![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
Cytat:
![]() witaj ![]() to może ja dam moje dzisiejsze podsumowanie: I owsianka z jogurtem naturalnym, ananasami(z puszki) i orzechami włoskimi II 3naleśniki z serem Pump It Up-High Energy(20min) + 10min na rowerku + 10min orbitreka + 150 powtórzeń na leg magic + 60 brzuszków na kołysce III wieśniak+1/2papryki+ogórek kiszony wiem, że idealnie nie jest. Tylko 3 posiłki, no ale po prostu tak wyszło dzisiaj, zazwyczaj jem więcej ![]() co do obiadów to ja zawsze jem to co w domu mam, więc różnie z tym jest, raz zdrowo, raz mniej zdrowo. No ale nie mam zbytnio czasu(i przede wszystkim ochoty ![]() ![]() ale generalnie dzień na plus. Żadnych grzeszków nie było, ćwiczenia zaliczone, więc jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale mi zrobiłaś ochotę na tą owsiankę z ananasem i orzechami włoskimi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Z tą kolacyjką to fajna sprawa jogurcik bążdz biały serek .
Z tym rzucaniem moich kilo to cała wielka historia ,jutro się ważę ![]() Trzeba zaakceptować wysiłek związany z całym chudnięciem . Po pierwsze od trzech miesięcy biegam obowiązkowo ( a zaczęłąm od 200 metrów i wielkiej cholernej zadyszki)i się rozciągam zaraz po bieganiu. Pozatym trzy dni w tygodniu ćwiczę na fitappy.pl około 1.5 godziny. Chcę do wigilii schudnąć tak żeby wszystkim szczęki opadły ![]() ![]() Przed spaniem szklanka wody i zaraz po wstaniu również . Do jutra ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 200 metrów to i tak dla mnie dużo za dużo:P A teraz ile już biegasz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
![]() co do ćwiczeń fajna jest też skakanka ;> moja koleżanka przez 3 miesiące schudła 8kg, czasami też biegała i nie jadła słodyczy. Ale te słodycze to zmora nie tylko wasza;/ masakra! Jeszcze jak nic nie ma w domu to można się powstrzymać ale jak coś jest too.. Ja postaram się ograniczyć słodycze i trochę poćwiczyć, pewnie to będzie rowerek i skakanka, na zdrowe odżywianie niestety nie mam czasu, jem 2 posiłki dziennie ewentualnie 3 jak jestem mocno głodna w szkole to coś przekąszę ;> też kiedyś biegałam, codziennie praktycznie i lubiłam to.. ale potem się rozchorowałam, zrobiłam przerwę i cały mój plan odchudzania się zawalił.
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
kiedys też myslałam że bieganie jest do kitu, ale szybko się wkręciłam i baaaaaardzo mi się podoba. Ale...biegać trzeba umieć tzn tak biec aby móc swobodnie rozmawiać bez dużej zadyszki (im wolniejszy bieg tym lepiej).
Ja się nauczyłam i pokochałam. A tak poza tym to znowu dzis wszamałam trochę słodkiego ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Szaruch - a możliwe, ja i moje odchudzanie to długa historia, przez kilka wątków się już przewinęłam
![]() Sylwuuska - a czemu tylko 2 albo 3? Też kiedyś tak jadłam, śniadania w sumie brak, w szkole też mi się jakoś nie chciało. A częste i mniejsze posiłki naprawdę dużo dają ![]() aga_7777 - żebym ja miała tyle samozaparcia do biegania... po 20 min nie mam siły się już ruszać ![]() ![]() U mnie dzisiaj z jedzeniem w ok i pod względem kalorycznym i jakościowym ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez hurricanegirl Czas edycji: 2012-11-08 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
hurricanegirl - nie mam czasu zajmować się jedzeniem, rano szybko żeby zdążyć ze szkoły, wracam po 15 więc sobie zrobię coś do jedzenia, zazwyczaj nie wiele mam w lodówce więc raczej jem ciągle to samo ;D i zabieram się za naukę, potem już jest za późno żeby jeść więc nie jem. ;>
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Hej,mogę się przyłączyć do Was?Dużo wątków czytałam już na Wizażu i podglądałam Dziewczyny,i w końcu sama się zdecydowałam,że czas na mnie.
Mam na imię Anka,156 cm,i 55 kg.:-( do tego duży tyłek,i nie mniejszy brzuch... Moim marzeniem jest 49-50 kg.W sumie nie dużo,ale ciężko mi to zgubić.Jest tyyyle pokus... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u mnie tak: I - jajko na miękko, 1/2 pomidora, trochę papryki, kawałek camemberta II - jabłko (na uczelni) III - makaron z pomidorem, papryką, camembertem IV - 3 malutkie kawałki pasztecika z kapustą i grzybami rozgrzewka, Mel B brzuch, Mel B pośladki V - serek wiejski z garstką płatków fitness jestem w miarę zadowolona ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Szaruch- spokojnie, śniadanie jem
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Sylwuuska - to może chociaż jakiś owoc do szkoły?
