![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie - W KUPIE SIŁA:)
dzięki
![]() ja się bardzo boję świąt, mam nadzieję, że wytrzymam, ale mam słabą wolę
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny miło że tyle nas już jest
![]() ![]() ![]() Ja jestem z pod Lbn i sylwestra spędze na impezce na której prawie nikogo nie będe znała:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
czesc wszystkim! moge sie dolaczyc? ja mam problem taki, ze w tygodniu ladnie trzymam sie diety, ale przychodzi weekend i jem tyle ze to co schudlam wraca ze zdwojona sila.... nie potrafie schudnac.... chcialabym wazyc 56kg przy wzroscie 170cm. ale jak bedzie 59 to bedzie rewelacja! jak to robic? liczycie sobie kalorie? myslicie ze jak bede trzymac sie 1500kcl a wniedziele zawsze bede jadla 2-3 kawalki pizzy to w ogole mam szase schudnac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Duzo nas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Hej !
Paati dzięki za tą szklankę wody przed jedzeniem ,to bardzo dobra rada .Słysząłm też o szklance przed spaniem i rano zaraz po wstaniu z łóżka. Ogólnie woda to Życie ![]() ![]() Co do tabletek odchudzających można na każdych schudnąć bardzo krótko w krótkim czasie.Jest to nieodpowiedzialne i ale dzięki temu wyniszczymy organizm .
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
co do suplementów na odchudzanie to nie radze, kiedys używałam linee, therm line i jeszcze jakieś inne i nic zero efektów... tylko w portfelu coraz mniej;p podobno takie specyfiki sa dobre tylko w przypadku dgy odchudzasz sie i w pewnym momencie mimo wysiłkow przestajesz gubić kilogramy a nie tak na początku odchudzania, tak kiedyś czytałam
Zjadłąm na śniadanie sałatkę z kaszy jaglanej, pomidorkoow, pietruszki i serz feta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
I jeszcze ja
![]() ![]() Woda teraz to Nasz najwiekszy przyjaciel wiem sama po sobie ![]() Trzymam kciuki za Nas wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Z ta wodą się zgodzę, a fajnym pomysłem jest tez picie rano na czczo wody z sokiem z cytryny
![]() Jeśli chodzi o jedzenie pizzy w weekend, to myślę , że 1-2 kawałki nie powinny zaszkodzić. Nawet gdzieś przeczytałam, że dobrze jest raz w tygodniu zjeść więcej , żeby metabolizm się nie spowolnił ![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Tak, po wstaniu szklanka wody swietny pomysl a z cytryna jeszcze lepszy! Bede probowac
![]() Wstałam wypilam szklanke wody i zjadlam dwie grahamki z pasta jajeczna. Jestem poki co najedzona. O 15 zjem zupe ogorkowa i o 17 jakis owoc i koniec. A bylam w aptece wczoraj i zapytalam sie o komplet witamin bo w czasie odchudzania jest to bardzo potrzebne i doradzil mi VITA-MIN PLUS jest 30 kapuslek po jednej dziennie zaplacilam 24zl. Biore od wczoraj. jest z luteina i zielona herbata + wszystkie witaminy. Wiec caly taki komplet biore ![]() a Wy jak tam? Jakie plany na jedzonko dzisiejsze? ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dzisiejszy dzień zaczełam od wspomnianej juz wczesniej sałatki z kaszy jaglanej, dopiero co zjadłam serek homo +bułka grahamka, jeszcze dzis w planie zupa ogórkowa i omlet chociaż czasu już jakoś małao mi na to zostało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
na śniadanko i obiad- bo masy było dużo, kakaowe, razowe naleśniki z twarogiem, a na drugie śniadanko shake(maślanka+banan)
pod wieczór szykuje się na basen, troche aktywności przed snem idealna motywacja, zeby już nic nie podjadac ![]() polecam stronę z przepisami ☠☠☠☠☠☠☠ zdrowy-talerz.pl i potreningu.pl dużo dobrych porad, wiele fajnych przepisów i artykułów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie wiem czy 3 posiłki dziennie to dobry pomysł...Ja jem 5, jem i chudnę. Owoce tylko do południa bo nie powinno się jeść na noc a potem tylko warzywka w każdej postaci.
a jak pragnie się komuś coś na słodko mam również świetny przepis na naleśniki lub gofry lub omlety białkowe bez mąki tylko na serku ricotta lub bieluch. Edytowane przez Ewelinkaaa83 Czas edycji: 2012-12-12 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
pewnie, wrzucaj !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Co do picia przed samym jedzeniem to słyszałam całkiem niedawno (w radio czy tv) że podobno to wcale takie dobre nie jest bo sie rozcieńcza kwasy żołądkowe, które trawią pokarm.... ale żadnego potwierdzenia nigdzie nie znalazłam. Z mojej pracy w aptece moge jeszcze polecić witaminy Bodymax plus (z żeń-szeniem) dla mnie rewelacja
![]() Ja dzisiaj zjadłam dwie kanapki chlebka orkiszowego z dwama parówkami dla dzieci. a potem talerz zupy (krupnik, ale na wodzie bez żadnego mięska). a teraz z pracy wróciłam i za późno żeby cos zjeść ![]() i boję się, że jeśli będe jadła na przykład 2 grahamki rano (na pierwsze i drugie śniadanie), owoc i obiad (np warzywa na patelni z kurczakiem) to wcale nie schudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepis jutro napisze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Hej ja dziś na śniadanko płatki górskie z musem jabłkowym na luch serek ziarnisty z pomidorkiem i pestakami słonecznika na obiadek rybka z brokułem właśnie niedawno zjadłam na kolacje warzywka na patelnie a potem odżywka białkowa a i za niedługo wybieram się na aerobik plus coś sama może poćwiczę na steperze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Ewelinka a ile chudniesz i w jakim czasie? Cwiczysz dodatkowo?
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
W ciągu 3 tygodni schudłam 4kg. i w tym czasie podjadałam sobie jak miałam ochotę na ciasto czy sałatkę. Teraz leci 2 tydzień przed świętami będę się ważyć choć czuję że schudłam bo ubraniach !! Ćwiczyłam ale nie dużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
nie pisałam wczoraj dziewczęta, bo cały dzień w biegu i całkowity brak czasu... Jeszcze w sobotę rano mam egzamin na prawko i strasznie się stresuję ! moje odchudzanie idzie ładnie i powoli, mam wrażenie, że troszeczke brzuszek spada, na pewno nie jest wypchany żarciem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
jednak stanęło na kanapce z ciemnym chlebem, szyneczką i moimi ukochanymi grzybami marynowanymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Na kolacje co 3 dzień polecam kefir. A ja warzywka np z kaszą kuskus dzis jadłam mmm pychota
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
czesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Ekspertem nie jestem ale wydaje mi sie że bułeczki na obiad to nie najszczęśliwsze wyjście.... chociaż skoro byłaś poza domem dużo lepsze to niż jakiś fast food;p no i ta parówka... ale może jestem uprzedzona
![]() Ewelinkaaa83 super wynik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Hej!
Ewelinka jadasz odżywki białkowe? gdzie kupujesz? ![]() ![]()
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A białko kupisz wszędzie w a jakimś maratonie A ja osobiście kupuje na sklepie Tesco na stoisku z odżywkami tabletkami itp rzeczami dla sportowców. Edytowane przez Ewelinkaaa83 Czas edycji: 2012-12-14 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje ze troche lepiej dzisiaj dobralam sobie jadlospis: na pierwsze i drugie sniadanie po dwie kanapki z rzodkiewka i almette. na obiad warzywa na patelni z kurczakiem. czy nie za duzo jem pieczywa? i czy na kolacje cos powinnam zjesc czy juz za duzo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Czy ja wiem zawsze możesz sobie na śniadanko zjeść płatki owsiane górskie z musem jakimś owocowym tak ja jem potem kanapkę z czym tak chcesz oczywiście nie zapychaj się chlebem obiadek super no i kolacja jak najbardziej ja dziś makaronik żytni z marchewką pietruszką brokułem i kalafiorem ugotowane i podsmarze na patelce chwilkę rozplanuj posiłki w mniej więcej o tych samych porach i odstepach minimum 3 do 3,5h i bedzie super efekty bedą widoczne sie przekonasz !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.