![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Nie masz na to prawie żadnych szans.. Co prawda jak kupowałam swoje serca na Allegro to potem zobaczyłam, że sprzedawczyni tydzień wcześniej wystawiła dokładnie te, o których piszesz za 400zł (38).. Zeszły prawie od razu.. Niedawno ktoś za 750zł je wystawiał, poniżej nawet nie ma szans ich kupić, bo jest to bardzo rzadko spotykany już model
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Niebieska.Kredka Czas edycji: 2013-01-07 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]()
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak są to jakieś skrajne rozmiary po ponad tysiąc zlotych.
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Dobra, to proszę o ostateczne rozwianie moich wątpliwości - zastanawiam się na łososiowymi z sercem http://www.theshoegallery.co.uk/acat...wood.html#a342 Jest rozmiar 3. Czy ktoś ma ten model i może mi doradzić albo zmierzyć dł. wkładki? Te buty wypadają małe czy po prostu jak 36?
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Melissa nie ma rozmiaru 36, jest 35/36 (UK3), a potem 37 (UK4), wg japońskiej numeracji na bucie 35/36 to 22,5 cm. Tego konkretnego modelu nie mam, mam kilka innych par i są dobre (chyba 2 pary baletek były mi za duże), a zarowe 36 jest mi sporo za duże.
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ufff, dzięki za tę odpowiedź. Bo napaliłam się jak głupia
![]()
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Te bladoróżowe Jasona Wu są naprawdę śliczne,oglądałam je na żywo i najbardziej mi się podobały (mam czarne ale te są dla mnie ładniejsze).Są w takim neutralnym kolorze pasującym do wszystkiego.A można je znaleźć za naprawde małe pieniądze ![]() http://www.danielfootwear.com/women-...oe-shoe-p38240
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Ale macie małe stópki
![]() ceriserose te mi się najbardziej podobają. Ja lubię złote dodatki więc te ze złotym sercem byłyby praktyczniejsze dla mnie później, ale akórat na ślubie będę miała kolię z białego złota, malutkie kolczyki ze szmaragdami i pewnie jakąś jeszcze bliżej nie określoną bransoletkę, a jedyne co będzie złote, złote to obrączka ![]() http://www.itorebka.com/p/200/9183/v...westwood-.html http://www.itorebka.com/p/200/13144/...westwood-.html Dziewczyny, a taki model istnieje czy ktoś się pofatygował zaprojektować podróby? http://cdn101.iofferphoto.com/img3/i...ndals-930b.png Edytowane przez 19izka89 Czas edycji: 2013-01-07 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Ja poluję na te z bordowym sercem, to moje wymarzone, jednak ceny powalają. Te pudrowe ze złotą kokardą też mnie fascynują, jednak mam wrażenie, ze dziwnie wyglądają jeśli chodzi o czubki, są jakby za bardzo wysunięte. W butach z sercami, czy inną dużą ozdobą tak tego nie widać. Jednakże mam długie paluchy, wiec może by to jakoś wyglądało u mnie, ale jak to sprawdzić... Nie mieszkam w W-wie. Nawet rozmiaru nie jestem pewna, moje stopy mają 24 cm dł. i przypuszczalnie musiałabym mieć 37.
Ktoś zamawiał w sklepie danielfootwear.com? |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Nie uwierzycie - Melissa na swojej oficjalnej str podaje sklepy patronackie/ współpracujące czy coś - i znalazłam tam Waszą Panią z allegro co do której są zdania podzielone... http://www.melissaplasticdreams.com/storeeurope/#POLAND |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest minimalny luz z tyłu, ale od tego są te paski na pięcie. Najlepiej byłoby przymierzyć, ale tylko w paru miejscach jest to możliwe ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez PlastikowaBarbie Czas edycji: 2013-01-07 o 23:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
mi się marzą kuleczki,ale poczekam jak je na answear przecenią, może zrobię taką akcję wyprzedażową jak zrobili z sercami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
🦄
|
Cytat:
![]() ![]() A w temacie- miałam oszczędzać, miałam pozbyć się kilku par melissek, w których nie chodzę, a wczoraj kliknęła mi się kolejna para szpilek... No i tak jak Małgosia marzę o tych Campana ;p
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2013-01-08 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- nude+różowa kokarda - białe/nude wiśnie ![]() Na kulki nie ma miejsca, chociaż chyba jednych serc się na dniach pozbędę :P więc kto wie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
PlastikowaBarbie, jak się chcesz pozbyć melissek? W jakim są rozmiarze? Używane? Napisałam maila do Blind Concept Store i między innymi napisali mi, że jeśli mam stopy o dł. 24 cm to polecają rozmiar 38. Zwariuję! To ja już nie wiem, czy 37, czy 38...
