|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: GRUDZIEŃ nowe - na prezenty i używane kosmetyki, biżuteria ..
Bielenda professional maseczka z rutyną i witaminą c Nowa
Bielenda prof. Maska algowa z komórkami macierzystmi NOWA Clarena maseczka wybielająca giga white NOWA Bielenda maska wybielająca NOWA Hergon odżywka do włosów bez spłukiwania nowa Got to be zestaw nowy do prostowania włosów cos za?
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli potrzebujesz więcej info na temat peelingów, to zerknij
![]() http://www.sklepnaturalny.pl/salco-a...iala-rose.html http://www.sklepnaturalny.pl/salco-a...emon-tree.html |
|
|
|
|
#35 |
|
Pani Mizantrop
|
Coś u mnie za którekolwiek z tych rzeczy:
rimmel 404 sun downer ubytek ok 10% 825 sky high ubytek jw 260 funtime fuschia ubytek jw Hergon odżywka do włosów bez spłukiwania nowa Alterra balsam do ciała serniczkowy nowy Sleek Storm ubytek max 5% Nowy eyeliner czarny lovely Po jednym razie użyte eyelinery żelowe z pędzelkiem wibo z najnowszej serii diva -grafit z drobinami Essence A NEW LEAGUE brązer ubytek 5-10% za jasny dla mnie ? Przejrzyj, proszę dokładnie obydwa moje wątki, jest w nich po kilka dokładek ![]() Pozdrawiam
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Zapomniałam napisać, że kolczyki są używane - miałam je na sobie 2 razy, 1,5 roku przeleżały w pudełeczku. Hmm nie wiem co z tym zrobić, bo oprócz Storma ewentualnie mogłabym się skusić na Lactacyd, Krem do depilacji i może pędzelek EDM (możesz wrzucić jakiegoś linka do niego, bo nie wiem co to za jeden?)... A te Ingloty chciałabyś z razem z paletkami trójkami czy bez? Edit. Bardzo Cię przepraszam, ale jak mój mąż przez przypadek zobaczył, że wystawiłam moje ślubne kolczyki, to powiedział, że absolutnie mam ich nie oddawać, tylko zostawić na pamiątkę ) To on jest tą bardziej sentymentalną połową
Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2012-12-01 o 19:25 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
coś za:
Balea maska do włosów Bielenda oliwkowe masło do ciała Essence A NEW LEAGUE brązer ubytek 5-10% za jasny dla mnie ??
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
A co rozumiesz jako drobiazg?
Bo mnie interesuje głównie Sleek Storm.PS. Inglot brzoskwiniowy i fiolet z drobinkami są "w terminie" Ten pierwszy kupiony 2 m-ce temu.
Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2012-12-02 o 10:52 |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Niestety wczoraj umówiłam się z Solciuchną na wymiankę, dlatego nie mam już w wątku peelingu różanego i savon noir... nadal mam jednak peeling cytrusowy, krem do rąk cedrowy, świecę aromaterapeutyczną, paletkę MAC, nierafinowane masło shea, saszetki z"Pachnącej szafy", krem Pose... może któraś z tych rzeczy Cię zainteresuje?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli zgodzisz się na moje Ingloty (wszystkie) w zamian za Storma to możemy "dobić targu".
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Tak - upchnę do tej paletki jak najwięcej wkładów, a resztę postaram się zapakować tak, żeby dotarły w stanie nienaruszonym To co, wymiana adresów?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Za peeling "Lemon tree"- róż Anabelle i mini puder EDM
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Co o tym myślisz? ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Może cedrowy krem do rąk? ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- albo masło shea...? ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Ok- tylko powiedz mi jeszcze, jaka jest data ważności pudru Bamboo
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam,ale jednak nic nie znalazłam
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa, ale to jest meska i szukam za nnia meskich kosmetykow
![]() pozdrawiam
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
przybywam po sleek circus i/lub Nowy krem do rąk yves rocher waniliowy.
znajdziesz cos u mnie? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyno! jestes szalona
![]() ![]() ![]() chcesz taka duza wymianke? Ja chetnie ![]() widze jeszcze kilk rzeczy, ktore moglaby dobrac do sleeka
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za circus, essence wild craft i bronzer essence/
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam, że dopiero teraz odpisuję
za wodę wolałabym inna wodę, może spójrz czy coś jeszcze Ci się nie spodoba bo zrobiłam dziś dokładkę
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
interesuja mnie te rzeczy: circus, tusz wibo, krem do rak yves rocher i carmex.
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- proponuje Ci za powyzsze rzeczy te: +Hean wypiekany róż kolor 272 +Floslek żel ze świetlikiem pod oczy i na powieki (tubka), uzyty 3 razy +Eveline oczyszczający płyn micelarny fresh&soft 200 ml, użyty raz +Ban ntyperspirant w kulce, nieużywany, jedynie powąchany, pachnie konwalią, 44 ml +W7 brązer/rozswietlacz/róż Africa, miałam wersję testerową, zrobiłam jej domek użyty kilka razy +ELF the beauty encyclopedia face, w palecie: brązer, róż, 4xrozświetlacz w kremie, 4x korektor, zużycie niewielkie, największe 1 rozświetlacza +Essence brązer LE down on the beach, zużycie niewielkie +Catrice eyeliner w kremie z limitowanej edycji out of space kolor silver's shuttle (zużycie na zdj.) ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:52 ---------- niestety oba Kobo poleciały. a jesli wycofam sie z kremu do rak yves rocher? |
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za amor?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie, za:
Balea maska do włosów nowa Essence Wild Craft rozświetlacz ubytek max jw |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za :
Marion nowy płyn micelarny THE BODY SHOP VITAMIN C DAILY MOISTURISER SPF 30 lactacyd nowy peeling do ciala pomarancza z czekolada nowy Alterra balsam do ciała serniczkowy nowy Cztery pory roku masło awokado i melon nowe lub Bielenda oliwkowe masło do ciała nowe Cztery pory roku nowy krem do rąk jagodowy ??
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
mam jedną pare swarovskich kamieni, tez inne kamyki do bizu, troche srebra, ale nie duzo.
Jutro ogarne wszystko, zrobie zdjecia i wrzucę tutaj
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

jakbyś zdecydowała się dobrać coś do tych perfumek, to daj znać