![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: TŻ rozmawia na mój temat z innymi
Cytat:
Powiedz mu że też sobie z kimś porozmawiałaś na jego temat....i pokaż mu ten wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
problem się sam rozwiąże jak siostra mu znajdzie mniej męczącą dziewczynę.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Wręcz przeciwnie - masz racje!! Nie obraz sie, nie umiem być delikatna.
Ale twój facet ma chyba jakiś problem pzbrodzaju nie odcietej pepowiny. Tylko on zamiast do mamusi , idzie do siostry. Juz nie pierwszy raz zastanawialo mnie dlaczego nie pójdzie wyglądać sie do kumpla?! Moze zbyt długo był przy cycu!? ![]() Nie staje w Twojej obronie kiedy jego siostra Cie obraza, ani nawet nie prosi by tego nie robiła? ![]() Jesli chodzi o twoje problemy, które mu powierzasz to należy mu sie ![]() Gdyby Moj facet opowiadał o moich problemach komu kolwiek z domu dostałby odjechalby ode mnie z Bielecikiem ![]() I jak tu teraz iść do łóżka ? To tak samo jakby szła tez jego siostra bo nie wiadomo czy tego tez jej nie mówi.. Faceci mnie czasami przerażają !!! Jak ma poczucie spowiadac sie siostrze ze wszystkiego to czemu z nia nie zamieszka?Nie będzie dobrze, ona będzie go buntowala a on będzie słuchał. A ty bedziesz ta zla,leniwa i glupia ... O i du** ---------- Dopisano o 02:42 ---------- Poprzedni post napisano o 02:27 ---------- A co? Brakuje ci czegoś? Urody , inteligencji , charakteru... ? Nie pozwalają sie tak traktować, pokaz ze masz honor i nikt nie będzie ( chodzi o jego siostrę ) cie obrazal. Ta siostra jest jego jakimś autorytetem czy co ... ? Powiem ci tak - to twoja decyzja czy go zostawisz na wyłączność siostrze , czy będziesz próbowała zmienić ich upodobania. Według mnie nic nie wskorasz, juz piękny kompromis zawarliscie W każdym bądź razie pokaz ze nie jesteś słaba i nie mogą cie obrażać zwłaszcza ze o tym wiesz !!! Edytowane przez kasia5580 Czas edycji: 2012-12-19 o 01:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale olanie tego, że mój partner obgaduje i przyjęcie ze spokojem, że pozwala innym gadać na mój temat głupoty, to raczej nie jest rozwiązanie, które by mnie zadowoliło. Czegoś innego oczekuję od swojego partnera. Jak ktoś ma do mnie 'ale'- proszę bardzo, niech się wyżywa. Ale nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie wtedy mój TŻ nie reaguje, nie powie, że nie ma ochoty słuchać takich rzeczy na temat swojej dziewczyny- zwykła lojalność. Generalnie chodzi o to, że miałabym do plotkary jakieś pretensje, że sobie nie pozwolę itp, a po prostu stanowczo bym powiedziała TŻ, że takie zachowanie mi się nie podoba i czegoś innego się po nim spodziewałam. Ta pewność siebie to w odniesieniu właśnie do bliskich, żeby nie bać się mówić o swoich oczekiwaniach, gdy coś nam nie pasuje w ich zachowaniu, traktowaniu nas. BTW- ta teoria o pewności siebie z jakiejś książki?
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-12-19 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy ja jestem jakaś dziwna, ale dla mnie poważniejszym problemem jest myszkowanie w prywatnych rzeczach typu telefon, gg, skrzynka mailowa. Byłabym mega wściekła!
A co do rozmów z siostrą.... no nie wiem, ja uważam, że każdy powinien mieć kogoś do rozmów o ważnych rzeczach. Niby siostra cię nie lubi i w rozmowach z chłopakiem cię beszta a on cię nie broni - tak jest podczas rozmowy na gg. Na głupim komunikatorze. A jak jest na żywo? Czy jego siostra ubliżyła ci kiedyś? Czy chłopak wtedy interweniował?
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.