![]() |
#31 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: koszmar
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Jeśli Ty przez cały tydzień przed studniówką płaczesz i już wiesz, że będzie beznadziejnie to innego wyjścia nie ma. Zostało Ci niewiele czasu więc już kuzyna/brata na księcia nie zamienisz ale może uda Ci się zmienić SWOJE podejście. Nie każdy chłopak( i dziewczyna też zresztą przecież) to dusza towarzystwa, nie każdy potrafi tańczyć jak wspomniany juz w wątku Maserak a jakoś na różnych imprezach potrafią się ludzie bawić. Poza tym co do tańczenia- w paracb zazwyczaj jest polonez na początku a potem i tak wszyscy razem się bawią, będziesz pewnie tańczyć z kolegami z klasy czy partnerami koleżanek. Najgorzej to się spiąć i z góry założyć, ze będzie do kitu....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ja również
![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ja rowniez uzywam brat a nie kuzyn
![]() ![]() Autorko 2 kwestie: 1) jeśli wiesz, że twój brat jest fatalnym partnerem na imprezę to skąd pomysł, żeby go zaprosić 2) partnerzy koleżanek to mistrzowie parkietu i dusze towarzystwa? A co? wypożyczeni z jednej wypożyczalni, że oni tacy idealni?
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38571577]To samo zauważyłam
![]() To przyjrzyj się dokładniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, tak, odpowiadałam wczoraj w bliźniaczym wątku autorki. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668640 No ale matko, gdzie jest edukacja seksualna?! jak ktoś zaczyna uprawiać seks to na Boga, niech się dowie nie tylko co się gdzie wkłada, ale też że przez piersi nie zajdzie w ciążę, kiedy ma brać tabletki i jak, a nie potem całe forum takich pytań. Załamuje mnie to. Serio. ![]() ![]() Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-01-11 o 16:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
studniówka, studniówka i po studniówce...
no i jak wrażenia droga autorko? brat/kuzyn sprawdził się w roli osoby towarzyszącej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.