![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2
Cytat:
![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w nowej części
![]() ![]() i przepraszam, że zaczęłam temat porodu bo widzę, że dyskusja się z tego wywiązała. Ja uważam, że każdy może mieć swoje zdanie i zrobi jak zechce i jak dla niego i dziecka będzie najlepiej. Mam nadzieję, że będziemy tu akceptować swoje wybory i na wzajem wspierać się mimo różnych zdań. Bo tylko to się liczy ![]() ![]()
#33 |
Wtajemniczenie
|
az tak strasznie z upalami w ciazy? ja sie pocieszam, ze to bedzie poczatek lipca to moze pozniej przyjda ;/ ale przewaznie upaly sa w czerwcu i pocztek lipca ;/ ja pierwsza ciaze mialam termin na poczatek kwietnia i bardoz sie cieszylam, ze dlugo bede smiglac na spacery jak bedzie cieplo, no ale teraz to tylko dla mnie wazne zeby bylo ok z dzidzi
![]() dzieki za dopisanie mnie do listy, milo ze nawet termmin wozyty mam wpisany ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38259476]Dotka, nie przejmuj się, to ponoć normalne w ciąży
![]() u mnie to samo. mam zaniki pamieci i jakies dziwny smieszne rzeczy mi sie zdarzaja. opowiem wam, przynzalm sie wam jaka ja ciotka jestem. 1. poszlam na urodziny kolezanki i wyobrazcie sobie daje jej prezent i nagle mi sie przypomnialo, ze NIE MAM dla niej kartki urodzinowej!! (a przeciez ja kartki robie i mam setki w domu!!!!) 2. poszlam na zakupy, kupilam rzeczy na obiad, wracam, zaczynam gotowac, surówka zrobiona, mięsko się gotuje, zabieram się za obieranie ziemniaków, i sobie przypomniałam, że NIE KUPIŁAM ziemniaków na obiad!!! 3. mój tz wraca o 10 wieczorem z pracy, zrobiłam więc mu kolacje, a ten spóźnia się 30 minut, więc dzownię do niego z wyrzutem , gdzie on jest, ze sie martwie, ze czekam, ze kolacja stygnie a on mi mowi spokojnie, że jest w pracy i bedzie za 30 minut bo jest dopiero 9.30!!! ugotowalam mu kolacje godzine za wczesnie!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do upałów, ja się akurat nie przejmuję, bo jestem ciepełkolubna i to bardzo ![]() Dużo lepiej znoszę upały niż to, co jest teraz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Domi to jest norma
![]() Jeszcze jedną normą w ciąży jest: idę po coś konkretnego do sklepu po czym kupuję 100 innych rzeczy i zapominam zupełnie o rzeczy podstawowej. Przyzwyczajajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
witam się i ja w nowym wątku
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38259476]Dotka, nie przejmuj się, to ponoć normalne w ciąży
![]() ja tez mam niestety luki w pamięci. dzisiaj nastawiłam sobie wodę na herbatę (nie mamy czajnika tylko w takim małym garnuszku gotujemy wodę) i zachciało mi się spać i zapomniałam o wodzie. Oboje z tz usnęliśmy i obudziła mnie dziwny zapach ale na szczęście w porę bo akurat musiała woda się wygotować i tylko trochę garnek zaczął się przypalać ![]() ![]()
#40 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja na razie tylko jak miałam wpisać kod do otwarcia drzwi w bloku to wpisywałam pin od karty bankomatowej i nie mogłam zrozumieć dlaczego te drzwi się nie otwierają ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
stokrotka zgadzam sie ze nie ma za co przepraszac, kasy ma prawo do swojego zdanie, ja wypowiedzialam swoje.
mam nadzieje, ze kazdy z tej dyskusji wyciagnie cos dla siebie, moze dzieki niej siegnie do innych pozycji, ksiazek, popyta lekarzy, poloznych itp. a to zawsze cos. ja zreszta mam bardzo "dziwne" podejscie nie tylko do porodu, ale i karmienia piersia, wyżywienia dziecka, wychowania dziecka, aborcji, itp wiec bedziecie mialy ze mna ciekawie:P |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Każda ma jakieś poglądy, doświadczenie, itd. Można się tym dzielić, wiadomo, bez narzucania swojego zdania, ale takie dyskusje są najciekawsze wg mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
macie rację dobrze jest podyskutować, można się ciekawych rzeczy dowiedzieć
![]() ![]()
#45 |
Zadomowienie
|
No Margosia poszalałaś nieźle z tymi postami
![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że u mnie też skleroza daje o sobie znać i to bardzo, dużo bardziej niż przed ciążą. Teraz to zapominam co ktoś do mnie mówił parę minut temu. A o zakupach to już nawet nie chcę wspominać. Idę coś kupić, wchodzę do sklepu, rozglądam się po półkach i nie wiem co miałam kupić ![]() ![]() ![]() ![]() Mój tż tak mi ciągle gadał za uchem, że nie mogłam się skupić, żeby Was nadrobić, aż w końcu mu zagroziłam, że jeśli się nie uciszy to mu łóżka nie pościelę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Idę spać... dobrej Gaduły
![]()
#47 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38259700]Każda ma jakieś poglądy, doświadczenie, itd. Można się tym dzielić, wiadomo, bez narzucania swojego zdania, ale takie dyskusje są najciekawsze wg mnie
![]() ja tez lubie jak sie cos dzieje, przynajmniej jest co czytac |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana.
Albo ja wykończe te reklamy albo one mnie ![]() ![]() ![]() Piję kawusie i biorę się za sprzątanko bo wczoraj się opierdzielałam więcej niż sprzątałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dzionka ![]() Edytowane przez magolina Czas edycji: 2012-12-23 o 07:23 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku, ale mi niedobrze więc uciekam
![]()
#50 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapomniała kolezanka o mnie a wysyłałam na prv. Wybacze przeoczenie i ze odopisanie AgaPlast- Aga 31 l OM15.11 TP 22.08 I wizyta 27.12 ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Chilowo człowiek czasu nie ma bo musi te 12 potraw zrobic i ogarnąć sie swiatecznie a wy juz tyle naskrobałyscie i ostre dyskusje uprawiacie ![]() Ja tylko dopowiem ze jestem za sn ale jak da rade to ze znieczuleniem. I witam w nowym ątku w ogóle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
AgaPlast juz dodalam, nie wiem jak, ale przeoczylam.
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- a u mnie w tym roku swieta takie sobie. bede tylko ja i moj tz, ale on nie polak, wiec magi wigilii nie rozumie. wiec robie tylko taka skromna kolacje, pierogi z sosem grzybowym, uszka z barszczem, i 3 rodzaje ryb, i tyle z wigilii. w drugi dzien swiat idziemy do rodzicow tz ale to juz bede angielskie swieta, wiec to dla mnie nie swieta, hahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze Wam chcialam pokazac plan moich wizyt u poloznej i w szpitalu.
tez tak macie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Witam was po dluzszej przerwie bo niestety nie mialam czasu siedziec na forum .. praca i przygotowania swiateczne mie pochlonely .. tylko szkoda ze zostalam pominieta skoro regularnie sie udzielam a termin mam na sierpien .. pozdrawiam !
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wyslesz swoje dane to z przyjemnością bedziesz na liscie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Wiem ze nim nie jestes
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#57 |
Zakorzenienie
|
grrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |||
Zakorzenienie
|
Witam i ja w nowym wątku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak jak wczoraj pisałam jestem trochę panikara i dzisiaj stwierdziłam, że chyba coś ze mną nie tak bo zjadłam wczoraj wieczorem 3 czekoladki, a od 2 tyg. na myśl o słodyczach robiło mi się nie dobrze. Więc mądra ja, która naczytała się tutaj o stetoskopie, wzięła go i zaczęła nasłuchiwać ![]() Nic nie słyszałam, ale żeby za bardzo się nie nakręcać stweirdziłam, że poprostu nie wiem gdzie go dokłądnie położyć na brzuszku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czuję się urażona, nie ma mnie na liście uczestniczek wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W termin wizyty wkradł sie bład ja mam 27. 12 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.