koszmar - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-10, 20:22   #31
Angel_00
Zakorzenienie

Dot.: koszmar

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
To zabrzmialo jakbys miala opusic dzien swojego slubu, albo byc nieobecna przy porodzie swojego dziecka
Ja nie bylam na studniowce i jakos nie zaluje tego wcale
Cytat:
Napisane przez kleineKrokodil Pokaż wiadomość
Ja też nie byłam na studniówce i to była moja świadoma decyzja. Miałam z kim iść, bo byłam już ze swoim ówczesnym chłopakiem ponad 2 lata i zdecydowaliśmy się nie iść. Nigdy nie rozumiałam ekscytacji tym dniem, kupowaniem sukienki specjalnie na tę okazję, chodzeniem do kosmetyczki, fryzjerki, by wszyscy zobaczyli jak cudnie wyglądam.

Kuzyn może na początku będzie nieśmiały a potem się rozkręci Nie patrz tak pesymistycznie, Ty będziesz znała sporo osób, on pewnie tylko Ciebie, nie każdy jest na tyle pewnym siebie, by od razu ze wszystkimi świetnie się bawić. Dasz radę!
Życzę więcej optymizmu i dobrej zabawy
Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Chrzest jeden, komunia jedna, studniówka jedna, bierzmowanie jedno, teoretycznie ślub jeden... Sratatata nie byłam w życiu na żadnej studniówce. W życiu pewny jest tylko pogrzeb i to też jedyny taki dzień w twoim życiu
jeej a myślałam że byłam jedyna która nie czuła ekscytacji i podniecenia tym "wielkim dniem" również nie byłam i nie żałuję mimo, że minęło 12 lat

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 21:57   #32
jagaba
Rozeznanie

Jeśli Ty przez cały tydzień przed studniówką płaczesz i już wiesz, że będzie beznadziejnie to innego wyjścia nie ma. Zostało Ci niewiele czasu więc już kuzyna/brata na księcia nie zamienisz ale może uda Ci się zmienić SWOJE podejście. Nie każdy chłopak( i dziewczyna też zresztą przecież) to dusza towarzystwa, nie każdy potrafi tańczyć jak wspomniany juz w wątku Maserak a jakoś na różnych imprezach potrafią się ludzie bawić. Poza tym co do tańczenia- w paracb zazwyczaj jest polonez na początku a potem i tak wszyscy razem się bawią, będziesz pewnie tańczyć z kolegami z klasy czy partnerami koleżanek. Najgorzej to się spiąć i z góry założyć, ze będzie do kitu....
jagaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 10:05   #33
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Ja się dobrze bawię codziennie.
ja również dorzucam cytat z innego wątku, tak na lepszy początek dnia
Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Sugerujesz, że plemniki wchłonęły się przez skórę?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 10:18   #34
Charlotte York
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Stace w niektorych rejonach Polski kuzyna nazywa sie tez bratem(ciotecznym, stryjecznym).
Tak, dlatego ja na swoją siostrę cioteczną mówię siostra
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 10:26   #35
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Tak, dlatego ja na swoją siostrę cioteczną mówię siostra
ja rowniez uzywam brat a nie kuzyn sióstr żadnych nie posiadam

Autorko 2 kwestie:
1) jeśli wiesz, że twój brat jest fatalnym partnerem na imprezę to skąd pomysł, żeby go zaprosić
2) partnerzy koleżanek to mistrzowie parkietu i dusze towarzystwa? A co? wypożyczeni z jednej wypożyczalni, że oni tacy idealni?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 10:39   #36
GoodNight
Zadomowienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38571577]To samo zauważyłam [/QUOTE]

To przyjrzyj się dokładniej.
GoodNight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 16:49   #37
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
ja również dorzucam cytat z innego wątku, tak na lepszy początek dnia

Tak, tak, odpowiadałam wczoraj w bliźniaczym wątku autorki.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668640

No ale matko, gdzie jest edukacja seksualna?! jak ktoś zaczyna uprawiać seks to na Boga, niech się dowie nie tylko co się gdzie wkłada, ale też że przez piersi nie zajdzie w ciążę, kiedy ma brać tabletki i jak, a nie potem całe forum takich pytań. Załamuje mnie to. Serio. Czy naprawdę osoba zadająca takie pytania jest gotowa na... cokolwiek? Chyba nie. I najsmutniejsze jest dla mnie to, że tak niedouczone są nie tylko piętnastolatki, ale często np dwudziestolatki, powazne panie studentki. Eh. Koniec offtopu.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-01-11 o 16:52
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-14, 14:57   #38
jag_na
Rozeznanie

studniówka, studniówka i po studniówce...
no i jak wrażenia droga autorko? brat/kuzyn sprawdził się w roli osoby towarzyszącej?
jag_na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości