![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: powrót z henny do blondu! :)
sylwka37 gadaj jak to zrobiłaś, szybciutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
koci świat
|
rozjaśniacz -wyszła jajecznica- farba z 0ksy 9 %-ciut lepiej powiedzmy że miodowy blond - toner wyszło to co widać na zdjęciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Cześć,
jestem naturalną, jasną blondynką i zafarbowałam włosy henną (kasztan mahoń, hiszpańskiej firmy Radhe Shyam). Kolor wyszedł w porządku, jednak niebawem chciałabym wrócić do własnego koloru. Kosztowało mnie zapuścić włosy i nie biorę pod uwagę ich ścięcia... Czy próba dekoloryzacji w domu kupując właściwy preparat może skończyć się tragicznie? Jak poradzić sobie z odrostami? Jaśniutkie włosy na przedziałku sprawiają z daleka wrażenie, że jestem tam łysa. Jak przejść ten przejściowy okres? Co jeszcze mogę zrobić? W lecie zawsze włosy jeszcze bardziej jaśniały mi od słońca, a tu wydaje się, że nic ich nie rusza. Z góry dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Nie robiłabym dekoloryzacji na własną rękę. Ale piszę tak ze względu na własne doświadczenia, bo kiedyś rozjaśniałam włosy sama w domu i wyszło to tragicznie, musiałam iść do fryzjera i od tego czasu włosy są bardzo kruche i łamliwe.
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za wskazówkę Anitka!
Jestem zupełnym laikiem w tej kwestii, bo wcześniej nie farbowałam włosów, a tym bardziej nie ściągałam koloru... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.