|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Styczniowa wymianka - perfumy CK, Cacharel, JLO, kosmetyki L'oreal, Kerastase,
hej interesuje mnie etui na samsunga a także nokia
uda nam się jakoś wymienić ? mogę oddać ckin2u....
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2013-02-02 o 10:01 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowa wymianka - perfumy CK, Cacharel, JLO, kosmetyki L'oreal, Kerastase,
Hej
Nie działa mi link do ubrań i dodatków zamieszczony w Twoim podpisie Możesz wkleić mi działającego linka do tego wątku?
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz coś więcej o paletce, to jest magnetyczna paletka? Nie pamiętam takiej na 16 cieni, dalego pytam, wiem, z cieniami ok? ja inglotowe też mam takie starsze i żyją.
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- To wstępnie jestem chętna, dobrałabyś coś jeszcze ew. za CK?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
jestem więc chętna na
Kylie Minogue, Sweet Darling Podokład, Bourjois, HM, k.55, kupiony latem, zużycie jakieś 35-40% Podokład,Bourjois, 123 perfect, k.52, kupiony w połowie roku 2012, zużycie jakieś 40% za kerastase i paletkę Inglot Pasuje? Jeśli tak zapraszam na PW
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
coś za :
1. CK One Summer - ubytek ok. 85-90% flakon 100 ml |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
kochana jeśli chodzi o greya to w tej chwili nie jest na wymianę bo mam na nią propozycję którą rozważam
natomiast inne rzeczy chętnie oddam ![]() u ciebie podobają mi się perfumy ck i amor amor,róż z avonu i torebka z house co mogłabyś oddać i jak byś widziała naszą wymianę? ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- no to kochana przebieraj i napisz co wybrałaś ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- oj tyle nie oddam zważywszy na ilość twoich perfum jaka pozostała ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- a to przepraszam zle przeczytałam to może krem soraya ,balsam eveline i te perfumy britney spears? ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- hmm a napisz mi konkretnie co by było w zamian od ciebie ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- jeszcze tylko powiedz mi takie rzeczy torebka ma jakieś wady?jest zapinana na zamek? perfumy są oryginalne? jeśli masz jakieś pytania to też pytaj myslę że zaraz dobijemy targu ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- wydaje mi się że kwiatowy ale ja sie nie znam może poczytaj tutaj https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rious-edp.html ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- między 20 a 25 ml
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
mogę oddać któreś z tych
Britney Spears Midnight Fantasy 50/100 JPG Classique Summer Fragrance 2006 (alcohol Free-tu nie będę wybredna)40/100 J.Lo Glow 28/30 Estee Lauder Pleasures Exotic 5o/100 Hugo Boss XX 37/60 Rochas Soleil de Rochas w zastępczym flakonie ok 20ml Iceberg Eau de Iceberg 20/100 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
to może zostawmy to już tak jak jest ? mnie w sumie nie zależy aż tak bardzo na tym toniku
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobało mi się:
10. Exomega Krem do twarzy - 3 x 5 ml i z wątku ubraniowego - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1359814133 (jaką ma średnicę?)
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
mogę wymienić ew samo estee albo glow z czymśtam ale estee z glow mi sie nie kalkuluje w ogóle za twoje J.Lo
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
A podałabyś mi jeszcze obwód od środka? Bo wolę mieć pewność, że mi na łapę wejdzie
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Ja mam w nadgarstku 16 cm - wejdzie? Jeśli tak to biorę ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- W takim razie bransoletka i kremy A-Dermy za tusz, puder i balsam do ust?
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
tylko 3. J. Lo Glow After Dark - ubytek ok 10% flakon 100 ml (wymienię za inne perfumy) mi sie spodobaly, moze cos dobierzesz?
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- wydawało mi się że odpisałam, ale mały placak niestety mnie nie interesuje.
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
tylko J.LO przypadlo mido gustu
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
3. Garnier Czysta Skóra Fruit Energy - ubytek ok 15%
7. Cetaphil Łagodna Emulsja do mycia poj. 29 ml - dwa razy testowana Pasuje Ci taka wymianka ? Tylko że zapomniałam zaznaczyć, ale truskawkowego balsamu w słoiczku YR już nie mam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

Możesz wkleić mi działającego linka do tego wątku?

to może zostawmy to już tak jak jest ?
mnie w sumie nie zależy aż tak bardzo na tym toniku
Jeśli tak to biorę