|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: radzenie sobie z odrzuceniem
faceci oczekują dziewicy, która jednocześnie będzie wiedzieć co i jak
ja się ograniczam do tego, żeby facet miał powyżej 190cm wzrostu, zarost i wysokie IQ i kto tu jest wymagający?
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem, to już na imprezie nie można poznać fajnego faceta? Ja poznałam
Do autorki - mam jedną przyjaciółkę z podobnym problemem, tylko u niej chodzi o jednego faceta, którego kocha i który ją źle traktuje. Zawsze jak ją znowu zrani, to ona idzie na imprezę odreagować Ja robiłam podobnie, tylko nie szłam na całość - byłam w kimś zakochana, ale coś tam nie wyszło, więc poszłam się pobawić, a w tej zabawie zawsze zawieral się flirt z jakimś miłym chlopakiem Seksu nie było, za to poznałam w ten sposób mnóstwo sympatycznych osób, w tym mojego obecnego TŻ. Mi to pomagało na niespełnioną miłość, jakoś tam mnie dowartościowywało, umawiałam się na randki i nie myślałam cały czas o jednym.A to, że jesteś często odrzucana, to zapewne wynik tego, że za bardzo Ci zależy. Pierwsze randki to taki radosny etap poznawania się, nie trzeba wtedy za bardzo przeżywać, nastawiać się na wielką miłość, wystarczy dobrze się bawić
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I zastanawiam się, czy faktycznie czekasz na księcia z bajki, chcesz związku? Na pewno? Mogłabyś powiedzieć, że potrzebujesz głównie seksu? Gdy wyhaczasz facetów, czujesz przyjemność, kochając się z nimi? Fizyczną? Sama też tak robiłam, ale dlatego, że potrzebowałam seksu. Żadnego kaca moralnego, żadnych planów, czysty seks. Znudziło mi się. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam wizję... HPV, HIV, etc... tak tak prezerwatywy... ale one wcale nie dają 100% (potwierdzone przez lekarza)
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#37 | |
|
Buc
|
Cytat:
jak się zabezpieczasz to ten seks jest tak samo bezpieczny jak ten nieprzypadkowy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

Ja robiłam podobnie, tylko nie szłam na całość - byłam w kimś zakochana, ale coś tam nie wyszło, więc poszłam się pobawić, a w tej zabawie zawsze zawieral się flirt z jakimś miłym chlopakiem
Seksu nie było, za to poznałam w ten sposób mnóstwo sympatycznych osób, w tym mojego obecnego TŻ. Mi to pomagało na niespełnioną miłość, jakoś tam mnie dowartościowywało, umawiałam się na randki i nie myślałam cały czas o jednym.