Przepis na trwa³y zwi±zek like a boss. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-12-31, 00:17   #31
danny1107
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 142
Dot.: Przepis na trwa³y zwi±zek like a boss.

Cytat:
Napisane przez _ema_ Poka¿ wiadomo¶æ
Czyli tak:

Bierzemy obiekt A oraz obiekt B i zak³adamy poprawno¶æ teorii o sta³ym zwi±zku je¿eli atrakcyjno¶æ jednego obiektu jest nie mniejsza ni¿ +-3 punkty w skali atrakcyjno¶ci powy¿ej drugiej osoby.

Za³o¿enia:

A >= B+3
B >= A+3

Podstawiaj±c mamy A>= A+3 => 0>3

Wnioski:
Nie ma szans na udany zwi±zek bo teoria stosowana w stronê obu partnerów jednocze¶nie prowadzi do paradoksu, lub po prostu ta teoria to bullshit
Korki z matmy na wiza¿u A ja g³upi w ksi±¿kach siedzê

Przepraszam za ten ¿art Bardzo trafny post
danny1107 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-31, 13:07   #32
artist
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

ja mam inna metodê
zawsze celuje w 10
raz na jaki¶ czas siê udaje ; )
artist jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-31, 13:13   #33
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 290

Cytat:
Napisane przez _ema_ Poka¿ wiadomo¶æ
Czyli tak:

Bierzemy obiekt A oraz obiekt B i zak³adamy poprawno¶æ teorii o sta³ym zwi±zku je¿eli atrakcyjno¶æ jednego obiektu jest nie mniejsza ni¿ +-3 punkty w skali atrakcyjno¶ci powy¿ej drugiej osoby.

Za³o¿enia:

A >= B+3
B >= A+3

Podstawiaj±c mamy A>= A+3 => 0>3

Wnioski:
Nie ma szans na udany zwi±zek bo teoria stosowana w stronê obu partnerów jednocze¶nie prowadzi do paradoksu, lub po prostu ta teoria to bullshit
Matematyka i ch³odna logika zawodzi w przypadku takich zawi³o¶ci

Obiekt A (facet), my¶li, ¿e jest 8 cudem ¶wiata. Daje sobie 8. Wyrywa niewiastê, a ¿e owa niewiasta nie ma biustu D++ oraz tlenionych blond w³osów, dostaje marn± pi±tkê.
Obiekt B (niewiasta), atrakcyjne dziewczê daje sobie równie¿ 8. Wyhacza 8 cud ¶wiata, o którym mowa wy¿ej. Za tr±dzik m³odzieñczy i ma³ego ptaka dostaje 5 pkt.
Wniosek:
Zwi±zek idealny

Jakkolwiek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-31, 14:16   #34
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Wiadomo¶ci: 20 778

Cytat:
Napisane przez Rick Poka¿ wiadomo¶æ
Skupili¶cie siê bardziej na ¿artach, a teraz parê pytañ (odpowiem od razu jak jest moim zdaniem)
Ja na tym portalu z facetami tylko ¿artujê, bo jakiekolwiek powa¿ne rozmowy z wiêkszo¶ci± nie maj± sensu.

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Aramintha Poka¿ wiadomo¶æ

To wtedy pozostaje albo mezalians albo inny gatunek towarzysza ¿ycia
Mam psa, który ¶mia³o jest 13, ale to dziewczynka

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Poka¿ wiadomo¶æ
Matematyka i ch³odna logika zawodzi w przypadku takich zawi³o¶ci

Obiekt A (facet), my¶li, ¿e jest 8 cudem ¶wiata. Daje sobie 8. Wyrywa niewiastê, a ¿e owa niewiasta nie ma biustu D++ oraz tlenionych blond w³osów, dostaje marn± pi±tkê.
Obiekt B (niewiasta), atrakcyjne dziewczê daje sobie równie¿ 8. Wyhacza 8 cud ¶wiata, o którym mowa wy¿ej. Za tr±dzik m³odzieñczy i ma³ego ptaka dostaje 5 pkt.
Wniosek:
Zwi±zek idealny
Ca³e ¿ycie twierdzê, ¿e wszystko jest wzglêdne.

ciri15 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-12-31, 14:50   #35
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 521

Ale¿ s± ró¿ne gusta i gu¶ciki! Ja sama wrêcz tracê g³owê dla wysokich, chudych, inteligentnych szatynów. Dos³ownie miêkn± mi przy nich nogi.
Mówi siê, ¿e kobieta szuka kogo¶ podobnego do ojca, a u mnie to siê zupe³nie ma nijak do niczego. Po prostu mój pierwszy ch³opak by³ taki i taki wygl±d kojarzy mi siê z m±dro¶ci±, dobrem.
Takim dajê zawsze 10/10.
Za to ³ysi mê¿czy¼ni mnie brzydz±. I tacy, którzy maj± miê¶nie budowane na si³owni. Choæby byli inteligentni, dowcipni, mili... ja po prostu nie mogê z takimi nic, i ju¿. Nie poci±gaj± mnie. Kojarz± mi siê z tandet±. Im dajê 0/10.

A moja przyjació³ka? Uwieeeelbia napakowanych na si³owni rudych, towarzyskich brodaczy Szaleje za miê¶niakami. I co? U niej maj± 10/10, u mnie nie.

Druga przyjació³ka? Wybiera drobnych, chudych, nie¶mia³ych blondynów. Takich ok. 165, 170 cm wzrostu, bez miê¶ni, z krótkimi w³osami. U niej Ci ch³opcy maj± 10/10, u mnie nie.
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.