![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: CIĄZA? - prosba o opinię od doswiadczonych Mam
Cytat:
no więc wróciłam od lekarza....u mnie powiedział ze już 6, 7 tydzień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozostaje Ci czekać - co wiem, że nie jest łatwe...
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
DIETOCHOLICZKA !!!!!!Na test to za szybko, test powinno się wykonać po dniu w którym miała się pojawić @, jest wiarygodniejszy...u niektórych kobiet które były w 2 tyg pokazywał negatywnie a były. A z drugiej strony przeszła byś się do lekarza i przebadała ponieważ może wariują ci hormony. Jak poprzednia miesiaczka nie była już normalna. Ja też miałam nie regularne cykle ale takich objawów jak ty nie miałam. Teraz jestem w ciaży i 1 objaw jaki miałam to bolące sutki 28.12 zaczęły dokuczać a @ miałam 22.11 także 1 miesiąc po
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Oj ja nie wiem czemu tak szybko narasta...kolejną wizytę masz dopiero za 3 tyg, nie myślałaś żeby isc gdzieś prywatnie jeszcze. U mojej kuzynki było tak ze raz miała złe wyniki, raz dobre tak na zmiane już chcieli usuwać a nagle się poprawiło wszystko, także nie wiadomo co się tam dzieje. Ja wyniki dopiero mam zrobić i ide 14.01 do lekarza, a usg dopochwowe 14.02 akurat będzie 12 tydzień wiec lekarz stwierdził ze to najlepszy czas. A jak twoje objawy. Moje się nasiliły najpierw bolały sutki i były mdłości, teraz bolą całe piersi i dzoszły wymioty.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
objawy w normie. piersi nie bolą bardziej niż bolały (lekko przy dotyku), nie odczuwam prawie żadnego dyskomfortu w okolicach jajników, wymiotow brak, tylko jestem spiąca.
chciałam isć wczesniej, ale lekarz mowi, że jestem panikarą i mam się uspokoić i nie mysleć, bo ciąża wg niego rozwija się prawidłowo. (jednak nie widział wtedy jeszcze tego ostatniego wyniku bety) może faktycznie pójdę gdzies jeszcze, ale myslę, że za tydz. półtora, to może co już będzie więcej widać na usg ![]() jeszcze jedno, czy szybszy wzrost bety może być spowodowany zażywaniem luteiny? (nim poszłam do lekarza i powiedział, że mam nie brać) sama sobie aplikowałam doustnie 1 tabl. na podtrzymanie (wiem, że bez konsultacji się nie powinno nic brać, ale to czysty progesteron) na usg wyszło, że na jednym z jajników mam torbiel wypełnioną :substancjami podtrzymującymi ciążę" (na 1 usg prawie jej nie było, a teraz jest większa) lekarz mówi, że mam się nią nie przejmować, bo pomaga utrzymać dzidzię, a w przyszłoci się wchłonie ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Lumnia_Luminosa Czas edycji: 2013-01-05 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Lumnianic się nie martw wysoką betą, tylko się ciesz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() nie zawracaj sobie głowy tą betą. Myśl pozytywnie- Twój maluszek tego potrzebuje ![]()
Leoś ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2013-01-05 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------
[/COLOR] Cytat:
Hej Barbaro też mam 7 letnie dziecko, a 2 w drodze termin koniec sierpnia Tylko martwi mnie troche ta róznica wieku czy ciebie też? starałam sie wcześniej lecz się nie udawało...a z drógiej strony może mi pomoże, wiecej zrozumie i wogule.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny...
Luminosa.... nie martw się! zaśniad z tego co czytałam daje bardziej gwałtowne objawy. a wiecie... ja czekam tak na termin mojej @ (za ok 7 dni) i tak sobie gdybam : jestem mamą, czy nie... piersi bolą tragicznie, do tego mam śpiączkę,,,,po południu normalnie wiotczeję,,, ale najgorsze, że chyba mnie grypa dopadła, a mój TŻ ma półpaśca!!!!!! no poprostu cud malina... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co zrobić,,,, znowu mam temperaturę, gardło mnie tak boli, w nocy mi się śni że nie mogę oddychać,,, a jutro jszcze muszę iść do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
byłam dzis kontrolnie u lekarza z wynikami i powiedzial, że ta beta jest w normie i pieknie przyrasta, a ciaza dobrze sie rozwija.
Zasugerowal, abym nie robila juz wiecej bety ani zadnych innych badan, bo z moim zacieciem stane sie niedlugo analitykiem medycznym i patologiem ![]() Zrobil mi wyklad na temat zasniadu i twierdzi, ze przy takim obrazie USG, jaki byl 3/1/12 to juz by widac bylo zmiany w obrazie typowe dla tej dolegliwosci. wiec chyba pozostaje mi mu uwierzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.