Encyklopedia Urody --> dbajmy o siebie. Noworoczne postanowienia - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-28, 22:57   #31
sereniti
Zakorzenienie

Dot.: Encyklopedia Urody --> dbajmy o siebie. Noworoczne postanowienia

didaska - uważaj na kozieradkę, powoduje wzmożony apetyt, cellulit i ohydnie się śmierdzi kozą po niej - za to może urosnąć biust dlatego ją piłam
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-29, 10:38   #32
didaska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
didaska - uważaj na kozieradkę, powoduje wzmożony apetyt, cellulit i ohydnie się śmierdzi kozą po niej - za to może urosnąć biust dlatego ją piłam
u mnie cellulitu już nic nie pogorszy
I pomogła cos na biust? Ja mam zamiar papkę z niej nakładac na głowę nie będę jej pic
didaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-29, 12:25   #33
sereniti
Zakorzenienie

pomogła parę cm urosły ale odstawiłam bo nie mogłam znieść tego smrodu no i cellulit pojawił się nawet na rękach i łydkach
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-30, 10:21   #34
didaska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
pomogła parę cm urosły ale odstawiłam bo nie mogłam znieść tego smrodu no i cellulit pojawił się nawet na rękach i łydkach
Ach to chyba będę stosować tylko na włosy,bo cellulitu większego nie chcę,nawet kosztem większych piersi. Już nauczyłam się żyć z A
Stary 2012-12-30, 13:00   #35
ankazranka88
Raczkowanie

A ja od wczoraj zaczełam używać kremu do twarzy na dzień z Nivea Regenerującego, Peleengu z Eveline Antycellulitowego i serum do biustu Nivelazione. Zobaczymy jakie bedą po nim efekty bo mam spory problem z piersimi.
ankazranka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-30, 13:23   #36
Aniela88
Rozeznanie

Moje największe postanowienia to:

Dbać o paznokcie: regularnie, ale nie za często malować, natłuszczać, obchodzić się z nimi delikatnie. W 2012 r. przez nieodpowiednie postępowanie z mocnych i długich paznokci zrobiły mi się zniszczone, głęboko porozdwajane i ohydne. Na szczęście udało się je naprawić.

Nauczyć się obcować z filtrami i retinoidami. Od wakacji regularnie stosuję filtr, ale chcę znaleźć jak najbardziej odpowiedni. Chcę wprowadzić na stałe tretinoinę w celach przeciwzmarszczkowych i przeciwtrądzikowych (teraz Atrederm, później chcę Retin A).

Ruch: kontynuować kurs tańca, przejść wszystkie poziomy.

Trzymać się naturalnej pielęgnacji. Obecnie: czasem oleje zamiast kremu, sera i toniki z kwasami z BU, woda różana jako tonik.
Aniela88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-30, 18:46   #37
leito100
Raczkowanie

a ja jeszcze dodam, że będę się starać zrezygnować z jedzenia chipsow (ktore bardzo lubie, a wiem ze sa szkodliwe)... ;/ najpierw postanawiam, ze nie bede ich kupowac, ewentualnie dopuszczam jedzenie ich na imprezach ;p
Stary 2013-01-02, 15:00   #38
ankazranka88
Raczkowanie

Wątek ucichł?
Stary 2013-01-02, 16:19   #39
leito100
Raczkowanie

dziewczyny pewnie z nowym rokiem wdrażają postanowienia i nie mają czasu pisać ;p
Stary 2013-01-02, 20:01   #40
agniesikk
Zakorzenienie

Ja właśnie siedzę z nakładkami na zębach, czas na odświeżenie uzyskanej kiedyś bieli (ajjj, zęby miałam jak z reklamy i chcę do tego wrócić)
Z pielęgnacji cery i włosów jestem nawet zadowolona. Tzn. z pielęgnacji cery tak, przydałoby się częściej olejować włosy. Poza tym mimo, że nawilżam twarz, to i tak kaloryfery dają mi się we znaki, także jutro do apteki lecę po rybki Dermogalu, żeby trochę pomóc skórze, bo momentami strasznie swędzi. Maseczki robię regularnie, z zielonej glinki, z algami, peelingi enzymatyczne itp.
W Nowym Roku obiecałam sobie bardziej dbać o skórę ciała, niestety tam często zapominam o peelingu i oliwce. I wracam do depilatora Maszynka mnie podrażnia.

