Moda dziecięca - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-05, 18:03   #31
julka910
Zakorzenienie

Dot.: Moda dziecięca

Moja chodzilaby tylko na różowo
Kazała sobie zakupić różowa pościel, różowa pidzamke, nawet orzekła ze samochód mam sprzedać i kupic inny - różowy

Nie wiem skąd sie to wzięło no od rozu trzymałam ja z daleka

Zdradzisz cenę tej kwiatowej bluzy Next?

Edytowane przez julka910
Czas edycji: 2013-03-05 o 18:04
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 18:14   #32
luciasabogal
Zakorzenienie

moja jeszcze jest w tym wieku ze wszystko jej jedno w co sie ubrac, najleiej na golasawiec korzystam i ubieram ja jak sama lubie sie ubierac

cena tej bluzy ok 18euro, to jest nowa kolekcja
luciasabogal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 17:43   #33
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze mamy wizazowe, które zaglądają na forum Moda dołącza

Kupiłam jeszcze małej dwie koszulki w 5-10-15 dziś
Generalnie jeśli chodzi o ciuchy to chyba obecnie najbardziej mi sie podobają w Smyku. Nie lubię tego sklepu, jakosc maja taka średnia no ale nie mogłam sie oprzeć w Kappahl znalazłam sporo fajnych rzeczy dla mojej chudzinki. Buty - jak zwykle polowalam na okazje mierzylam w sklepie te same za 230 zl a tu kupilam za 169 zl z przesylka. miały być Elefanten ale potrzebowałem rozmiaru 26 a znalazłam tylko do 25, które były akurat.
Ja też mam chudzinkę i właściwie największym problemem są spodnie. Jak na długość są dobre to z tyłka spadają więc kupuję tylko i wyłącznie te z regulacją (wszyta gumeczka i guziki). Na szczęście teraz już chyba w większości sklepów są takie w ofercie

Cytat:
Napisane przez luciasabogal Pokaż wiadomość
To ja moze tez wkleje swoje ostatnie zakupy, troche zaszalam bo mloda ma pierwsze urodziny,ale prawie wszystko kupione na wyprzedazach 50% i wyzej:

- plaszczyk Zara
- sandalki na lato Zara oraz koszulka Next
- sukienka Next
- bluza w kwiaty Next
- sportowe bluzy Next i Zara
- koszula w gwiazdki Zara
- jazowki Next

i oczywista oczywistosc mam dluugasna liste na lato:P
Najbardziej podoba mi się płaszczyk i sandałki z Zary no i ta bluza w kwiaty Next słodka

Cytat:
Moja chodzilaby tylko na różowo
Kazała sobie zakupić różowa pościel, różowa pidzamke, nawet orzekła ze samochód mam sprzedać i kupic inny - różowy

Nie wiem skąd sie to wzięło no od rozu trzymałam ja z daleka

Zdradzisz cenę tej kwiatowej bluzy Next?
Oj mam nadzieję, że u nas szybko, a najlepiej w ogóle ten etap nie nastąpi, od początku wystrzegałam się ubierania córy tylko w różowe barwy. Wiadomo, że miewała ubranka w takich kolorach. Zazwyczaj były to prezenty albo jak już coś naprawdę mi się podobało. Często ubierałam ją w takie. zestawy, w których dominował kolor niebieski czy zielony i zdarzało się, że na mieście ludzie komentowali 'jaki fajny chłopczyk' hehe a bywało i tak, że mała miała buciki albo szaliczek różowy i tekst 'jaki grzeczny chłopczyk'. Nie mogę jednak zrozumieć jak niektóre dziewczynki ubrane są dosłownie od stóp do głów na różowo Chociaż o gustach się nie dyskutuje, każdy ma inny
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-06, 19:34   #34
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luciasabogal Pokaż wiadomość
takie sportowe bluzy w kwiaty sa rowniez dla starszych dziewczyn z kapturem, Zara tez ma w ofercie, Moim zdaniem sa cudne, niby sportowe ale bardzo dziewczece.Nie lubie ubierac corki na rozowo ale kwiaty sa wyjatkiem
Dla siebie upatrzylam identyczna w Bershka
Kupiłam mojej córce tę bluzę w kwiaty z Zary po prawej, faktycznie jest świetna. Sama bym taką nosiła
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-09, 07:39   #35
Magda__G
Raczkowanie

