![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy słusznie? Oceńcie..
Cytat:
Też mi się tak wydaje. Ale najlepiej pogłaskać po głowie dziewczynę za jej głupiutkie dziecinne zachowanie a pojechać po facecie ![]() Bo przecież fochy są pożądane i na porządku dziennym ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wątek jest konkretny, a wy się bawicie w łapanie za słówka? ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fakt faktem, że on NIE CHCIAŁ tam siedzieć, czy tak trudno jest to zrozumieć - wszak związek to kompromisy ![]()
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie chciał. I co z tego? On nie był najważniejszy w tym dniu. Jakoś trudno dociera do Ciebie ta informacja. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-11-13 o 13:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
'ten RAP to jak na ranie plaster.' Edytowane przez zuzanna90 Czas edycji: 2012-11-13 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja myślałam,że tylko ja tak myślę.dobrze wiedziec,że nie sfiksowałam widząc teorie spiskowe ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
ciekawe,czy został zaproszony przez jej mamę i jakie tam panują relacje.nie wszystko jest C-B |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Zawalił. Nie przesadzasz ani trochę i na Twoim miejscu również byłabym zła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co ma mama do urodzin? ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym chyba nieladnie wychodzić z przyjęcia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Na początku świeżo po przeczytaniu posta autorki wątku też mi się zebrało na oburzanie, ale po doczytaniu, że nie był to dzień jej urodzin jestem skłonna stwierdzić, że to zmienia zgoła postać rzeczy. Jeżeli nie było to właściwe przyjęcie urodzinowe po prostu świętowane dzień wcześniej a jakaś dodatkowa posiadówa w konkretnym gronie starych znajomych i sąsiadek, a autorka będzie jeszcze miała "swoją" imprezę dla młodszego grona znajomych lub wieczór we dwoje z chłopakiem to facet nie miał obowiązku się pojawić. Owszem, autorka chciała, żeby przyszedł, ale on nie chciał. Jeżeli nie był to "jej dzień" to nie widzę, czemu uczucia dziewczyny miałyby być ważniejsze niż chłopaka. Ona chciała, żeby się pokazał, on chciał się spotkać ale z jakiegoś powodu nie chciał siedzieć z ludźmi, w których towarzystwie czułby się nieswojo. Pewnie, że chłopak ideał by przyszedł i się spiął dla ukochanej, ale też dziewczyna ideał nie męczyłaby d**y ukochanemu i strzelała fochy, łącznie z olaniem chłopaka na koniec (nie zadzwoniła, mimo, że się umawiali, że zadzwoni) tylko powiedziałaby "ok kochanie, nie chcę Cię stresować, spotkamy się wieczorem, a urodziny opijemy jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny rozumiejące tak dobrze uczucia (ich brak
![]() ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-11-13 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie twierdzę, że chłopak jest cud miód i orzeszki. Mój TŻ by się tak nie zachował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pogrubionego: i słusznie. Niewielu tak by się zachowało w sumie, dlatego tak powiedzmy najechałyśmy na biedulka. Racją jest, że nie była to żadna sprawa życia i śmierci, niemniej ważny dla autorki dzień i skoro prosi (błaga) Ciebie najbliższa osoba to coś chyba znaczy. No i w sumie jeżeli przymkniemy oko na tego typu zgrzyty to mało wrażliwy (według mnie) kolega może zacząć olewać jej potrzeby w kolejnych ważnych wydarzeniach w życiu bo..nie miał przecież ochoty (się ogarnąć). To zapytam: po co w końcu on jest?? No tak..wróciłam do końcówki jej postu i potwierdza się moje czarnowidztwo..to nie był pierwszy raz gdy ten nader asertywny tż zawiódł. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-11-13 o 22:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie ladnie wyjść z przyjęcia, ale w ogóle się na nim nie pojawić u SWOJEJ dziewczyny to jest wszystko wporzo ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
O rany, już kilka z Was podkreśliło, że to był przeddzień jej urodzin, więc nie ma prawa się obrażać - serio wszystkie organizujecie takie imprezy okolicznościowe dokładnie tego dnia, kiedy macie urodziny (czy jakąkolwiek inną okazję)?
![]()
![]() |
#46 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem czemu widzicie tylko część postu autorki. sprawa wygląda tak: - jej mama przygotowała imprezkę dla swoich koleżanek i sąsiadek z okazji 18 córki, ona zaproponowała, żeby on wpadł - chłopak nie chciał przyjść na imprezę, ale zaproponował, że spotkają się później - ona nalegała smsami - nalegała telefonami - on się wkurzył, odburknął, że mu się nie chce - ona się obraziła i nie napisała do niego, tak jak się umawiali - on przyszedł sam z siebie do niej w tym ważnym dla niej dniu - ona obrażona nie chciała go widzieć i nie raczyła normalnie przywitać - on się wkurzył o co ona się focha - pokłócili się, więc poszedł do siebie na zielono pozytywy tej sprawy, na czerwono negatywy. jest tak bardzo po równo, że są kwita. gdyby on przyszedł na imprezę, to by tego nie było = gdyby ona nie nalegała w momencie kiedy odmówił, to by tego nie było. ja nienawidzę jak mi ktoś truje dupę kiedy mówię NIE ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Reasumując autorka strzeliła foszka z błahego powodu.
Mnie samej na jego miejscu nie chciałoby się siedzieć w gronie ciotek, z którymi nie wiadomo o czym gadać. Tak to jest jak się nie ma poważnych problemów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.