|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: nowy, wyszperany diet coaching - damy radę?
hehe, poczuj jego skórkę, pobaw się nim.. :P no to teraz tylko czekać na te nadesłane zdjęcia
ale zrobię to zadanie, co prawda jadam codziennie jabłka ale bez szczególnej atencji. Może teraz wznieci się iskra mojego pożądania. :P przy tak długim i uważnym jedzeniu chyba więcej kalorii się spali niż przyswoi ![]() A dostęp do już profilu mam, właśnie wstawiłam sobie zdjęcie
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Kurde ja dalej nie ;/ buuu
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Ja tak samo Tylko nad opisówką się zastanawiam ![]() Może w skrócie: "no dobre - jak zawsze"
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
a jak klikniesz tutaj: http://www.90dnidoeko.pl/profil/ ?
nadal nic się nie pojawia? Na tym profilu nie ma cudów, najważniejsze są wykonywane zadania |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Pojawia mi się to co w załączniku ... czyli w zasadzie nic
![]() Domyślam się że cudów nie ma, ale zastanawiam się jeśli nie mam dostępu do profilu, to co mnie jeszcze omija . Dobrze że zadania działają ![]() Apropo... to zadanie tygodniowe można zrobić kiedybądź czy trzeba pod koniec tygodnia dopiero?
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
dziwne, może wyślij tego screena administratorom?
wydaje mi się, że tygodiowe zadania można wykonywać w dowolnym czasie w danym tygodniu |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam
Ale nie wiem czy ktoś coś odpisze, bo na ostatniego maila do nich nie dostałam odpowiedzi . Mam trochę wrażenie, że ilość chętnych trochę ich przerosła ....
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
hehe może faktycznie mają natłok - nie dziwię się, bo program zapowiada się świetnie
może daj im trochę czasu - keep calm and do zadania :PUspokoję Cię tylko, że ten profil nie wpływa w żaden sposób na realizację tych wyzwań, więc na razie nie ma strachu
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się jak będzie z frekwencją. Jednak 90dni to sporo..... O ile ja się morduję ze sobą już od września i kolejne 90dni mi różnicy nie robi, o tyle spodziewam się całej zgrai dziewcząt, które się zarejestrują, pobawią się ze dwa tygodnie i zrezygnują ....
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie czytałam tego, boskie
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Ja to czytałam z przerwami, bo się rumieniłam i miałam brzydkie skojarzenia cały czas
... na raz nie dałam rady ogarnąć
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba nie jest zbyt inwazyjne ![]() Widzę, że wszystkie nie możemy doczekać się zadania z jabłkiem ![]() ale to jutrzejsze też jest czaderskie, może sprawi, że np. będzie się dłużej jadło obiad = będzie się bardziej nasyconym? |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Mnie to jutrzejsze zadanie przeraza troche, bo musze jesc obiad posrod ogromnej ilosci ludzi wokol i bede sie tak miedzy nimi kaleczyc?
Edytowane przez dotka85 Czas edycji: 2013-01-16 o 20:37 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Nie musisz wykonywać każdego zadania jeśli nie chcesz. W tym projekcie nie ma nagrody głównej. Nic nie wygrasz. Robisz zadania dla siebie
A jakby co to możesz np. w jakiś luźniejszy dzień spróbować, jeśli jutro Ci nie odpowiada
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
No tak, wiem ze nic sie nie wygrywa, mnie nie o nagrode chodzi tylko zeby to przeprowadzic od poczatku do konca. No ale racja, moze lepiej wybiore inny dzien.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się zapisałam
W wolnej chwili zgłębię o co chodzi.
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
O raju... właśnie zrobiłam zadanie z jabłkiem. Masakra... a przy okazji nie wiedziałam że JEDNYM jabłkiem można się aż tak najeść ....
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
racja. Ja zawsze jem jabłko w 30 sekund, szybko szybko :P a tutaj - naprawdę wystarczy wydłużyć czas jedzenia, żeby się bardziej nasycić. Mam nadzieje, że będzie więcej takich akcji, żeby mi to weszło w krew. Podejrzałam te jutrzejsze zadanie i też bardzo mi się podoba, choć niestety nie mam kredek :P
Carla_23, witamy na pokładzie Jak sama się przekonasz te zadania nie wymagają wiele czasu i energii chodzi raczej o nastawienie trybików w mózgu a logować się można przez Fejsa, więc naprawę mało roboty. strona to www.90dnidoeko.pl
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
I jak dziewczny? Bawicie się w ten program nadal? Ja to ciągnę i wydaje mi się coraz bardziej interesujący, logicznie to jest poukładane, choć czasem zadania są trochę hm... absurdalne
ale chyba wiem, gdzie to zmierza
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Hmm... widzę, że program już powoli zamiera
Trudno wierzyć, że się rozkręci i zmartwychwstanie, ale może żeby 90 dni do Eko nie pociągnęło za sobą do grobu i tego wątku, będziemy tutaj dzielić się swoimi własnymi spostrzeżeniami o niewymagających wysiłku "innowacjach" w codziennej diecie?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Na ten tydzień właśnie jakby się bardziej postarali. Zadania jakieś takie z grafikami i w ogóle .... . Dwa pierwsze zadania skłaniające do refleksji, przygotowane w pdf ... . Myślę że sobie chyba za szybko chcieli wystartować i trochę falstart popełnili. A takie błędy różnego rodzaju itp. potrafią solidnie zniechęcić ....
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Na szczęście jest już lepiej
właśnie zrobiłam tygodniowe zadanie, które uświadomiło mi, że nie jem wcale aż tak zdrowo, jak myślałam. Wczoraj zjadłam za dużo śmieciowych węglowodanów. I sama strona www.90dnidoeko.pl odżyła, chyba administratorzy się faktycznie postarali bardziej mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. No i łączę swój talerz grzechów :PDawajcie swoje, niezła zabawa. PS u mnie to zielone to rukola, a nie maryśka :P |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Hihihi
Świetne ![]() Ja zadania tygodniowe zazwyczaj robię na weekendzie W niedzielę miałam jednak zonka. Niby niedziele, niby tydzień się nie skończył. Zadanie zrobione i chciałam tylko zrobić opisówkę, a tu ZONK - nie ma ŻADNYCh zadań! Nie da rad zrobić tygodniówki :-/ Za to pojawił się ranking, strona znów zmieniła wygląd. No i wreszcie można innych ludzików odwiedzać ![]() P.S. Jak zrobię swój talerz to wstawię ![]() P.S.2 ... a co Ty tam masz z owoców narysowane?
REDUKCJA/SIŁA Edytowane przez fatass Czas edycji: 2013-02-05 o 12:45 |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
heheh, dobre :P
jabłka, pomarańcza, grejrut, brokuł, szpinak, rukola z owoców i warzyw akurat jestem zadowolona, gorzej z białkami, sajgon z węglami :/
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Kurde, ja byłam pewna, że w owocach masz cytrynę i właśnie albo pomarańczę, albo grejfruta (kolor)
... Ups ![]() A co do białek... Ty nie jadasz mięsa? Bo tak po prawdzie w jogurcie i serku to jest tyle białka co kot napłakał
REDUKCJA/SIŁA Edytowane przez fatass Czas edycji: 2013-02-05 o 16:17 |
|
|
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziś już normalnie mięso, w dodatki z hodowli ekologicznej - właśnie wróciłam z zakupów w Oragnic ![]() No i zadanie dzisiejsze też niezłe. Choć SLOW w środku tygodnia to spore wzywanie. Może jeśli wrzucę jakiś film z nutru Slow Cinema, to się będzie liczyć :P |
|
|
|
|
|
#57 | ||
|
Zadomowienie
|
A ja się wkurzyłam trochę :/ ....
Robię sobie te zadania, uczę się - jest fajnie ![]() Loguję się codziennie, piszę prawie codziennie na blogu swoje spostrzeżenia - jest fajnie ![]() W profilu do tego poniedziałku witał mnie sympatyczny napis "Twoje miejsce w rankingu "1" - jest fajnie ![]() Dziś pojawiły się jakieś nagrody i nagle moje miejsce w rankingu "9", a w rankingu tygodniowym gdzieś daleeeeeko za 20'ym miejscem - wtf? W związku z czym żadnego upominku - mniej fajnie Ale ciesze się dalej, bo w końcu nie o to chodziło - jest fajnie Ale nie rozumiem co się stało - już nie fajnie Sprawdzam ranking a tak jakieś dziwne punktacje typu "1653pkt" - wtf? Poza tym od 3 tygodni mam problem z zdaniem tygodniowym. W tym tygodniu w ogóle nie mogłam kliknąć "wykonaj" bo gdzieś zniknęło (a była niedziela), a we wcześniejszych tygodniach niby było, ale jak pojawiał się blog do pisania, to tam w kolumie "rodzaj wyzwania" mogłam tylko ustawić "brak wyzwania" .... - nic nie kumam. Nie lubie nic nie kumać i to mnie frustruje strasznie ..... Też tak masz? ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Nie stać mnie na takie luksusy na razie Jestem na etapie jak utrzymać 3-osobową rodzinę za 500zł miesięcznie ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Tia....... koło.....
Cóż... no to pokazuję... wszystko podpisane żeby nie było wątpliwości
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
wow! ale masz talent! moje koło wygląda przy tym jak dziecięce bazgroły! I naprawdę zazdroszczę także jego składu - dużo warzyw i wartościowego nabiału. Panierujesz mięso? czy grill/smażenie w marynacie/gotowanie na parze?
i mam jeszcze jedno pytanie, bo dzisiejszy tydzień rozpoczyna rada: "Jeśli twoim celem jest zmiana figury – zadbaj o jadanie ciepłych śniadań (przynajmniej 4- 5x w tygodniu)!" (za: http://www.90dnidoeko.pl/wyzwania ) Dlaczego ciepłe śniadanie ma wpływ na odchudzanie? Popytam jeszcze bardziej orientowane Wizażynki
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Podobnie jak chyba w 3 tygodniu było zadanie żeby zjeść banana, twaróg lub wypić chude mleku, bo zawiera jakiś tam składnik. Zadałam pytanie odnośnie tego chudego mleka, bo przecież chudy nabiał jest do d*** przez brak możliwości przyswojenia witamin. Odpowiedź była, że oni pisząc "chudy" mieli w domyśle "nie mniej niż 2%" .... ...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

ale zrobię to zadanie, co prawda jadam codziennie jabłka ale bez szczególnej atencji. Może teraz wznieci się iskra mojego pożądania. :P przy tak długim i uważnym jedzeniu chyba więcej kalorii się spali niż przyswoi 

... na raz nie dałam rady ogarnąć 

Trudno wierzyć, że się rozkręci i zmartwychwstanie, ale może żeby 90 dni do Eko nie pociągnęło za sobą do grobu i tego wątku, będziemy tutaj dzielić się swoimi własnymi spostrzeżeniami o niewymagających wysiłku "innowacjach" w codziennej diecie?
Jestem na etapie jak utrzymać 3-osobową rodzinę za 500zł miesięcznie