Poza tym chyba jak większość się odchudzam, ale to już ostatnie szlifowanie, skupiam się teraz na zdrowym odżywianiu, ograniczeniu słodyczy, sport (na szczęście ja i sport się lubimy).
Kawę porzuciłam jakiś czas temu, nie palę

I wrócę chyba do łykania Skrzypovity, moje paznokcie są strasznie słabe. Pewnie lakiery też im szkodzą, ale nie chcę rezygnować z malowania paznokci.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:02
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-03, 13:34   #41
bridget0505
Raczkowanie

Ja również używam różnych kosmetyków,rzadko do nich wracam,raczej kupuję i próbuję nowych ;]

W tym roku chcę troszkę zmienić coś w moim wyglądzie i coś w duszy . Mam zamiar przestać zadręczać się przeszłością ,pokochać siebie i być swoją przyjaciółką.
Co do wyglądu ,to chcę być bardziej kobieca. Mam 20 lat,ale czuję jakbym była wciąż 15 latką.Muszę zadbać o włosy,ciało - schudnąć 4-5 kg (niewiele ,ale tyle wystarczy),zmienić ubiór, nosić szpilki.

Mam bzika na punkcie oglądania zdjęć szczupłych,pięknych dziewczyn. Chcę wyglądać jak one i czuć się ze sobą świetnie.
Stary 2013-01-03, 13:47   #42
la'Mbria
Zakorzenienie

sympatyczny wątek dopisuję swoje postanowienia, troche będzie...

a więc:
po pierwsze primo likwiduję resztki przebarwień na buzi- tu pomoże mi kolega COSMELAN2
po drugie primo- równiusieńko co tydzień przez najbliższe 4 miesiące będę stosować dermaroller na twarz, szyję i dekold. Ampułeczki regenerujące do tego i oczywiście święty Grall kazdej dbającej o cerę- wysoki filtr przeciwsłoneczny
po trzecie- codziennie masuję i balsamuję piersi
4) myję sie tylko syrenką (ale to juz od dość dawna- teraz bez ostrej gąbki czuję się nie umyta)
5) walczę bardzo poważnie z moimi dwiema fałdami brzusznymi do wakacji nie zostanie po nich ślad- na razie jestem minus 5 kg od początku grudnia więc odchudzanie cały czas jest w toku.
...no to by było na tyle z urodowych postanowień, pozostałe są równie ambitne, ale jak znam życie to pewnie wszystkich ich nie zrealizuję.
Ale ale... z tych obowiązkowych do zrealizowania najwazniejszy to zakup wymarzonego motocykla moze byc nawet i po sezonie, ale musi sie udac w tym roku

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-03, 14:47   #43
didaska
Raczkowanie

Czeeść dziewczyny
Ten rok trwa dopiero trzeci dzień,ale ja już czuję jakąś zmianę. Czuję się bardziej dojrzała i odpowiedzialna,konsekwent na i ambitna,bo takie cele sobie postawiłam
Wiecie co? Pozbyłam się wypadania włosów! Kozieradka <3 Po zaledwie dwóch stosowaniach mi pomogła
Stary 2013-01-03, 18:40   #44
spiceANDsugar
Raczkowanie

A ja postanowiłam zacząć w końcu zdrowo jeść. Wiele razy się przekonałam o prawidłowości twierdzenia "Jesteś tym co jesz" i będę się starała (właśnie jem gotowaną rybkę z brokułami ). Niesamowicie ciężko jest zrezygnować ze słodyczy i śmieciowego żarcia
Stary 2013-01-03, 23:26   #45
NothingElseMatters
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość

4) myję sie tylko syrenką (ale to juz od dość dawna- teraz bez ostrej gąbki czuję się nie umyta)
Rozważałam kiedyś kupno takiej gąbki, ale się nie odważyłam. Czy to nie drażni skóry? I nie boli? Pytam, bo skórę mam bardzo podatną na podrażnienia.
(Tak na marginesie, zazdroszczę planów zakupu motocykla)

Cytat:
Napisane przez spiceANDsugar Pokaż wiadomość
A ja postanowiłam zacząć w końcu zdrowo jeść. Wiele razy się przekonałam o prawidłowości twierdzenia "Jesteś tym co jesz" i będę się starała (właśnie jem gotowaną rybkę z brokułami ). Niesamowicie ciężko jest zrezygnować ze słodyczy i śmieciowego żarcia
Oj tak, rzeczywiście rezygnacja ze śmieciowego żarcia jest trudna. Przekonywanie siebie, że tego typu produkty to trująca organizm kupa chemii bez żadnych wartości odżywczych powinno pomóc, ale niestety czasem nawet to nie wystarcza.

A, i muszę się pochwalić: zgodnie z tym, co obiecałam sobie tutaj parę dni temu, zaczynam zaprzyjaźniać się z regularnym stosowaniem balsamu i odżywki do włosów. Odżywka jest rewelacyjna, więc chyba nie będzie problemu z regularnym używaniem.

"Take your time, think a lot, think of everything you've got. For you will still be here tomorrow, but your dreams may not... "
NothingElseMatters jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-05, 13:59   #46
spiceANDsugar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NothingElseMatters Pokaż wiadomość

A, i muszę się pochwalić: zgodnie z tym, co obiecałam sobie tutaj parę dni temu, zaczynam zaprzyjaźniać się z regularnym stosowaniem balsamu i odżywki do włosów. Odżywka jest rewelacyjna, więc chyba nie będzie problemu z regularnym używaniem.
A jaka to odżywka? Uwielbiam testować nowe produkty pomiędzy swoimi stałymi
No nie powiem, bardzo ciężko jest zrezygnować, zwłaszcza, że w moim domu rodzinnym gotuje się dość tradycyjnie (pieczone mięsa, sosy, ziemniaki) więc nie dość, że trudno się przekierować z żywiena na którym się wychowałam, to jak wracam do domu to nie mogę się temu oprzeć. Więc kiedy jestem w domu to sobie pozwalam (np. wczoraj mama usmażyła faworki - chruściki takie cieniutkie, kruchutkie z cukrem pudrem aach! ).
A poza żywieniem to może więcej ruchu bym chciała wprowadzić w swoje życie. Tylko nie bardzo mam gdzie ćwiczyć, bo mieszkam w akademiku, także tego. Może na wiosnę kupię sobie karnet na siłownię albo basen
Stary 2013-01-05, 15:28   #47
verda
Inkwizytor

To ja z Wami

1. Picie "bomby witaminowej" przynajmniej raz dziennie. Skład : woda mineralna+ sok z cytryny+ łyżka miodu (prawdziwego czyli od pszczelarza mieszkającego koło lasu z dala od drogi, nie jest wcale słodki)
2. Wcieranie po każdej kąpieli oliwki dla dzieci w ciało
3. Stosowanie 2 razy w tygodniu wcierki z nasion kozieradki aby włosy nie wypadały
4. Ćwiczenia - muszę znaleźć jakiś skuteczny program, siłownia na razie odpada chociaz bardzo bym chciała.
5. Bardziej polubić się z makijażem

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-05, 15:47   #48
NothingElseMatters
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez spiceANDsugar Pokaż wiadomość
A jaka to odżywka? Uwielbiam testować nowe produkty pomiędzy swoimi stałymi
No nie powiem, bardzo ciężko jest zrezygnować, zwłaszcza, że w moim domu rodzinnym gotuje się dość tradycyjnie (pieczone mięsa, sosy, ziemniaki) więc nie dość, że trudno się przekierować z żywiena na którym się wychowałam, to jak wracam do domu to nie mogę się temu oprzeć. Więc kiedy jestem w domu to sobie pozwalam (np. wczoraj mama usmażyła faworki - chruściki takie cieniutkie, kruchutkie z cukrem pudrem aach! ).
A poza żywieniem to może więcej ruchu bym chciała wprowadzić w swoje życie. Tylko nie bardzo mam gdzie ćwiczyć, bo mieszkam w akademiku, także tego. Może na wiosnę kupię sobie karnet na siłownię albo basen
Nivea odżywka odbudowująca do włosów łamliwych, rozdwajających się lub długich (long repair). Muszę przyznać, że do tej pory omijałam szerokim łukiem produkty do włosów z Nivea, ale ostatnio kupiłam cały zestaw i jestem bardzo zadowolona, i z szamponu, i z odżywki.

Co do odżywiania: w mojej rodzinie właśnie nigdy nie jadło się specjalnie tłusto ani słodko, więc nie wyniosłam tego z domu. Na studiach się rozszalałam, przyczyny: brak czasu, brak kasy i lenistwo + moja wrodzona awersja do warzyw, którą mam od zawsze jako dziecko zawsze wykręcałam się od jedzenia buraczków i surówek, za to pochłaniałam kilogramami mięso Od Nowego Roku się pilnuję, kiedy mogę to gotuję sobie obiady, zmuszam się do jedzenia tych nieszczęsnych warzyw. Mam nadzieję że z czasem wejdzie mi to w krew. Nie mam problemu jedynie z piciem wody, bo tej zawsze piłam około 2 litry dziennie i tak mi już zostało.

