Samotnie spędzić Sylwestrową noc? ciarki..na samą myśl :( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-19, 08:41   #31
behemotkot
Rozeznanie

Dot.: Samotnie spędzić Sylwestrową noc? ciarki..na samą myśl :(

Ja też jestem nastawiona na sylwestra w samotności, no z rodzicami pewnie. Właśnie rozstałam się z facetem, moje znajome, albo mają facetów, albo są w innych miastach. Nie mam za dużo znajomych, więc zapewne nigdzie nie wyjdę. Mam już 28 lat. Mniej bym się tym martwiła jakbym miała 20...a tak co mam powiedzieć. Nie panikuję. W sumie niby normalny dzień, a jednak wyjątkowy. Zatyczki w uszy i spać- to pewnie zrobię...
jedni wołają ją szczęście niepojęte
inni pani na K."

Początki bloga
http://okiembehemotkota.blogspot.com

Moje amatorskie fotki:
http://kasita.flog.pl/
behemotkot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 09:26   #32
Krystal_26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paszczurek666 Pokaż wiadomość
Wkręć się na jakąś imprezę i baw dobrze. To, że nie masz faceta, nie odznacza, że nie możesz mieć dobrego sylwestra. A co z tego, że większość znajomych ma partnera? To jest impreza, tam się gada, pije i tańczy, przecież nie będą wszyscy po kątach siedzieć i się całować całą noc.
Popieram Przecież można iść po prostu na domówkę do znajomych albo na imprezę do klubu. Nikt nie będzie na Ciebie dziwnie patrzeć, jeśli przyjdziesz bez chłopaka, to już nie te czasy. A kto wie, w klubie możesz nawet kogoś poznać
Krystal_26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 09:39   #33
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciekawska90 Pokaż wiadomość
No właśnie... Co zrobić jeśli ;
jestem samotna
nie znam chłopaka,który by mnie zaprosił
mam mało znajomych (tkzw,wolnych strzelców)
a jeśli już to nie chce wyjść na przyzwoitkę,która się "wkręca" do nich na Bal sylwestrowy( chodzi o to,że moje koleżanki mają chłopaków)

Gdybym miała zostać w domu to bym się zapłakała chyba.
A gdzie jest powiedziane że trzeba z chłopakiem iść?
Ja do października tego roku, spędzałam sylwestra bez chłopaka.
A to chodziłam na domówki, gdzie owszem, było sporo par, ale i wolnych osób i nie było żadnego problemu. Możesz tak samo do klubu iść, lub do centrum w swoim mieście, bo na pewno coś się tam będzie działo.
Nie masz żadnych kuzynek/kuzynów lub nawet rodzenstwa z którymi mogłabyś spędzić tą noc? Ja w tamtym roku spędziłam sylwestra z moją kuzynką i jej znajomymi, na domówce. Wiele razy też sama byłam w ten dzień, kupywałam sobie różne smakołyki, szampana i oglądałam filmy. Nie widziałam w tym nic strasznego, wystarczy że miło sobie zorganizujesz czas. Moim zdaniem przesadzasz i sama się bardziej nakręcasz.
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 09:56   #34
Kasiuncia23
BAN stały

GG do Kasiuncia23

A na pocieszenie dodam jeszcze, że są zawody, które uniemożliwiają spędzanie sylwestra ze swoją drugą połówką, lub jest okazja raz na 4-5 lat, a co za tym idzie większość życia spędza się takie dni jak Sylwester, Święta, Andrzejki itp z rodzicami
Kasiuncia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 10:01   #35
TmargoT
Zakorzenienie

ja polecam wyjście na miasto.
jeśli mieszkasz w dużym mieście to sylwester pod chmurką jest świetną alternatywą na samotność.jest muzyka,pełno ludzi,każdy się wita z każdym.jest alkohol i oczywiście pokaz sztucznych ogni o północy.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 10:42   #36
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja polecam wyjście na miasto.
jeśli mieszkasz w dużym mieście to sylwester pod chmurką jest świetną alternatywą na samotność.jest muzyka,pełno ludzi,każdy się wita z każdym.jest alkohol i oczywiście pokaz sztucznych ogni o północy.
A ja jednak nie polecałabym, zwłaszcza samotnej młodej dziewczynie. To może zależeć od miasta, ja wiem jak jest tu gdzie mieszkam czyli we Wrocławiu i jest niebezpiecznie. Bywałam już na takich sylwestrach przez chwilkę z rodzicami jak byłam mała, ze znajomymi z domówki kiedyś wyszliśmy na rynek. I zawsze to wyglądało tak, że dziki tłum pijanych ludzi przepychał się do głównej sceny mając gdzieś że właśnie mogą zdeptać jakieś dziecko+latające szkło+pijani gówniarze+lipne koncerty I samotność w takim tłumie większa chyba niż jak się jest faktycznie samemu, w domu.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 10:46   #37
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciekawska90 Pokaż wiadomość
No właśnie... Co zrobić jeśli ;
jestem samotna
nie znam chłopaka,który by mnie zaprosił
mam mało znajomych (tkzw,wolnych strzelców)
a jeśli już to nie chce wyjść na przyzwoitkę,która się "wkręca" do nich na Bal sylwestrowy( chodzi o to,że moje koleżanki mają chłopaków)

Gdybym miała zostać w domu to bym się zapłakała chyba.
1. Olać temat i pójść spać.
2. Samej coś zorganizować.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 10:47   #38
pendraiw
Zakorzenienie

Sama kogoś zaproś.
Stary 2012-11-19, 10:57   #39
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
A ja jednak nie polecałabym, zwłaszcza samotnej młodej dziewczynie. To może zależeć od miasta, ja wiem jak jest tu gdzie mieszkam czyli we Wrocławiu i jest niebezpiecznie. Bywałam już na takich sylwestrach przez chwilkę z rodzicami jak byłam mała, ze znajomymi z domówki kiedyś wyszliśmy na rynek. I zawsze to wyglądało tak, że dziki tłum pijanych ludzi przepychał się do głównej sceny mając gdzieś że właśnie mogą zdeptać jakieś dziecko+latające szkło+pijani gówniarze+lipne koncerty I samotność w takim tłumie większa chyba niż jak się jest faktycznie samemu, w domu.
polecam wybrać się teraz.sylwester pod chmurką wygląda zupełnie inaczej
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 11:56   #40
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Ja byłam ostatnio na Sylwestrze pod chmurką. Owsze było fajnie ze względu na koncert, pokaz sztucznych ogni o północy. Ale nie brakowało niestety przepychanek, bijatyk w tłumie "bo ktoś kogoś popchnął", zdeptań, wyzwisk. Po północy, gdy sporo osób już wracało z głównego placu, trzeba było uważać na latające szklane butelki, puszki po piwie. Byłam ze znajomymi, sama na pewno bym sie nie zdecydowała.

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2012-11-19 o 11:57
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 12:21   #41
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
polecam wybrać się teraz.sylwester pod chmurką wygląda zupełnie inaczej
Jak się idzie z ekipą to może, ale samemu? Odpada
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-20, 15:05   #42
201605091007
Konto usunięte

W sumie od dziecka miałam wychodne w sylwestra, z jednym wyjątkiem. W wieku 20lat byłam świeżo po operacji wyrostka, więc siłą rzeczy wolałam zostać w domu. Co prawda był ze mną TŻ (który w ramach jednoczenia się ze mną w bólu zrezygnował z imprezy), ale grał sobie na konsoli, a ja zajmowałam się sobą. Zrobiłam sobie domowe spa: maseczki na twarz, maseczki na włosy, peelingi, balsamy, aromaterapie i inne szmery bajery. Do tego alkohol, czekolada i fajne filmy. Wspominam całkiem fajnie
201605091007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-21, 13:32   #43
rabiosa_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czarna_maciejka Pokaż wiadomość
No szlag mnie trafi...
Opanujcie sie!
Dla was to nie tragedia, dla niej-tak.
Ktos na tym forum powinien sie zajac osobami piszacymi posty nic nie wnoszace do tematu
(tak, zdaje sobie sprawe z tego, ze ten tez jest taki, ale po prostu wymiekam...)

racja
Utratę wiary zbrodnią mianuje..."
rabiosa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości