytat:
ale zakwasy następnego dnia po jej ćwiczeniach na nogi są extra ![]() Cytat:
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
co do ćwiczeń fajna jest też skakanka ;> moja koleżanka przez 3 miesiące schudła 8kg, czasami też biegała i nie jadła słodyczy. Ale te słodycze to zmora nie tylko wasza;/ masakra! Jeszcze jak nic nie ma w domu to można się powstrzymać ale jak coś jest too.. Ja postaram się ograniczyć słodycze i trochę poćwiczyć, pewnie to będzie rowerek i skakanka, na zdrowe odżywianie niestety nie mam czasu, jem 2 posiłki dziennie ewentualnie 3 jak jestem mocno głodna w szkole to coś przekąszę ;> też kiedyś biegałam, codziennie praktycznie i lubiłam to.. ale potem się rozchorowałam, zrobiłam przerwę i cały mój plan odchudzania się zawalił.
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
kiedys też myslałam że bieganie jest do kitu, ale szybko się wkręciłam i baaaaaardzo mi się podoba. Ale...biegać trzeba umieć tzn tak biec aby móc swobodnie rozmawiać bez dużej zadyszki (im wolniejszy bieg tym lepiej).
Ja się nauczyłam i pokochałam. A tak poza tym to znowu dzis wszamałam trochę słodkiego
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Szaruch - a możliwe, ja i moje odchudzanie to długa historia, przez kilka wątków się już przewinęłam
![]() Sylwuuska - a czemu tylko 2 albo 3? Też kiedyś tak jadłam, śniadania w sumie brak, w szkole też mi się jakoś nie chciało. A częste i mniejsze posiłki naprawdę dużo dają aga_7777 - żebym ja miała tyle samozaparcia do biegania... po 20 min nie mam siły się już ruszać fajnie, będziemy się nawzajem motywowaćU mnie dzisiaj z jedzeniem w ok i pod względem kalorycznym i jakościowym Co prawda wpadł jeden mały cukierek, ale to przez @ te zachciewajki Tak czy siak zaraz spalę go z Tiffany
Edytowane przez hurricanegirl Czas edycji: 2012-11-08 o 21:34 |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
hurricanegirl - nie mam czasu zajmować się jedzeniem, rano szybko żeby zdążyć ze szkoły, wracam po 15 więc sobie zrobię coś do jedzenia, zazwyczaj nie wiele mam w lodówce więc raczej jem ciągle to samo ;D i zabieram się za naukę, potem już jest za późno żeby jeść więc nie jem. ;>
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Hej,mogę się przyłączyć do Was?Dużo wątków czytałam już na Wizażu i podglądałam Dziewczyny,i w końcu sama się zdecydowałam,że czas na mnie.
Mam na imię Anka,156 cm,i 55 kg.:-( do tego duży tyłek,i nie mniejszy brzuch... Moim marzeniem jest 49-50 kg.W sumie nie dużo,ale ciężko mi to zgubić.Jest tyyyle pokus... |
|
|
|
|
#41 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie tak: I - jajko na miękko, 1/2 pomidora, trochę papryki, kawałek camemberta II - jabłko (na uczelni) III - makaron z pomidorem, papryką, camembertem IV - 3 malutkie kawałki pasztecika z kapustą i grzybami rozgrzewka, Mel B brzuch, Mel B pośladki V - serek wiejski z garstką płatków fitness jestem w miarę zadowolona ![]()
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Szaruch- spokojnie, śniadanie jem
tylko na szybko
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Sylwuuska - to może chociaż jakiś owoc do szkoły?
Jabłko, banan, może jogurt pitny? Wrzucenie tego do plecaka zajmie Ci kilka sekund, a podkręcisz sobie metabolizm, regularne jedzenie jest jednak ważne annuszka901 - witaj ![]() No i ja też już dzisiaj po ćwiczeniach : 8 min abs, Booty Shaking z Tiffany, 200 skrętów , 200 x krążenie bioder, 500 ściśnięć piłki, rozciąganie, czyli jakieś 30 min razem, na początek myślę, że nie jest źle
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
no to chociaż tyle
![]() Cytat:
![]() korci mnie baton nestle fitness który leży koło mnie, ale będę grzeczna i wezmę go jutro ze sobą na uczelnię zamiast zżerać o 23.30
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zainteresowały mnie te cwiczenia z Tiffany... jestem ciekawa czy są skuteczne. Widzisz jakąs zmianę?
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Hej i ja się dołączam.Waże 61 kg przy wzroscie 170 cm i wymiarach 87/64/91 udo 53 cm .Marze zeby zrzucic pare cm z pupy i ud.To moj mega kompleks.
