![]() |
#31 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego się nie odzywa
Cytat:
Pokaż klasę i się nie odzywaj i zapomnij o nim. Tak jak pisano wyżej : przykre, że tak się dzieje. Wygląda jednak na to, że życie to loteria i niezależnie od tego, kiedy idzie się z facetem do łóżka - wszystko się może skończyć. Jeszcze chwila i pomyślę, że perspektywa oddawania się mężczyźnie po ślubie nie była taka zła . ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Faceci są prości i logiczni w rozmowie z innymi facetami, nie z kobietami. Większość wręcz boi się o czymkolwiek kobiecie napomknąć, żebyśmy tego opacznie nie zrozumiały. Tutaj czyny mówią same za siebie - olać go, nie warto tracić czasu i emocji na kogoś, kto nie ma dla Ciebie czasu i po prostu dostawszy to co chciał - zniknął. PS. Nie wiem, czy zniżanie się do poziomu wrednej baby , odgrywając się na nim, sprawiłoby, że poczułaby się lepiej. Wg mnie to raczej komunikat dla faceta : "Zależało mi , zraniłeś mnie,więc się na Tobie mszczę." co tylko go utwierdzi w przekonaniu, że rewelacyjnym rozwiązaniem było zniknięcie.
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeju dziewczyno ..Zamiast się zadręczać , zadzwoń do niego i zapytaj wprost "Co jest powodem tego ,że się do mnie nie odzywasz ?" i zobaczymy co Ci powie .NALEŻY Ci się chyba słowo wyjaśnienia ? Zakładając ,że facet Cię wykorzystał wdg mnie o wiele gorsze jest siedzieć cicho jak ta trusia. Zażądaj tylko słowa wyjaśnienia ,nikt Ci nie każe się przed nim płaszczyć..Na moje to Ty bardziej się poniżasz przyjmując taką postawę jak teraz bo potraktował Cie jak potraktował a Ty z pokorą to przyjmujesz... Przemyśl to ![]()
[glamour]530933[/glamour] Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2012-11-14 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, zadzwoń i się zapytaj, szczera rozmowa zawsze jest najlepsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.