Nie martwcie się dziewczyny, moja córka też miała taki etap że wybierała wszystko co różowe. Teraz ma 5 lat i bardzo lubi czerń , granat i biel, miętowy, brąz i beż. Lubi też ubierać brązowe kozaki, dzinsowe kurtki, a nawet czarną skóre. Ogólnie mogę stwierdzić że gust się jej poprawił.

Edytowane przez Magda__G
Czas edycji: 2013-03-09 o 10:17
Magda__G jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-09, 21:08   #36
honesty1983
Zadomowienie

Coś widzę, że ruchu tutaj nie ma a szkoda;/.
I czyżby same mamy małych dam tu były??
Ja kupiłam swojemu urwisowi:
1) http://www.hm.com/pl/product/07422?a...rticle=07422-D
zielone
2) http://www.hm.com/pl/product/01827?article=01827-E
Bardzo jestem zadowolona choć mały jeszcze w nich nie chodził.
Planuje dokupić:
1) http://www.hm.com/pl/product/07402?article=07402-A
2) http://www.hm.com/pl/product/00768?article=00768-G
3) a to na prezent: http://www.hm.com/pl/product/06691?article=06691-A
honesty1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-12, 16:06   #37
Magda__G
Raczkowanie

Drogie Mamy, w dzisiejzym "Twoim Stylu" kupony rabatowe min. do Smyk - 20%, Clarks - 20%, Bartek - 10-20%, F&F 20% i wiele innych. Obowiązuje 6-7 kwietnia.
We Flesz również do Bartka 10-20% , crocs 15%, HappyMum 15% oraz reserved 20%. kupony obowiązują chyba 11-24,03
Stary 2013-03-12, 16:18   #38
julka910
Zakorzenienie

O dzięki za info!
Lecę po Flesza, przyda się kupon do crocs
Stary 2013-03-12, 17:29   #39
Magda__G
Raczkowanie

tylko lepiej sobie najpierw obejrzec dokładnie te kupony, czy nie ma żadnych ograniczeć np modeli itd. Ja osobiście nie mam jeszcze żadnej z tych gazet.
http://fleszstyle.pl/szalzakupow-marki.html

Edytowane przez Magda__G
Czas edycji: 2013-03-12 o 17:30
Stary 2013-03-12, 17:35   #40
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda__G Pokaż wiadomość
tylko lepiej sobie najpierw obejrzec dokładnie te kupony, czy nie ma żadnych ograniczeć np modeli itd. Ja osobiście nie mam jeszcze żadnej z tych gazet.
http://fleszstyle.pl/szalzakupow-marki.html
Chciałam małej te ich słynne klapeczki gumowe kupić na lato.
Stary 2013-03-12, 21:17   #41
Magda__G
Raczkowanie

Crocs są super. My narazie mieliśmy je tylko przez jedno lato bo cena jest za wysoka jak dla mnie. Ale naprawde polecam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 21:36   #42
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Crocs są super. My narazie mieliśmy je tylko przez jedno lato bo cena jest za wysoka jak dla mnie. Ale naprawde polecam
My mieliśmy jedynie podróbki jakies i stwierdzam ze to dosc fajne buty, lekkie, mozna umyć łatwo.
W tym roku kupimy już crocsy, tym bardziej ze sie wybieramy do Turcji na dwa tygodnie wiec sie bardzo tam przydadzą
Stary 2013-03-19, 15:20   #43
julka910
Zakorzenienie

W H&M jest 20% rabatu na dział dziecięcy. W katalogu na końcu jest kupon. Dostałam info na maila
Stary 2013-03-19, 17:04   #44
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
W H&M jest 20% rabatu na dział dziecięcy. W katalogu na końcu jest kupon. Dostałam info na maila
Dobrze wiedzieć, chociaż lepiej wychodzi zniżka 25% z newslettera. Moja ostatnia ma ważność do 26 marca ale chyba jeszcze dziewczyny pisały, że nadal można wygenerować

