Jakie perfumy - cena nie gra roli (m) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-27, 02:39   #31
Pola1974
BAN stały

Dot.: Jakie perfumy - cena nie gra roli (m)

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38284401]Allure Homme energetyzujący? Świeży? Porównując go z Dark Aoud czy A*Menem to może i tak
Ale ogólnie to milusi otulacz i właśnie najlepszy na wieczory
Chyba Ci się pomyliło z którąś wersją Sport

Le Male elegancki i z klasą? Dla mnie to istny fircyk Typowy zapach imprezowy [/QUOTE]

Może mam inny węch, ale mój mąż go również używał i doskonale pamiętam, że był energetyzujący i świeży.

Zacytuję opis tej wody:
"Zapach z prawdziwym charakterem i charyzmą. Doskonale zbalansowana górna nuta cytrusowa z ciepłą nutą serca opartą o przyprawy i zapachy drzewne. Świeży, zmysłowy, wyrafinowany i bardzo sexy. Odpowiedni dla mężczyzn w każdym wieku. Zdobywca FiFi Award w 1999 roku (najbardziej prestiżowe wyróżnienie w branży perfumeryjnej)".

A jeśli mowa o Le Male, w katalogu recenzji kosmetyków KWC Osoba, która go zgłaszała napisała: "To chyba najpiękniejszy zapach dla mężczyzn jaki znam. Właściwie sama mogłąbym go używac, gdyby mój facet mi pozwolił ;-)". Inne Wizażanki również oceniają go bardzo wysoko. To również jest mój absolutny faworyt, a co podoba się jednemu, nie musi drugiemu .

Tu również cytat dotyczący tej wody:

Epitetów jest wiele: magnetyzujący, uwodzicielski, urzekający i fascynujący, i wiele, wiele innych. Jedno jest pewne, mężczyzna, który go wybierze, nie będzie chciał się z nim rozstać (jego partnerka również nie!).
Rekomendacja: na co dzień, na wieczór.
Pola1974 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-27, 17:45   #32
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Dot.: Jakie perfumy - cena nie gra roli (m)

Cytat:
Napisane przez Pola1974 Pokaż wiadomość
Może mam inny węch, ale mój mąż go również używał i doskonale pamiętam, że był energetyzujący i świeży.

Zacytuję opis tej wody:
"Zapach z prawdziwym charakterem i charyzmą. Doskonale zbalansowana górna nuta cytrusowa z ciepłą nutą serca opartą o przyprawy i zapachy drzewne. Świeży, zmysłowy, wyrafinowany i bardzo sexy. Odpowiedni dla mężczyzn w każdym wieku. Zdobywca FiFi Award w 1999 roku (najbardziej prestiżowe wyróżnienie w branży perfumeryjnej)".

A jeśli mowa o Le Male, w katalogu recenzji kosmetyków KWC Osoba, która go zgłaszała napisała: "To chyba najpiękniejszy zapach dla mężczyzn jaki znam. Właściwie sama mogłąbym go używac, gdyby mój facet mi pozwolił ;-)". Inne Wizażanki również oceniają go bardzo wysoko. To również jest mój absolutny faworyt, a co podoba się jednemu, nie musi drugiemu .

Tu również cytat dotyczący tej wody:

Epitetów jest wiele: magnetyzujący, uwodzicielski, urzekający i fascynujący, i wiele, wiele innych. Jedno jest pewne, mężczyzna, który go wybierze, nie będzie chciał się z nim rozstać (jego partnerka również nie!).
Rekomendacja: na co dzień, na wieczór.
Opisy najczęściej mają to do siebie, że są pełne chwytliwych haseł, a sam zapach słabo opisują

Zwyczajnie każdy odbiera zapachy na swój sposób, to ogromny ich plus, a nie wada Ty odbierasz je inaczej niż ja i oczywiście masz do tego prawo
A co do Allure i Le Male, to oba bardzo lubię, podobnie jak Ty
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości