![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażmy zdjęcia z wakacji :D
o rany, sliczne zdjecia macie
![]() moze dzis chwilka wolnego bedzie, to postaram sie cos tam wyszperac ![]() ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Ja wkleje moje jak wróce do domu- bo mam je na moim kompie
![]() Wkleje z Łeby i Ustronia ( wczoraj byłam) ![]()
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
To teraz pora na moje z ostatnich dni w Krynicy Morskiej- wczoraj wróciłam do domku
![]() Na pierwszym plaża w Krynicy i piękny zamek, niestety to nie moje dzieło. Drugie to port rybacki w Piaskach obok Krynicy. Trzecie- dowód na to że w polskim morzu żyją wieloryby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Hej tez bylam w Chłapowie w tym roku na poczatku lipca
![]() ![]() pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, tez mam duzo fajnych fotek z wakacji, chcialabym wam je przeslac, ale niestety za duzy rozmiar maja, a ja nie umiem tego zmniejszyc... szkoda
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
hehe Chłapowo wymiata
![]()
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Ja w Chłapowie nie byłam, tylko w Mielnie, ale też było super.
Na fotkach: ja i mój TZ, ja skazana, chmurki..
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Nierika dziękuję, mi też się kręci jak patrzę na większość zdjęć - i tych znad morza i z gór ...
Koko - zdjęcie nr 1 jest excellent ![]() Hania a w jakim programie przeglądasz zdjęcia? W każdym jest opcja zmniejszenia rozmiaru, musisz poszukać. Justyna - czekam na Łebę...mam sentyment do tego miasta ![]() Co do Chłapowa to rzeczywiście jest tam spokojnie...chyba że się mieszkało na "Pomarańczowym" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Prowokacja17 jak zobaczyłam Twoje zdjęcia z Hiszpanii to powróciły moje wspomnienia z wakacji... Kilka lat temu byłam w Malgrat de Mar(nie wiem,czy dobrze napisałam) i zdaje cię, że to jest zaraz obok Lloret de Mar, zgadza sie?
![]() Rewelacyjne były tamte wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
neiwiem czy jest blisko czy nie ale w Hiszpani jest naprawde bosko jest tam specyficzny klimat ,spedzilam tam najlepsze wakacje w calym swoim życiu
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
proponuje żeby w przyszłym roku zorganizować ogólnopolski zlot Wizażanek w Chłapowie skoro większośc i tak tam bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
hehehe byloby bardzo przyjemnie was poznac
![]()
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do Włodka chodziłam na placki ziemniaczane i pyyszne koktajle w hotelu Arkadia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
A
ja dla odmiany zafundowałam sobie "kawałek" zimy w środku lata ![]() Edytowane przez muron Czas edycji: 2005-08-22 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiecie co, to jest rzeczywiście podejrzane, bo ja wprawdzie nie byłam w Chłapowie, ale byłam na polu namiotowym w połowie drogi międzu Władkiem a Chałupami.Więc w tej samej okolicy. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
No wiecie co a ja właśnie wróciłam z Władysławowa
![]() ![]() ![]() A ja dla odmiany przez pomyłkę wykasowałam jeden folder- z fotkami z Grecji ![]()
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Koko - fajnie, że Ci się podobają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
oui oui. Morskie oko-no bo jak juz tam się jest... a Ciemniak bokiem, zdjęcia z Czerwonych Wierchów. I proszę o atomówkę na pseudoturystów z torebkami i w sandałkach o 15.00 udających się na Giewont.
A zdjecie Czrnego Stawu-super |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Ev@ !!! Cudowne są Twoje zdjęcia... Zakochałam się w tym motylku.
Czy to tajemnica jakiego aparatu używasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
BTW też jestem ciekawa jakimi aparatami robiły zdjęcia pozostałe wizażanki ? Jak możecie to napiszcie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
ja robilam Olympusem C-480
![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
![]()
Piękne te Wasze fotki
![]() ![]() A ja jeszcze przed urlopem ![]() Zamieszczę zdjęcia (część, rzecz jasna ![]() Rejs był bajeczny ![]() Płynęliśmy wzdłuż wybrzeża Chorwacji, z północy na południe - z Zadaru do Splitu. Zrobiliśmy w sumie 280 mil morskich ![]() Poza tym byliśmy na wyspie Iż, w Parku Narodowym Krka, do którego dopłynęliśmy rzeką Krka i nocowaliśmy w Marinie Skradina. W czasie rejsu i po jego zakończeniu (tydzień jeździlismy samochodem, właściwie codziennie nocowaliśmy w innym miejscu) zwiedziliśmy w sumie Zadar, Szybenik, Vodice, Trogir, Split, Tucepi, Dubrownik. Chorwacja jest naprawdę zachwycająca, ale jeśli miałabym komukolwiek polecać wypoczynek tam, to wyłącznie na jachcie albo w formie wycieczki objazdowej. Dwa tygodnie w jednym miejscu (np. ichniejszym kurorciku na Rivierze Makarskiej - Tucepi - brrr!) to zdecydowanie za dużo. Olbrzymie wrażenie zrobił na mnie również Budapeszt, w którym zatrzymaliśmy się jadąc "tam" i "z powrotem" - monumentalny i stary, po prostu piękny. Miasto, do którego chce się wrócić. Węgrzy okazali się niezwykle uprzejmi ![]() Zeszłoroczne wakacje miałam naprawdę cudne, a przede wszystkim długie ![]() Zdjęcia robione były tradycyjną lustrzanką Canon EOS300 (skany) i cyfrakiem Sony Cyber-Shot. Dla potrzeb Wizażu musiałam je mocno pozmniejszać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
![]()
cd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.