![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Organizacja sylwestra w domu.
Cytat:
"Dziwne losy Jane Eyre" "Wszystko, co chcielibyście wiedziec o seksie" ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
and cigarettes
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
skoro wspominacie o kalamburach:
"Przeminęło z wiatrem" ![]() Okazało się, że to też jest do pokazania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
serial, nie film- "Świat według Bundych" :P
Nie wiedziałabym jak pokazać "Dziwne losy Jane Eyre" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
ja też :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Witam ponownie po Świętach!
Od jutra biorę się za listę zakupów spożywczych i dokładne ustalenie moich przekąsek i potraw. Kwestia dekoracji jest nadal niewiadoma, ale raczej będą lampki typowe choinkowe/lub ledowe jak się uda to białe. żółte i czerwone światełka - do tego złoto czerwone balony, w które powkładamy zadanka wypisane na kartkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Moja rada - jeżeli będziecie używać jednorazowych naczyń, to kubeczki można podpisać markerem.
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj zajrzałam do skrzynki na listy i wyciągnełam wszystkie gazetki, które dostałam, pozaznaczałam co mogę kupić w fajnych cenach, napiszę Wam, może komuś się przyda?
![]() TESCO: -lays prosto z pieca 1op -140g - 2.70! (kupię 4 paczki) -oliwki figarro 1op-385ml-3,40! (kupię 2 słoiki) -nektary siódme niebo 1op - 1l -2zł! (kupię 6 kartonów) -ser z dziurami 0,5kg - 8,50 -kabanosy tarczyński 450g- 10,99 -limonka - szt-0,99gr (kupię 5) -schab w przyprawach 0,5kg - 8,50 -łosoś sałatkowy 1op-200g - 5,99 (kupię 3 opakowania) -keczup hellmann's 1op. -480ml -3,99 -lays gigapaka 1op-2,85g-4,99 (kupię 2 paczki) -coca-cola zgrzewka 6x2l - 20,99 KAUFLAND: -camembert "turek" 1op. -120g -2,95 (kupię 5 opakowań) -filety śledziowe w różnych sosach Lisner - 1op-280gr-4,79zł (kupię 2 opakowania) -paluszki lajkonik 1op - 2,95 REAL: -kiełbasa podwawelska 1kg-od 9,99 To jedzenie z gazetek, w promocyjnych cenach. Pierwszy raz to robię, ale zauważyłam niezłe przebitki! (przykładowo lays prosto z pieca w Realu niby promocja jedno opakowanie za 4,79, a w Tesco mam 2opakowania za 5,39!). Za to co napisałam wyjdzie mi około 150zł. A to lista rzeczy, które jeszcze muszę dokupić: -ręczniki papierowe (2) -kubeczki, talerzyki plastikowe -papryka (4) -ogórek konserwowy -winogron, banany -jajka -szczypior, pomidor, sałata -sprite, fanta, jakieś energetyczne też -wykałaczki (krótkie i długie) -chleb, masło -balony, parasolki ..mam nadzieję, że zmieszczę się jeszcze w następnych 150zł... Może macie jeszcze pomysły co kupić? Na pewno o czymś zapomniałam i wolałabym mieć zapisane. Od razu mówię - umówiliśmy się ze znajomymi, że składka jest po 25zł i stawiamy raczej na dobre, markowe rzeczy, tak, żeby choć raz było "wykwintnie" o ile tak to w ogóle można nazwać.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
U nas jest tak, że
każda osoba musi przynieść coś do jedzenia od siebie. I nie chodzi tu o kupne, może to być najzwyklejsza sałatka, nawet najmniejsza. Po prostu taka tradycja, homemade ![]() ustalamy kto co kupuje że ja np jakieś tam czipsy ktoś soki alkohol każdy we własnym zakresie jak w czasie imprezy jest na coś ochota to zrzutka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
ajj, wątek ma tylko dwie strony, czytajcie chociaż pierwszy post
![]() u nas też każdy przynosi ciepły posiłek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.