"Take your time, think a lot, think of everything you've got. For you will still be here tomorrow, but your dreams may not... "
NothingElseMatters jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-05, 16:06   #49
agniesikk
Zakorzenienie

Ja jeszcze dziś kupiłam SkrzypoVitę, zawsze miałam po niej takie ładne paznokcie, a teraz wyglądają beznadziejnie i pora wrócić do suplementów.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-05, 19:11   #50
Krystaliczne szczescie
Zadomowienie

A ja oprócz niefarbowania już włosów wdrążyłam inne postanowienia
1. Ujędrniam i podnoszę pupę, czyli ćwiczenia,ćwiczenia,ćwicz enia- już nawet znalazłam zestaw ćwiczeń
2. Wybielam zęby Stosuję specjalistyczną pastę i czekam na efekty,będą widoczne po miesiącu. Jeśli efekt mnie nie zadowoli to użyję nakładek
3. Nie opycham się słodyczami (jak to robiłam do tej pory). Już 3. dzień nic nie ruszyłam
na wizażu od 2009r...
Krystaliczne szczescie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-05, 20:08   #51
Capresse
Raczkowanie

1. Rezygnacja z podkładu - zamiana na krem BB.
2. Codziennie kubek zielonej herbaty, sok marchwiowy i 2 owoce.
3. Zamiana białego chleba na ciemny.
4. Karnet na salsę lub siłownie plus częstsze treningi tango we własnym zakresie.
5. Rezygnacja z białego cukru, syropów do herbat i kaw.
6. a6w.

Planujemy z TŻ ulepszyć nasz jadłospis bo w starym roku zbyt często jedliśmy na mieście, zdarzało nam się jadać w Macu i pić napoje gazowane. Od tego roku basta, nie pozwolimy by rak nas na starość zjadł.
Stary 2013-01-06, 00:10   #52
spiceANDsugar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NothingElseMatters Pokaż wiadomość
Nivea odżywka odbudowująca do włosów łamliwych, rozdwajających się lub długich (long repair). Muszę przyznać, że do tej pory omijałam szerokim łukiem produkty do włosów z Nivea, ale ostatnio kupiłam cały zestaw i jestem bardzo zadowolona, i z szamponu, i z odżywki.
Hm no też nie przepadam za produktami nivea do włosów, ale skoro mówisz, że rewelacyjna, to pewnie kiedyś się skuszę

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
4. Ćwiczenia - muszę znaleźć jakiś skuteczny program, siłownia na razie odpada chociaz bardzo bym chciała.
Niedawno znalazłam Ewę Chodakowską i z tego, co czytałam na fejsie to wiele dziewczyn jest zadowolonych http://www.ewachodakowska.pl

Cytat:
Napisane przez Krystaliczne szczescie Pokaż wiadomość
2. Wybielam zęby Stosuję specjalistyczną pastę i czekam na efekty,będą widoczne po miesiącu. Jeśli efekt mnie nie zadowoli to użyję nakładek
Muszę zrobić to samo. A jaką pastę stosujesz? Ja się zasadzałąm na Blanx, ale nie wiem czy nie opłaca się bardziej od razu zainwestować w nakładki. Btw ostatnio zniknęły one z półek rossmana..??
Stary 2013-01-08, 14:17   #53
Izabela_wow
Raczkowanie

Halo halo! Dzieczyny jak Wasze postanowienia?Widzę wątek założony w tamtym roku zmieniło się coś po nowym?
Ja mam też kilka postanowień i w tym roku chcę do nich dążyć a nie tak jak poprzednio nakręciłam się jeden dzień a na drugi wszystko prysło brak chęci.
Nie wiem jak Wy ale mnie już "denerwują" te wszystkie świąteczne ozdoby itd (jutro kolęda a przeważnie wszystko sprzątamy po kolędzie)
Myślę już o wiośnie Chociaż jeszcze troszkę trzeba poczekać to może akurat teraz jest właściwy moment na zmiany aby je nie długo zobaczyć.Przeważnie jak chciałam coś zmienić to nakręciłam się np w połowie marca i myślałam,że przez tydz czy dwa dokonam cudów.
Więc jak znajdą się osóbki z motywacją na troszkę dłużej?
Izabela_wow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 00:59   #54
Elvii
Zadomowienie

