![]() |
#31 |
Władca Wizażu
|
Dot.: egzamin prawo jazdy
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z tym tekstem że ... jakby o ich życie chodziło, to można to zinterpretować dosłownie. Wyjeżdżając autem na ulicę człowiek nie staje się niewidzialny ... Bierzesz odpowiedzialność nie tylko za siebie ale i również za innych. ![]() Także nie dziwię się że ludzie na kursach chcą się nauczyć prowadzić i zdać egzamin jak najlepiej ... Zresztą ja tak przynajmniej mam. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() Po jakiego grzyba dalej to ciągniesz ? Jeśli faktycznie Ci na tym zależy, to weź się w garść dziewczyno ! Ogarnij to wszystko ... I przestań się użalać nad sobą, bo to tylko pogarsza sprawę. ![]()
Sztywny moralny kodeks z dala od chorych podniet. Edytowane przez GagaFace Czas edycji: 2012-12-22 o 15:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dziękuję za ten jakże pouczający wykład, jednakże chodziło mi o napinkę bardziej, bo ona właśnie - ta napinka sprawia, że człowiek przestaje racjonalnie myśleć i np. próbuje ruszać z innego biegu niż pierwszy na wzniesieniu ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-12-22 o 15:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
No, tez nie rozumiem tej napinki. To przez stres robi się tyle błędów. To przecież totalnie nieracjonalne, ludzie mi mówią że prawko było gorsze niż matura.
NIŻ MATURA? :| egzamin do którego uczysz się całe życie i od którego zalezy czy dostaniesz się w terminie na wymarzone studia i tak dalej... Ja rozumiem matura, egzamin zawodowy, obrona pracy magisterskiej, ale prawo jazdy? Jakbym miała mozliwość że na studiach za egzamin płacę 100 zł i mogę go zdawać 150 razy do bólu póki mam kasę to w ogóle bym się nie stresowała. Owszem, kasa to kasa ale są gorsze rzeczy niż pieniądze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przepraszam, ale ja tego nie ogarniam, a też jestem panikara i nerwus. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Doczytałam że jdnak siedziałaś... to tym bardziej jestem w szoku, a z tym zminianiem biegów bez sprzegła to może nie skomentuję..
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
Edytowane przez mm444 Czas edycji: 2012-12-22 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Tak da się oczywiście, tylko trochę na zasadzie "wszystkie grzyby są jadalne tylko niektóre jeden raz".
![]() |
#44 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Nie kazdy musi miec prawo jazdy. Jesli sie boisz, stresujesz, zle czujesz za kolkiem, niepewnie to stwarzasz zagrozenie nie tylko dla siebie ale i dla innych. Stres towarzyszy temu egzaminowi chyba zawsze. Zdawalam na 2 kategorie, na pierwszym mialam rewolucje rzoladkowe ze stresu, na drugim az plakalam w samochodzie jadac do wordu, modlac sie by nie musiec juz tam wiecej wracac. Kierowca super nie jestem ale sie nie boje.
Moja mama ma panike przed jazda, robi cyrki co nie miara, zmienia pasy na rondzie i nawet o tym nie wie. Uwazam, ze takie osoby nie powinny jezdzic.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Niby tak, ale załóżmy, że autorka przełoży egzamin na marzec, jak będzie miała wyjeżdżone sporo godzin i nie będzie śniegu, zda....przyjdzie zima za rok i nie wsiądzie za kółko, bo będzie się bała śniegu, lodu, gołoledzi itp. (znam takie osoby, co typowo w zime porzucają auta, bo się boją), więc jak dla mnie najlepiej iść za ciosem.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja rozumiem, że w sytuacji ostro kryzysowej, ale ot tak? Ostro....
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.