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
ceriserose mam aukcję wystawioną.
24cm to już raczej jest 38. Ja zawsze myślałam, że mam 24,5cm ale ostatnio kupuję same buty 24cm i pasują jak ulał, w przypadku Meliss jest trochę luzu z tyłu, jak się zapnie najciaśniej to jest dobrze. Najlepiej jakbyś znalazła jakiś sklep, który ma je w ofercie i przymierzyła, ale z reguły chyba większość osób potwierdzi, że kupuje się ten sam rozmiar co zwykle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
W przewadze mam buty o rozmiarze 37. W rozmiarówce Melisaa r. 37 to 23,8 cm a 38 już 24,5, to duża różnica. Jeśli mam 24 cm, to bliżej mi do 23,8, więc będę się tego trzymać, tym bardziej, że mam bardzo wąskie stopy. PlastikowaBarbie, widziałam Twoją aukcję. Piękne te buty, ale 38 rozmiar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
No i zanim się namyśliłam, to buty mi wykupili
![]()
#53 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia w szukaniu! ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
🦄
|
Cytat:
![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Napisz pw i ew. jakieś zdjęcie, o które chodzi
![]()
#56 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
🦄
|
Cytat:
![]() ![]() Jakoś te dwie pary nie pasują do moich koncepcji i reszty garderoby, chociaż za Jasona Wu dostałam wiele komplementów, a w tych czarnych w ogóle nie chodziłam. Miałam zamiar chodzić w nich do pracy, ale w międzyczasie zmieniłam ją na inną i teraz mam trochę sztywniejsze reguły odnośnie dress code. Poprzednio pozbyłam się ciemno-złotych kulek i fuksjowo-różowych serduszek, bo też zupełnie do mnie nie pasowały ;/
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
PIP.
|
nie wiem czy widzialyscie, ale na asosie promo na te melisski
http://answear.com/101336-melissa-sz...nglomania.html -> http://www.asos.com/Vivienne-Westwoo...1&clr=Saphhire
![]() |
#60 | |
🦄
|
Cytat:
![]() Co do butów na ślub to szczerze mówiąc nie wiem, czy te pudrowe się nadają. To taki dziwny kolor i chyba ciężko byłoby do niego dobrać sukienkę która by z nim konweniowała. Ogólnie to dla mnie w noszeniu są takie same jak inne Melissy, to moje pierwsze takie bardziej cieliste melissy no i nosiłam je praktycznie do wszystkiego. Tak jak pisałam zebrałam za nie dużo komplementów. Co do tych ecru z czerwonym sercem to wydają mi się odpowiedniejsze, chociaż widziałam już tyle ślubnych zdjęć z tymi butami, że ten pomysł wydaje mi się oblatany. Ja bym wybrała ze starej kolekcji gołębie z niebieskim sercem lub starsze błękitne kulki, które są jeszcze czasem do upolowania. Natomiast z myślą o własnym ślubie kupiłam sobie Lychee, ewentualnie rozważałabym takie nude/brokatowe, ale na w moim aktualnym zamyślę będę brać jedynie ślub cywilny, of corz bez białej sukni (bo i takie przypadki widziałam ![]() ![]() Jeśli chcesz to koło piątku mogłabym Ci wrzucić do wątku więcej zdjęć tych Jasona Wu. Już wprawdzie wrzucałam kilka, ale wtedy miałam dużo gorszy aparat w telefonie, no i strasznie ciężko zrobić sobie samemu zdjęcie w butach, bo stopa wygląda wtedy jak raciczka, więc może poproszę TŻ ![]()
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2013-01-09 o 07:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.