![]() |
#31 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
Dot.: Przepis na trwa³y zwi±zek like a boss.
Cytat:
![]() ![]() Przepraszam za ten ¿art ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
ja mam inna metodê
zawsze celuje w 10 raz na jaki¶ czas siê udaje ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 290
|
Cytat:
![]() Obiekt A (facet), my¶li, ¿e jest 8 cudem ¶wiata. Daje sobie 8. Wyrywa niewiastê, a ¿e owa niewiasta nie ma biustu D++ oraz tlenionych blond w³osów, dostaje marn± pi±tkê. Obiekt B (niewiasta), atrakcyjne dziewczê daje sobie równie¿ 8. Wyhacza 8 cud ¶wiata, o którym mowa wy¿ej. Za tr±dzik m³odzieñczy i ma³ego ptaka dostaje 5 pkt. Wniosek: Zwi±zek idealny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Ekspert od Dupy Strony
Wiadomo¶ci: 20 778
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 521
|
Ale¿ s± ró¿ne gusta i gu¶ciki! Ja sama wrêcz tracê g³owê dla wysokich, chudych, inteligentnych szatynów. Dos³ownie miêkn± mi przy nich nogi.
Mówi siê, ¿e kobieta szuka kogo¶ podobnego do ojca, a u mnie to siê zupe³nie ma nijak do niczego. Po prostu mój pierwszy ch³opak by³ taki i taki wygl±d kojarzy mi siê z m±dro¶ci±, dobrem. Takim dajê zawsze 10/10. Za to ³ysi mê¿czy¼ni mnie brzydz±. I tacy, którzy maj± miê¶nie budowane na si³owni. Choæby byli inteligentni, dowcipni, mili... ja po prostu nie mogê z takimi nic, i ju¿. Nie poci±gaj± mnie. Kojarz± mi siê z tandet±. Im dajê 0/10. A moja przyjació³ka? Uwieeeelbia napakowanych na si³owni rudych, towarzyskich brodaczy ![]() Druga przyjació³ka? Wybiera drobnych, chudych, nie¶mia³ych blondynów. Takich ok. 165, 170 cm wzrostu, bez miê¶ni, z krótkimi w³osami. U niej Ci ch³opcy maj± 10/10, u mnie nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.