![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: październikowe mamusie:)
Najgorsze w tych bólach jest to że ja do nich przywykłąm i będe się bała ze poprostu te porodowe potraktuje jako te przedporodowe hahaha, chciałabym zeby mi wody pierwsze odeszły tak jak w pierwszej ciąży wiedziałam że to już i odrazu jechałam do szpitala. Dziś jade na badania moze sie tam juz coś otwiera. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze z taka prosba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
coprawda jestem dopiero styczniowa mamusia ale odzywam sie bo czy mi sie wydaje czy Apsik juz urodziła, miała termin na 12 pażdz, ale cos sie długo nie odzywa...trzymam za nia kciuki, tak samo jak za każdą z Was.
lekkich porodów życze.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Masz rację mąż Apsik wrócił w niedzielę,to może z emocji już urodziła. Nie mam od niej wiadomości od soboty. Oby wszystko było dobrze i niech jak najszybciej się odezwię. Trzymam za nią i maluszka kciuki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mocno trzymam za nią kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
jak urodzi to piszcie bo czekam na jej brzdąca z niecierpliwoscią, moze nie odzywa sie od soboty bo chce sie naciszyc męzem>?
pozdrowionka. Apsiku jak przyczytasz po porodzie to wiedz że trzymałam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
zaraz jade do szpitala...choc maluszek jeszcze wyjsc nie chce...boje sie bardzo...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
witam
![]() oniaczeq trzymam kciuki ![]() powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
I dziś mija a 24 termin mojego porodu czyli 11.10 , a dwa tyg temu byłam przekonana że urodze wcześniej ,ale sobie wmówiłam. Pozostaje mi czekanie i wpatrywanie się w siebie. Czy któraś z was urodziła!!!!????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Niestety ja jeszcze również męczę się z brzuszkiem
![]() a juz bardzo bym chciała miec kropeczke obok siebie ![]() byłam dzis u lekarza ale lekarz nie może stwierdzić za ile bede rodzić, chodx usg stwierdziło, że dziś, a tu nic, właściwy termin mam na 30go więc zobaczymy ![]() ![]() ![]() ja też esti myslałam że szybciej urodzę ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
I co pisałam o mijającym terminie a on nie zdążył minąć wody odzeszły 11.10 o godz 21.45 dzidzia urodziła się o 3.35 w nocy czyli juz 12,10.
Mały Oskarek czuje się świetnie, jest piękny i zdrowy dziękuje za otuche pozdrawiam !!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Esti gratuluję narodzin synka,brawo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
oj ja też jeszcze czekam, alelekarz mówi, że to już niedługo, że chyba jeszcze nawet w październiku a nie jak z terminu - w listopadzie. Na razie zaczęły się u mnie pojawiać skurcze niekiedy częste i długie, ale wiem, że to jeszcze fałszywy alarm. W takim razie pozostało mi czekanie. Chciałabym mieć to już za sobą, być z maleństwem w domu, a muszę czekać na swoją kolej. No, to która rodzi następna? Może przyspieszmy tą kolejkę co? Niech idzie trochę szybciej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Esti gratuluję!!!!
jak dojdziesz do siebie to napisz jak sobie radzisz, jak malutki??? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Esti, gartuluję
![]() Ja też już jestem po ![]() ![]() ![]() Dużo fajniej się pisze jak już się jest po tej drugiej stronie ![]() ![]() Pozdrawiam was serdecznie, trzymajcie się cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
witam serdecznie wszystkie mamusie! Ja sama jestem październikową mamą ale z zeszłego roku. Moja córcia skończyła roczek 10 października
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
witam!!!!!
nareszcie jestem w domu!!!maluszek urodzil sie 14 pazdziernika o 0 50 ...porod trwal 9 godzin ale wszystkim dopiero rodzacym mamusia mowie ze nie zaleznie od przebiegu porodu warto!!!bo kiedy dostaje sie takiego maluszka do rak wszystko mija....takze trzymam kciuki za wszystkie mamusie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Esti
![]() Oniaczeq ![]() Gratulacje dla was świeżo upieczone mamusie ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
dziewczyny gratuluję!!!
ale macie fajnie, ja do terminu mam jeszcze 9dni! juz się boje i czekam , wciąż myślę to już czy nie już, stresa mam dużego ![]() juz przygotowałam wczoraj łóżeczko, pościel dla małej kruszynki, myslałam że jak zobaczy ze rodzice już jej piękne łoże pościelili to będzie chciała wyjść a tu nic ![]() chyba dobrze ma w moim brzuszku ![]() oj, nie mogę się doczekać ![]() pozdrawiam was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
ja juz jestem pazdziernikowa mamusia,moj Filipek urodzil sie 13 pazdziernika tylko ze 7 lat temu,pozdrawiam wszystkie pazdziernikowe mamusie i nie tylko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale wam fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
I ja jestem październikową mamą
![]() ![]() ![]() Pozdrowionka ![]()
![]() |
#53 |
BAN stały
|
jeju, wszystkich bierze, tylko nie mnie
![]() ale tak sobie myślę, że pewnie jesli nie po tej niedzieli to po następnej już na pewno. Nie mogę się doczekać po prostu. Z jednej strony ze względu na dzidzię z drugiej ze względu na samą siebie, bo tak mi się coś wydaje, że nie sposób ostatnio ze mną wytrzymać. Jestem nie do zniesienia, hormony mi "buzują", już nawet TŻ stwierdził, ze nie do wytrzymania jestem ostatnio. Aż mi się go żal zrobiło, że musi te moje humory znosić. Dodatkowo w domu choróbsko się zaplątało. Dwa tygodnie temu jedna córa miała zapalenie spojówek i przy tym była przeziebiona, druga miała anginę, a teraz znów ta co anginę miała zaczyna chorować. Oczy jak u królika, temperatura itd. Normalnie mam dość! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
cześć wam,
czy tylko ja zostałam na wątku przyszłe pażdziernikowe mamusie??? dzis mija termin a ja nic, byłam w szpitalu dostałam dwie kroplówki i nie ruszyło, juz nie moge sie doczekac kiedy to nastapi, juz mnie to męczy ![]() czy zostałam sama ?? czy któraś z was tez jeszcze nie urodziła?? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
moskara to my chyba jednak zostaniemy tymi listopadowymi mamusiami, październik się kończy, a my z brzuszkami dalej, chyba sie podłączę pod wątek listopadowy, jeśli taki istnieje. Mnie też już męczy to czekanie. W sumie pierwszy termin na październik miałam źle wyliczony a inny lekarz doszedł do wniosku, że mam na 8listopada, z tym, że na ostatniej wizycie zapewnił, że w tym miesiącu będzie już po wszystkim. A ja dalej z brzuszkiem na spakowanych walizkach czekam jak na zbawienie. Troszke to rzeczywiscie dziwne, ze po kroplówkach Cię nie ruszyło. W moim szpitalu kroplówki podają dopiero tydzień po terminie i to już raczej ostateczność, bo najpierw dają czopki, a później zastrzyki. Cóż, we środe ja odpwiedzam mojego ginekologa, a póki co pozostaje nam obu czekać. Chyba rzeczywiście tylko my zostałyśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale pomyślcie sobie, że to już tuż tuż
![]() ![]() Trzymam za was obiwe w kciuki ![]()
![]() |
#57 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.