![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Alior Sync - wasze opinie
dziewczyny mam jeszcze pytanie: dlugo czekalyscie na karte debetowa? mam juz umowe ,bo przyszla kurierem wraz z umowa o onto i instrukcja logowania,konto mam aktywne od zeszlego czwartku. z gory dziekuje za podpowiedzi.
![]() |
#32 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42606062]U mnie było tak, że w piątek był kurier z umową we wtorek miałam kartę a w środę dostałam sms, że aktywowali mi konto.
Trzeba będzie po prostu pilnować ile razy się będzie wpłacało, nieco wkurzające ale mi na razie te konto odpowiada.[/QUOTE] kurka,a ja ciągle na karte czekam... a i nie wiem dlaczego ja chcę zadzwonic na infolinię to mi odrzuca polaczenie.
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
To dziwne, włąśnie spróbowałam zadzwonić i się połączyłam, na pewno wpisałaś dobry numer? Możesz jeszcze spróbować na stronie Sync pogadać przez chat z pracownikiem banku i tam się zapytać ile czasu średnio może iść karta, tylko, że teraz to może być ciężko z dobiciem się do nich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Dot.: Alior Sync - nie polecam
Nie polecam!
Niestety mają kilkudniowe opóźnienia w ksigowaniu transakcji. Wielokrotnie zdarzało się, że przez kilka dni nie dokonywałam żadnych transakcji, a nagle po kilku dniach ksiegowano stare przelewy (których nie było w kwotach zablokowanych!!!) i okazywało się, że mam np. 60 zł. mniej niż mi się wydawało. I dzisiaj właśnie zaskoczyło mnie doszczętnie, kiedy niezpodziewanie dostałam sms-a o saldzie ujemnym, a ostatnie zakupy robiłam 31 października! sciana Nie pytajcie jakie jest oprocentowanie tego nie chcianego debetu... Wg mnie jest to sprawa skandaliczna. W Credit Agricolu nigdy przenigdy mi się to nie zdarzało, a wyniosłam się od nich bo podnieśli opłaty. Od listopada w Sync wprowadzili też ograniczenie wpłat we wpłatomatach - darmowe są tylko 3, od każdej następnej płaci się chyba 0,5% prowizji (a Sync przecież nie ma własnych oddziałów).
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alior Sync - nie polecam
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
![]()
Ok ja ma konto w Alior Sync prawie od początku istnienia banku także może też się wypowiem
![]() Kiedyś miałam konto w inny m konkurencyjnym banku, jednak ich zachowanie przechyliło szalę goryczy i postanowiłam zmienić. Początkowo miałam wątpliwości jednak po przeczytaniu tego ciekawego artykułu http://alior-sync-konto.pl/alior-sync-opinie-o-banku/ zdecydowałem się na otwarcie rachunku. Do tej pory nie zapłaciłam nic za to konto, co jest nie do pomyślenia w przypadku kont w innych bankach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.