Super ze jest taki watek bo moze doda mi troche motywacji |
|
|
|
|
#47 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
ale ty raczej masz super wagę do twojego wzrostu jedynie możesz wyrzeźbić sylwetkę cwiczeniami![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
aga_7777 - oj zdecydowanie
Na youtube jest masa jej filmików, ja szczególnie polecam te na boczki (po pierwszym razie zakwasy gwarantowane ), cm też ładnie lecą. Poza tym podoba mi się sama forma tych ćwiczeń, są w miarę energiczne i czas leci raz dwa ![]() mnopzxy - witaj 53 cm to dla Ciebie dużo? dziewczyno ciesz się
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Moje (ukochane i uchodowane na własne życznie 5,5 kg za dużo o jak dla mnie na własne głównie życzenie-słodycze i ciastka )bo słodycze były silniejsze bo to bo siamto et cetera WampLady odkąd biegam i cwiczę tylko z ćiczonkami na fitappy.pl to 2 kg w dół przez 3 miesiące w dół. Teraz jest moda na bieganie ale zaczełbym od książki pt "Biegaj mądrze" .Kupić profesjonalne buty , no cholerka nie wyobrażam sobie życia bez mojego biegania . Gdy biegam chodzę wyprostowana bo się śmieje że "trzymam pierś jak do orderu". Ja też ważyłam 85-72-60 - U niej widać jak jest zazdrosna nawet urodziła dwoje dzieci tylko po to że przyrównuje się do mnie ,chociaż o macierzyństwie nie ma kompletnego pojęcia
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Aga_7777 mam dokładnie to samo, choc mi czasem uda sie wyrwac na bieganie w ciągu dnia. Niestety muszę najpierw zadbac o wszystko do okoła (dom, mąż, synek, praca) a na końcu mogę zając sie sama sobą. Dlatego najłatwiej jest mi cwiczyc jednak w domu.
Do wszystkich dziewczyn ktore piszą, że po bardzo krótkim czasie łapie je zadzyszka: Próbowałyście czegoś takiego - biegniecie dosłownie kawałeczeka, by podnieśc tentno, nastepnie gdy czujecie że juz nie możecie płynnie przechodzicie w szybki marsz? Chodzi o to, żeby utrzymac szybkie tentno. Ja tak robiłam całą wiosnę i z tygodnia na tydzień bylam w stanie jednorazowo przebiegac coraz większe odległości
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też tak robiłam i super się sprawdzało. Bieganie nie było udręką a wręcz przyjemnoscią![]() Widzę, że mieszkasz w UK... ja też
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj kusicie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Bo to na prawdę działa! Ja lubię cwiczyc na siłce, albo w domu na sprzęcie męża, ale bieganie jedyne z czym mi sie kojarzyło to z czerwoną i spoconą twarzą, kolką i umieraniem po krótkiej chwili biegu > to wszytko na oczach obcych przechodniów hehe
![]() Aż w końcu wyczytałam, ze przy bieganiu na odchudzanie (a nie na odległości) najważniejsze jest utrzymywanie wysokiego tentna. Tak więc chwila biegu>szybki marsz>gdy czujesz że tentno sie uspokaja za bardzo znowu biegniesz. Ja na wiosnę w trakcie około 30-40 minutowego biegania tak około 5-6 razy zaczynałam biegac, resztę czasu tylko maszerowałam. Po kilku tygodniach sama byłam w szoku, że potrafię przebiec dłuższy kawałek ... kurcze, pisze takie mądrości, chyba czas samej wrócic do biegania
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może kiedyś się skuszę Na razie zaczyna ćwiczenia z Tiffany Rothe I co najważniejsze nie są nudne!
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
*tętno, a nie tentno ![]() jak tak czytam to czuję się jak gówniara, wszystkie już mężate i dzieciate tylko nie ja
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Mam 162 cm No i to moje 68 to stanowczo za dużo. Choć kiedyś jak byłam w gimnazjum miałam ok 155 cm to tez ważyłam tyle i udało mi się to zrzucić ale ostatnio znów się zaniedbałam, zbyt się rozleniwiłam ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Moje podsumowanie wczorajszego dnia. Ogółem nie było za dobrze. Nie jestem zadowolona z mojego 1 dnia diety. Wszystko szło dobrze do momentu kolacji. Poszłm do narzeczonego a on zrobił taka pyszniutka kolacje i nie mogłam się oprzeć, była godz 20:00 a ja się zajadałam pyszna kolacją i to obfitą, a potem do tego jeszcze piwko. No ale cóż. Wczoraj pojeździłam tylko godzinkę na rowerku i na tym koniec mojego wysiłku fizycznego.
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Ja również podsumuje mój wczorajszy dzień
- 2 jajka na miękko + kromka chleba pełnoziarnistego - pastry (taki angielski wynalazek, niestety kaloryczny) około 400 kcal, ale zjedzony z rana, więc mam nadzieje że to spaliłam ![]() - piers z kurczaka, pół papryki, 4 pieczarki duszone w parowarze polane sosem z torebki - grejfrut oraz mandarynka - serek wiejski light ze słodzikiem Byłoby nieźle, gdyby nie te pastry Dzisiaj na obiad i do pracy (robie nocki) pieke kurczaka w woreczku, do tego ryż i fasolka szparagowa z parowaru
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

No teraz będę myśleć i analizować
Ale teraz muszę!
tak, z 56