![]() ![]() annuszka901 - witaj ![]() No i ja też już dzisiaj po ćwiczeniach : 8 min abs, Booty Shaking z Tiffany, 200 skrętów , 200 x krążenie bioder, 500 ściśnięć piłki, rozciąganie, czyli jakieś 30 min razem, na początek myślę, że nie jest źle ![]()
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
no to chociaż tyle
![]() Cytat:
![]() korci mnie baton nestle fitness który leży koło mnie, ale będę grzeczna i wezmę go jutro ze sobą na uczelnię zamiast zżerać o 23.30 ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Hej i ja się dołączam.Waże 61 kg przy wzroscie 170 cm i wymiarach 87/64/91 udo 53 cm .Marze zeby zrzucic pare cm z pupy i ud.To moj mega kompleks.
Super ze jest taki watek bo moze doda mi troche motywacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() ale ty raczej masz super wagę do twojego wzrostu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
aga_7777 - oj zdecydowanie
![]() ![]() ![]() mnopzxy - witaj ![]() ![]()
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Hej!
Moje (ukochane i uchodowane na własne życznie 5,5 kg za dużo o jak dla mnie na własne głównie życzenie-słodycze i ciastka )bo słodycze były silniejsze bo to bo siamto et cetera WampLady odkąd biegam i cwiczę tylko z ćiczonkami na fitappy.pl to 2 kg w dół przez 3 miesiące w dół. Teraz jest moda na bieganie ale zaczełbym od książki pt "Biegaj mądrze" .Kupić profesjonalne buty , no cholerka nie wyobrażam sobie życia bez mojego biegania . Gdy biegam chodzę wyprostowana bo się śmieje że "trzymam pierś jak do orderu". Ja też ważyłam 85-72-60 - ![]() ![]() ![]() U niej widać jak jest zazdrosna nawet urodziła dwoje dzieci tylko po to że przyrównuje się do mnie ,chociaż o macierzyństwie nie ma kompletnego pojęcia ![]()
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Aga_7777 mam dokładnie to samo, choc mi czasem uda sie wyrwac na bieganie w ciągu dnia. Niestety muszę najpierw zadbac o wszystko do okoła (dom, mąż, synek, praca) a na końcu mogę zając sie sama sobą. Dlatego najłatwiej jest mi cwiczyc jednak w domu.
Do wszystkich dziewczyn ktore piszą, że po bardzo krótkim czasie łapie je zadzyszka: Próbowałyście czegoś takiego - biegniecie dosłownie kawałeczeka, by podnieśc tentno, nastepnie gdy czujecie że juz nie możecie płynnie przechodzicie w szybki marsz? Chodzi o to, żeby utrzymac szybkie tentno. Ja tak robiłam całą wiosnę i z tygodnia na tydzień bylam w stanie jednorazowo przebiegac coraz większe odległości ![]()
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że mieszkasz w UK... ja też ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Bo to na prawdę działa! Ja lubię cwiczyc na siłce, albo w domu na sprzęcie męża, ale bieganie jedyne z czym mi sie kojarzyło to z czerwoną i spoconą twarzą, kolką i umieraniem po krótkiej chwili biegu > to wszytko na oczach obcych przechodniów hehe
![]() Aż w końcu wyczytałam, ze przy bieganiu na odchudzanie (a nie na odległości) najważniejsze jest utrzymywanie wysokiego tentna. Tak więc chwila biegu>szybki marsz>gdy czujesz że tentno sie uspokaja za bardzo znowu biegniesz. Ja na wiosnę w trakcie około 30-40 minutowego biegania tak około 5-6 razy zaczynałam biegac, resztę czasu tylko maszerowałam. Po kilku tygodniach sama byłam w szoku, że potrafię przebiec dłuższy kawałek ... kurcze, pisze takie mądrości, chyba czas samej wrócic do biegania ![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
*tętno, a nie tentno ![]() jak tak czytam to czuję się jak gówniara, wszystkie już mężate i dzieciate tylko nie ja ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Mam 162 cm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Moje podsumowanie wczorajszego dnia. Ogółem nie było za dobrze. Nie jestem zadowolona z mojego 1 dnia diety. Wszystko szło dobrze do momentu kolacji. Poszłm do narzeczonego a on zrobił taka pyszniutka kolacje i nie mogłam się oprzeć, była godz 20:00 a ja się zajadałam pyszna kolacją i to obfitą, a potem do tego jeszcze piwko. No ale cóż. Wczoraj pojeździłam tylko godzinkę na rowerku i na tym koniec mojego wysiłku fizycznego.
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Ja również podsumuje mój wczorajszy dzień
- 2 jajka na miękko + kromka chleba pełnoziarnistego - pastry (taki angielski wynalazek, niestety kaloryczny) około 400 kcal, ale zjedzony z rana, więc mam nadzieje że to spaliłam ![]() - piers z kurczaka, pół papryki, 4 pieczarki duszone w parowarze polane sosem z torebki - grejfrut oraz mandarynka - serek wiejski light ze słodzikiem Byłoby nieźle, gdyby nie te pastry ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.