|
|
#31 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak patrzycie na takich facetow?
Cytat:
Cytat:
No jak pociągający może być mężczyzna( ) który w ten sposób się wspomaga...Może na wiele lasek to podziała jako 'och chce wiedzieć więcej o kobietach,jest taki wrażliwy i doświadczony,w dodatku czyta!'.Jeśli już byłabym podrywana przez kogoś takiego,to nie chciałabym wiedzieć że korzystał z poradników,automatycznie w moich oczach zostałby przemianowany na 'ciota' Facet ma być milczący,nie uzewnętrzniać się za często,rąbać drewno w błocie,być porządnym ojcem i dobrze ruchać(jak to ktoś ostatnio na forum Seks napisał... )
|
||
|
|
|
|
#32 | ||
|
Zadomowienie
|
Poradzę Ci to, co mówię moim kolegom z podobnymi dylematami. Zadbaj o własny rozwój osobisty i pewność siebie, zacznij się umawiać z dziewczynami na luzie, żeby spędzić miło czas i je poznawać - słuchaj tego, co mówią.
A co do poradników - nie czytaj zbyt dużej ilości. Jasne, jakieś psychologiczne o kobietach i ich oczekiwaniach czy książki o komunikacji mogą pomóc. Poradnik nie załatwi wszystkiego, życie czasami biegnie swoim torem. Kobiety miewają różne oczekiwania, a tu będzie potrzebna interakcja. Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdyby mi koleś takim czymś zasuwał to bym go zabiła śmiechem
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
To akurat NLP dla romantyków
Tutaj to facet aluzjami sugeruje kobiecie, co może się zdarzyć. Koniecznie używając słów kojarzących się ze zmysłowością, ciepłem. Dużo jest dziewczyn, które bardzo chciałyby mieć wrażliwego faceta, poetę tylko dla niej ![]() Dziewczyny, know your enemy Blog uwodziciela
|
|
|
#35 |
|
lubi eks swojego męża
|
czytaj. jasne, czytaj.
tak jak już tutaj wspominano - chociażby johna graya z jego marsem i wenus (choć styl jego pisania jest porywający jak majtki babci stefanii), chociażby starowicza, chociażby nawet innego typu masowo wydawane rozkminy psychologiczne. jeżeli masz taką potrzebę, jeżeli cię to interesuje, jasne, zgłębiaj relacje damsko-męskie. ale niech to będzie zgłębianie relacji, nie zaś zgłębianie sposobów badziewnego podrywu w wiejskiej remizie. czytaj sobie o komunikacji w związku, połącz to z obserwacją otoczenia, zgłębiaj kobiety, sprawdzaj ich reakcje w różnych sytuacjach, spróbuj je jakoś zrozumieć - okej! to nic złego, wręcz przeciwnie, być może dzięki temu staniesz się kiedyś o wiele lepszym partnerem niż twoi koledzy. ale naprawdę, nie pchaj się z łapami do technik podrywu... bo nie ma sensu. ja nie wiem, może to działa - pewnie zresztą tak, ale czytając i stosując tego typu rady okazujesz głównie zupełny brak wiary w siebie. dlaczego miałbyś nie wierzyć w siebie? jeżeli masz mózg na swoim miejscu, to ty i twoja biologia - chemia, reakcje ciała - zrobią swoje w trakcie poznawania dziewczyny. najlepszymi komunikatami w tej grze są komunikaty podświadome, działają na nas najbardziej, najlepiej. w końcu nawet dwunastolatkowie jakoś się ze sobą schodzą, a doświadczenie na tym polu na pewno mają małe (; jeżeli zaś chodzi o zagadywanie, pierwszy krok - jeśli chcesz się przełamać, i tak będziesz musiał ćwiczyć to w realu, czytanie o tym nic ci nie da. dla mnie takie poradniki są bezużyteczne. najlepiej służą facetom nastawionym na seks, którzy lubią podrywać sobie kolejne dziunie. jeśli nie to ci się marzy, odstaw je. ja osobiście bardzo, bardzo polecam poradniki psychologiczne - ponieważ lubię psychologię i lubię się w niej babrać, oczywiście, ale także dlatego, że wiele wniosły do mojego życia damsko-męskiego. przewróciły do góry nogami moja myślenie o mężczyznach, nauczyły mnie większego zrozumienia, tolerancji, akceptacji ale i stawiania drugiej stronie o wiele większych wymagań. uważam, że moje życie uczuciowe stało się lepsze. a pierwszym krokiem na tym polu była dla mnie obśmiana tu tysiąckrotnie "zołza" - czyli obserwacje wielu psychologów zebrane w lekkiej, zabawnej formie. fantastyczna książka. wbrew wypowiedziom pań tu zebranych - nie uczy zbyt wiele o mężczyznach, nie taki jest jej cel. uczy o nas, kobietach, dla nas, kobiet. tak czy owak - biorąc pod uwagę statystykę tego wątku, nie przyznawaj się publicznie, że czytasz jakiegokolwiek typu książki o związkach. jak widzisz, zostaje to odbierane raczej jako dziwaczne, żałosne i desperackie, więc jeśli nie chcesz w tym momencie selekcjonować sobie znajomości na zasadzie "lubi mnie mimo wszystko, uważa mnie za dziwaka", to sobie odpuść. może kiedy już znajdziesz tę jedyną i będziecie się kochali do szaleństwa, będziesz spokojnie mógł jej opowiedzieć, jak zrozumiałeś zasady działania jej focha. a może nigdy jej tego nie powiesz.
|
|
#36 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-01
|
Stosowanie sztuczek z podręczników podrywu jest oczywistą manipulacją i nawet trochę oszustwem, polegającym na udawaniu kogoś, kim się w rzeczywistości nie jest. Tylko poleganie na własnym, naturalnym uroku powinno być cenione.
Dziewczyny! Zrezygnujcie z makijażu maskującego niedoskonałości cery oraz ze staników push-up do wypychania małych piersi. Wolę od początku wiedzieć, że dziewczyna ma, dajmy na to, krótkie i brzydkie rzęsy. Niech zwycięży naturalność, a nie desperacja! |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, odbijając piłeczkę - faceci też na początku wciągają brzuch, wstrzymują się z bekaniem, puszczaniem bąków i nawet się czeszą. Później przestaje im się chcieć.
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niedoskonałości cery maskuje się nie dla facetów, tylko po to żeby dobrze się prezentować w pracy, na uczelni i dobrze się czuć samej ze sobą - tak, może to dla Ciebie nie do pomyślenia, ale dbamy o siebie dla siebie ![]() A staników push-up już się chyba nie nosi z tego co wiem Teraz jest moda na brafitting
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że przy zwykłym makijażu dziennym różnica między dziewczyną umalowaną a nieumalowaną nie będzie drastyczna ( na pewno nie uciekniesz od takiej z wrzaskiem, kiedy zobaczysz ją w wersji saute). Tak samo stanik powiększający biust nie wyczaruje piersi Pameli Anderson, gdy dziewczyna ma niewielki biuścik. Rozumiem facetów, że nie chcą być oszukiwani, ale naprawdę - mądre dziewczyny nie muszą uciekać się do charakteryzacji niemal filmowej.
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
andromed, znajdziesz jakąś, to ci zęby stępieją. Teraz jesteś w okresie uprzedzenia, więc sypiesz suchary o makijażu.
---------------------------------- Slash753 - nie znam, nie trafiłam na taki poradnik. Nie trafiłam na żaden, który można polecić, że tak powiem, z ręką na sercu. M.in. dlatego pytałam autora tego tematu o jakich poradnikach on mówi - może któryś z nich jest ciekawy
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 | |
|
SPAMER
|
Cytat:
Kursy uwodzenia już od kilku lat stawiają na samorozwój i urozmaicanie życia, ponieważ okazało się, że suche formułki wyuczone ze skryptów brzmiały nieszczerze. i tak, przykładowo Neil Strauss (od Gry) prowadzi społeczność ludzi, którzy samonakręcają się w realizacji coraz ciekawszych osiągnięć. Niektórzy faceci przez cztery swoje życia nie zrobiliby tyle co niektórzy z "kręgu". |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
tell me more
tak się składa, że niezbędne minimum w tym temacie czytałam: poradnik Mystery'ego, Grę, DeAngelo, polskie strony i fora o PUA, oraz poradniki polskie (zaczęłam od poradnika "Książka kucharska"). Więcej wiedzieć mi, tak myślę, nie trzeba. I wcale nie uważam, że te poradniki to głupota: tam jest przekazywane coś, co uważam za dobrą rzecz, a mianowicie uczą tam pewności siebie. A o stępiałych ząbkach pisałam pod innym kątem. Wiele widziałam takich zgryźliwych postów jak twój o makijażu. Ale ta zgryźliwość kończy sie jak za dotknięciem magicznej różdżki - kiedy dany osobnik znajdzie fajną dziewczynę. Wtedy kończy się zgryźliwość, a zaczyna inna pieśń. If you know what I mean. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-12-27 o 21:24 |
|
|
|
|
#44 |
|
Hrodebert
|
A czemu to Romek dostał banana :/
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Bo zapewne jest klonem zbanowanego trolla
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
o. I teraz widzę drugi post romka.
Nie wiem, czemu poleciał ![]() Shiro Ishii też poleciał - i to z hukiem, bo wszystkie jego posty wykasowali, ciekawa jestem czym zasłużył. ^możliwe. Ciekawe którego. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-12-27 o 21:28 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#50 | |
|
SPAMER
|
Cytat:
![]() Przewinałem się kiedyś przez zajęcia Stilla, który zwracał na to uwagę. Jakość, nie same teksty. Młody, ale bystrzak. I ma koleś efekty, dzięki pracy nad sobą, nauce tekstów i podglądaniu innych. |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jak znajdziesz Tą Jedyną, to zacznie się nagle kwik: co dalej, jak mam poprowadzić ten związek, to fajna laska, 10/10, na dodatek mądra: chcę z nią być, a nie odgrywać te ciulstwa z pua, jest warta więcej. Nie chcę tego spier*** i inne takie ciężkie rozkminy Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-12-30 o 01:40 |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy jego filmikach brakuje mi tylko popcornu
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nic dodac, nic ujac
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
SPAMER
|
Cytat:
btw. ze "spier***" zdołałem uczyniś swoje hobby. Robię to notorycznie i nałogowo. I nie wierzę w karmę
Edytowane przez andromed Czas edycji: 2012-12-30 o 22:38 |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

Co widać powyzej
) który w ten sposób się wspomaga...Może na wiele lasek to podziała jako 'och chce wiedzieć więcej o kobietach,jest taki wrażliwy i doświadczony,w dodatku czyta!'.Jeśli już byłabym podrywana przez kogoś takiego,to nie chciałabym wiedzieć że korzystał z poradników,automatycznie w moich oczach zostałby przemianowany na 'ciota' 

nic dodac, nic ujac