|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy lepiej zrobić wesele Maj czy Wrzesień ?
Jak myślę o maju to od razu mam przed oczami Komunie. Warto popytać czy ktoś z Twojej rodziny, otoczenia, które miałoby być na ślubie nie szykuję się czasem na taką uroczystość. Wrzesień może być piękny. Moja siostra brała ślub 3.09. 2003 roku i miała upał
.
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o przewidywanie pogody w Polsce to jest jak wróżenie z fusów, nie wiem skąd Wam się biorą takie teorie że kiedyś tam może by cieplej albo zimniej zarówno w maju jak i w lipcu czy wrześniu może być 10 stopni i deszcz jak i 30 stopni i słońce a co do ślubu w długi weekend to ja właśnie tak miałam i świetnie to wyszło, goście byli zachwyceni bo mieli dużo czasu żeby przyjechać wcześniej i wyjechać później, frekwencja na weselu była super, bardzo niewiele osób nam odmówiło. Na tyle się to u mnie sprawdziło że w przyszłym roku moja siostra robi swoje wesele w długi weekend po Bożym Ciele
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Wrzesień to dobry miesiąc na ślub. I pogoda jest jeszcze ładna i już nie ma takich upałów.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Wrzesień + jesienny plenerek i będzie miodzio
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Oooo właśnie m.a.r.t.a. - zapomniałam o komuniach
+ Dzień Matki + święta narodowe czynią dla mnie maj miesiącem wykluczonym z tych branych pod uwagę na ślub.Ale decyzja należy do autorki wątku. Pogody nie wywróżysz sobie ani nie wymodlisz, więc zdecyduj się na miesiąc bliższy Tobie i który bardziej Ci pasuje. Tyle
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy ta wypowiedź była konkretnie do mnie czy do ogółu. Ale odniosę się do niej. Ja sobie tylko wspomniała ot tak, że podczas wrześniowego ślubu udało mi się natrafić na upał, bo jakby nie patrzeć to nie jest częste zjawisko.
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie niefortunnie to wyszło, mogłam większy odstęp zrobić, bo reszta mojej wypowiedzi odnosiła się do ogółu wypowiedzi z poprzedniej strony, szczególnie do rozkminek Autorki która chciałaby rad odnoście tego kiedy może być lepsza pogoda, co moim zdaniem w Polsce jest absolutnie niemożliwe do zaplanowania
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

.

zarówno w maju jak i w lipcu czy wrześniu może być 10 stopni i deszcz jak i 30 stopni i słońce