Ja pomalutku na bieżąco wkrecam sobie nowe rzeczy do zmiany do głowy i je realizuje ale bez stresu pomalutku wtedy wiem że długo pociagne bo gdy mi się nie.chce czegoś zrobić t i tak tego nie zrobię.. A podchodząc na spokojnie uniknę frustracji ))

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 13:16   #55
Izabela_wow
Raczkowanie

No ja przede wszystkim chcę przytyć chociaż z 5 kg
Zabiegi pielegnacyjne,które można wykonywać w domu tzn domowymi sposobami na stałe wprowadzić i o nich nie zapominać, jest jeszcze kilka rzeczy ale tak samo wszystko powolutku żeby coś z tego wyszło.
Stary 2013-01-09, 17:19   #56
la_firynda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankazranka88 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Zakłądam ten wątek aby zebrac wszystkie porady informacje, jak dbacie o siebie, o ciało. Jakie są wasze Urodowe postanowienia noworoczne.

Jak dbacie o siebie, jakie kosmetyki uzywacie?
Co chcecie w sobie zmienic? co Wam przeszkadza?
Wasze sposoby i cwiczenia na ujędrnienia ciała, bo wiosna juz sie zbliża.
Jak dobrze wygladac.
Jak dbacie o piersi, zasady doboru odpowiedniego stanika(ostatnio bardzo dla mnie interesujacy temat) czy udało Wam się zmniejszyc, spłycic rozstepy(mój najwiekszy kompleks, kępuja mnie bardzo w intymnych sytuacjach, juz kieyds o tym wspominałam) przez dobór odpowiedniego biustonosza.?
Zamierzam także zainwestowac w dermaroller na cellulit i moze równiez uda mi sie przy tym troszkę usunac rozstepy na udach Jakie są Wasze doświadczenia z tym urządzeniem..?

Czekam na Wasze porady, pewnie nie tylko ja. To forum moze byc pomocne dla wielu dziewczyn które chca cos w sobie zmienic.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Nikt nic nie doda od siebie.

Ja powiem tak, biore od miesiaca skrzypowite na skóre włosy i paznokcie( może cos sie poprawi) Chcę zaczac ćwiczyc, moze rowerek na uda, pogoda nie najgorsza, mam też steppper ale nie wiem jak skutecznie i ile go uzywac zeby dał efekty, poza tym jest troche nudny.
Robię peelingi z kawy, skóra się wygładza ale rozstepy nie znikajka i skóra sie nie ujędrnia za bardzo.
Staram sie pic dużo wody zeby nawilzyc organizm od srodka.
Nie wiem jak zabrac sie za piersi tylko.

Jeżeli coś sie przypomni to dopisze.

Jeżeli o mnie chodzi to:
- mikrodermabrazja raz na jakiś czas, zwykła pianka do mycia twarzy, krem nawilżający
- codziennie drożdże piwowarskie w tabletkach - na wlosy, cerę i paznokcie, zwłaszcza na wlosy
- raz w tygodniu maseczka na włosy z olejku rycynowego i nafty kosmetycznej
- ujędrniający balsam do ciała (obojetnie jakiej firmy, ważne, żeby fajnei nawilżał, same ujędrniające kosmetyki i tak tu nic nie dadzą)
- staram się zdrowo odżywiać, ale nie ograniczam się, bo jestem dosyć aktywna fizycznie i waże 49kg przy 163cm
- od prawie 4 miesiecy ćwiczę prawie codziennie z Ewą Ch. (na początku był skalpel, obecnie jest za łatwy więc przerzuciłam się na killera, ktory też już przestał mnie wykańczać, ostatnio stawiam pierwsze kroki z "treningiem z gwiazdami") plus 2 dni temu zapisałam się na siłownie, wczoraj byłam pierwszy raz i spędziłam półtorej godziny na cardio i ćwiczeniach na różne partie ciała (również na klatę i ramiona, a co )

Pozdrawiam
niderlandzki
już NIE chudniemy
ćwiczymy
la_firynda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 17:32   #57
didaska
Raczkowanie

Dziewczyny moja motywacja do zdrowego odżywiania się spada Zaczynam się zastanawiać co mi to da,czy słodycze,aż tak bardzo szkodzą.

