|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Samotnie spędzić Sylwestrową noc? ciarki..na samą myśl :(
Ja też jestem nastawiona na sylwestra w samotności, no z rodzicami pewnie. Właśnie rozstałam się z facetem, moje znajome, albo mają facetów, albo są w innych miastach. Nie mam za dużo znajomych, więc zapewne nigdzie nie wyjdę. Mam już 28 lat. Mniej bym się tym martwiła jakbym miała 20...a tak co mam powiedzieć. Nie panikuję. W sumie niby normalny dzień, a jednak wyjątkowy. Zatyczki w uszy i spać- to pewnie zrobię...
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież można iść po prostu na domówkę do znajomych albo na imprezę do klubu. Nikt nie będzie na Ciebie dziwnie patrzeć, jeśli przyjdziesz bez chłopaka, to już nie te czasy. A kto wie, w klubie możesz nawet kogoś poznać
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do października tego roku, spędzałam sylwestra bez chłopaka. A to chodziłam na domówki, gdzie owszem, było sporo par, ale i wolnych osób i nie było żadnego problemu. Możesz tak samo do klubu iść, lub do centrum w swoim mieście, bo na pewno coś się tam będzie działo. Nie masz żadnych kuzynek/kuzynów lub nawet rodzenstwa z którymi mogłabyś spędzić tą noc? Ja w tamtym roku spędziłam sylwestra z moją kuzynką i jej znajomymi, na domówce. Wiele razy też sama byłam w ten dzień, kupywałam sobie różne smakołyki, szampana i oglądałam filmy. Nie widziałam w tym nic strasznego, wystarczy że miło sobie zorganizujesz czas. Moim zdaniem przesadzasz i sama się bardziej nakręcasz. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
A na pocieszenie dodam jeszcze, że są zawody, które uniemożliwiają spędzanie sylwestra ze swoją drugą połówką, lub jest okazja raz na 4-5 lat, a co za tym idzie większość życia spędza się takie dni jak Sylwester, Święta, Andrzejki itp z rodzicami
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam wyjście na miasto.
jeśli mieszkasz w dużym mieście to sylwester pod chmurką jest świetną alternatywą na samotność.jest muzyka,pełno ludzi,każdy się wita z każdym.jest alkohol i oczywiście pokaz sztucznych ogni o północy. |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I samotność w takim tłumie większa chyba niż jak się jest faktycznie samemu, w domu.
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Samej coś zorganizować. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Sama kogoś zaproś.
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam ostatnio na Sylwestrze pod chmurką. Owsze było fajnie ze względu na koncert, pokaz sztucznych ogni o północy. Ale nie brakowało niestety przepychanek, bijatyk w tłumie "bo ktoś kogoś popchnął", zdeptań, wyzwisk. Po północy, gdy sporo osób już wracało z głównego placu, trzeba było uważać na latające szklane butelki, puszki po piwie
. Byłam ze znajomymi, sama na pewno bym sie nie zdecydowała.
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2012-11-19 o 11:57 |
|
|
|
|
#41 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
W sumie od dziecka miałam wychodne w sylwestra, z jednym wyjątkiem. W wieku 20lat byłam świeżo po operacji wyrostka, więc siłą rzeczy wolałam zostać w domu. Co prawda był ze mną TŻ (który w ramach jednoczenia się ze mną w bólu zrezygnował z imprezy), ale grał sobie na konsoli, a ja zajmowałam się sobą. Zrobiłam sobie domowe spa: maseczki na twarz, maseczki na włosy, peelingi, balsamy, aromaterapie i inne szmery bajery. Do tego alkohol, czekolada i fajne filmy. Wspominam całkiem fajnie
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
racja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Przecież można iść po prostu na domówkę do znajomych albo na imprezę do klubu. Nikt nie będzie na Ciebie dziwnie patrzeć, jeśli przyjdziesz bez chłopaka, to już nie te czasy. A kto wie, w klubie możesz nawet kogoś poznać

. Byłam ze znajomymi, sama na pewno bym sie nie zdecydowała.