![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: podwiązkowy zwyczaj
Miałam czerwoną podwiązkę, i dalej gdzies ją mam na pamiątkę
![]() jak ma się sukienkę o długości odpowiedniej do takiej imprezy, a nie coś co ledwo zakrywa tyłek to podwiązki nawet nie widać więc co za problem ![]()
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Chyba to wszystko zależy od szkoły
![]() U mnie kazda chyba będzie mieć podwiązkę, a czerwone majtki już nie sa obowiązkowe, choc ja sobie kupiłam- jakos ta tradycja jest dla mnie dobra :P I jak było już pisane- za krotkie sukienki, które nawet nie kryją podwiązki to jakaś masakra... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez never_ Czas edycji: 2023-12-20 o 20:56 Powód: zamknięcie forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
A potem się okazało, że moje nogi zostały uwiecznione na zdjęciach dla klasy C ![]() ![]() Ale sama do żadnego zdjęcia z podwiązkami nie poszłam. Pytanie czemu się to w ogóle nosi. Krążyła jakaś wersja, że dziewice na jednej noce, nie dziewice na drugiej i inne dziwne rzeczy (?) ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() Ja kupiłam tydzień przed, a wszyscy już pewnie wstrzymali oddech w strachu, że nie zdążę kupić ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-11 o 23:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Różowy Jednorożec
|
Ja miałam 100dniówkę 4 lata temu. Podwiązki miałyśmy, to durne zdjęcie też.
Któraś tu napisała że dała ręce do góry, sukienka się podniosła i odsłoniła podwiązkę... To gdzie Wy przepraszam zakladacie te podwiązki? Na kolanach? Czy może ubieracie sukienki ledwo zakrywające pupę? ![]() U mnie był obowiązek - sukienka do kolan, bez świecenia pośladkami - ale to nie ważne, bo offtopuje, ale tak mnie to jakoś zaintrygowało. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.