Walczę z cellulitem i wiem,że muszę sobie odpuścić słodycze,no ale sama nie wiem ;/
Ale piję wodę,ćwiczę,używam baniek chińskich,naprzemienne prysznice i o wiele lepsza dieta. Myślicie,że w końcu mi się uda?

Stary 2013-01-09, 21:44   #58
marie_antoinette9
Raczkowanie

1. Muszę schudnąć,chciałabym z 4 kg jakoś, nie dużo bo nie zależy mi na wadze tylko by sylwetka ładnie sie prezentowała także planuje zacząć ćwiczyć z Ewą Chodakowską i do tego dorzucam ćwiczenia na jędrne pośladki, bo strasznie sie boje ze jak będę chudnąc to tyłek i piersi mi zmaleja, a ja lubie miec kobiece kształty najbrdziej mi zalezy by troche z twarzy schudnąć, znacie moze jakies cwiczenia? Haha. do ćwiczeń oczywiście do diety wejdzie wiecej warzyw, owoców, mniej słodyczy, i alkoholu.

2. Włosy- olejowanie(narazie wyprobowalam tylko olejek rycynowy i polecam go z czystym sumieniem, działa swietnie rownież na cerę i paznokcie), maski, jakies suplementy ale właśnie nie wiem jakie, myslalam o skrzypovicie, ale słyszałam ze ona nie jest za dobra

3. Paznokcie- zawsze chciałam miec takie paznokcie jak Lana Del Rey wiec będę starała je zapuszczać by wyglądały tak pięknie, jak te "jej"(a raczej tipsy )

4. Cellulit!! Największy mój wróg haha Mam nadzieje ze sie go pozbede chociaż troche ćwiczeniami+ słyszałam od koleżanek ze Eveline ujedrniajacy na pośladki jest dobry w połączeniu z ćwiczeniami. Słyszał ktoś?
marie_antoinette9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 22:36   #59
Izabela_wow
Raczkowanie

4. Cellulit!! Największy mój wróg haha Mam nadzieje ze sie go pozbede chociaż troche ćwiczeniami+ słyszałam od koleżanek ze Eveline ujedrniajacy na pośladki jest dobry w połączeniu z ćwiczeniami. Słyszał ktoś? [/QUOTE]

Jest dobry używałam.Teraz zbieram fusy po gościachrobię peeling z dodatkiem oliwy fantastyczny efekt
Skrzypovite kupiłam 100 tab brałam jakieś 3 tyg ale wydaje mi się,że z dnia na dzień było gorzej.Po tyg odstawiłam na jakieś 3 dni ale nie mogłam zobaczyć czy faktycznie po niej mnie tak wysypało bo akurat wypadła @ po niej znów spróbowałam brać i kurcze u mnie zamiast lepiej było gorzej.Z tego co czytałam niby po pokrzywie na początku wysypie ale to przechodzi a mnie nic nie przeszło najgorsze,że na plecach gdzie nigdy próblemów nie miałam.Teraz próbuje z tym "walczyć" ale tabletki odstawiłam.
Ale jak przytyć...?

Edytowane przez Izabela_wow
Czas edycji: 2013-01-09 o 23:29
Stary 2013-01-09, 23:40   #60
ankazranka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Izabela_wow Pokaż wiadomość
4

Jest dobry używałam.Teraz zbieram fusy po gościachrobię peeling z dodatkiem oliwy fantastyczny efekt
Skrzypovite kupiłam 100 tab brałam jakieś 3 tyg ale wydaje mi się,że z dnia na dzień było gorzej.Po tyg odstawiłam na jakieś 3 dni ale nie mogłam zobaczyć czy faktycznie po niej mnie tak wysypało bo akurat wypadła @ po niej znów spróbowałam brać i kurcze u mnie zamiast lepiej było gorzej.Z tego co czytałam niby po pokrzywie na początku wysypie ale to przechodzi a mnie nic nie przeszło najgorsze,że na plecach gdzie nigdy próblemów nie miałam.Teraz próbuje z tym "walczyć" ale tabletki odstawiłam.
Ale jak przytyć...?
Tez uzywam skrzypovite, na pczatku wysyp na czole ale teraz juz jest coraz lepiej, i paznokcie tez ekstra.

Z cellulitem tez chce zacząć walczyć ale nie wiemjescze jak i co bedzie skuteczne.

Dla Ciebie cellulit to koszmar a dla mnie znów rozsteoy na piersiach i wewnetrznej stronie ud. Masakra normalnie nie wiem jak sie wziac za nie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości