|
|
#32 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachy i inne grudniowe inszości
Cytat:
Odpiszę u Ciebie jak tylko sprawa się wyjaśni. Wygląda na to, że dzisiaj obstawiłam niewłaściwą perfumerię ;-) ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Niestety... ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
niestety nie widzę żadnej opcji w tym przypadku, bo poza Black Orchid nic... |
||
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sorry, ze tak pozno- klopotyzkomuterem-nie zawsze chce pisac (jak widac spacja nie zawsze dziala ;-) Niestety Twojezapachy troche nie bardzodla mnie... Ale bede zagladac ![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się przypomnę
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysiu,
dzieki za przypomnienie ;-) czasem cos mi umyka ;-) musze sobie odswiezyc Sephore jesli znajde moja odlewke ;-) i przetestowalabym Body Shop. innych pewnie nigdzie nie dorwe? dam znac na dniach |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby co, mogę się także wymienić na odlewki, bo ja Korresów również nie znam
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem Eau de Shalimar przypomina wersje edt, sa dodane na poczatku mocne cytrusy, potem zapach zaczyna coraz bardziej przypominac klasyka ale delikatniejszego. Swietnie sie spradza na lato jako lzejsza wersja Shalimara. No i to limitowanka.
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Love?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651673 |
|
|
|
|
#40 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieki! niestety tym razem nie moje typy ;-) ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Cytat:
Ale w ciemno nie zdecyduje ;-) Poszukam wsrod znajomych czy ktoras Shalimarowa maniaczka nie ma tej wersji. Niemniej szansa jest mala. Jakby co uderze do Ciebie ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Cytat:
to brzmi interesujaco poniewaz ja chwilowo jestem tuz przedwyjazdowa to tez troche nie ogarniam ;-)a czego szukasz na wymiane za Mysterieuse? bo kiedys bardzo mi zalezalo na tym zapachu ;-) |
|||
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Z Twojej listy podoba mi się Korres
A dość obszerną listę poszukiwanych mam w podpisie Rozważę też propozycje spoza niej |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Nie znam Twoich zapachów, mogłabym ewentualnie zastanowić się nad Chloe love, ale są różne pojemności, a dwóch flakonów nie oddam, więc chyba nic z tego. Chyba, że masz coś spod lady?
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Pozdrawiam

A dość obszerną listę poszukiwanych mam w podpisie
Rozważę też propozycje spoza niej