Edit: właśnie wygenerowałam sobie nowy kod i mam do 9 kwietnia, więc to nadal aktualne

Edytowane przez tikutik
Czas edycji: 2013-03-19 o 18:09
Stary 2013-04-02, 21:03   #45
zajec
Przyczajenie

Heja dziewczyny

Widzę, że nieźle obcykane jesteście w te sklepy z odzieżą dziecięcą, możecie mi podpowiedzieć gdzie znaleźć jakieś ładne sukieneczki dla dziewczynek na ślub i wesele? Mam kilka siostrzenic i chciałabym żeby wszystkie ubrane były tak samo, w takie zwiewne, romantyczne, lekkie i rustykalne sukienki, no i oczywiście z wiankami na głowie )) Pomóżcie proszę!?
zajec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-04, 18:13   #46
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zajec Pokaż wiadomość
Heja dziewczyny

Widzę, że nieźle obcykane jesteście w te sklepy z odzieżą dziecięcą, możecie mi podpowiedzieć gdzie znaleźć jakieś ładne sukieneczki dla dziewczynek na ślub i wesele? Mam kilka siostrzenic i chciałabym żeby wszystkie ubrane były tak samo, w takie zwiewne, romantyczne, lekkie i rustykalne sukienki, no i oczywiście z wiankami na głowie )) Pomóżcie proszę!?
Takie sukieneczki w stylu księżniczek, idealne na wesele widziałam w TK MAXX ale jak to bywa w tym sklepie może być problem ze znalezieniem dla kilku dziewczynek tej samej sukienki. Tam raczej są zwykle pojedyncze egzemplarze ale nie zaszkodzi sprawdzić jeżeli masz dostęp do tego sklepu a jak nie to zawsze można poszukać przez znajome dobrej krawcowej, która się podejmie uszycia. Tu znowu jeżeli masz odpowiednią ilość czasu do tego wesela Powodzenia!
Stary 2013-04-05, 08:04   #47
polarczyk2
Przyczajenie

Ja polecam sklep Kidsoutlet. Znajdziesz tam markowe ubranka dla dzieci. Jestem pewna, że znajdziesz tam coś interesującego .Pozdrowionka
Stary 2013-04-05, 08:24   #48
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście najlepsza jest Zara, mają ubranka z klasą jednak ceny dośąć wysokie. Ja bardzo lubiłam też Endo bo mają super bawełniane rzeczy dla takich maluchów. Ubranka są dobrej jakości i do tego zabawne i w stonowanych kolorach. Jedyne co to unikam Smyka - ceny za wysokie względem jakości - przestałam tam zaglądać gdy cena pajacyków dochodziła do 70 zł.
Ja w Smyku kupuję, ale tylko podczas wyprzedaży - ubrania są wtedy tańsze o 40, 50%. Na temat jakości się jeszcze nie bardzo mogę wypowiedzieć ponieważ mam niemowlaka w domu, który długo ubranek w danym rozmiarze nie nosi...

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Witajcie super, że i taki wątek powstał bo już od dłuższego czasu o czymś takim myślałam. Sama mam dziecko, które uwielbiam ubierać Czasami nawet bywa tak, że jak mam ograniczoną ilość czasu to wolę iść na dział dziecięcy i tam znaleźć jakąś perełkę dla mojej księżniczki. Najczęściej kupuję małej w h&m, reserved, endo, smyk, c&a. Koniecznie muszę zajrzeć do Kappahla i Cubusa skoro polecacie. Sama polecam również ciuszki F&F z Tesco. Są naprawdę dobre jakościowo a i wzornictwo bardzo ciekawe. Szczególnie ubranka do latania po domu. Ostatnio zaczęły mnie jeszcze kusić organizowane na wizażu zbiorowe zamówienia np. ze sklepów CARTER'S i OshKosh oraz GEORGE. Jak na razie staram się opanować bo zaglądają na stronę tych sklepów przepadam Obawiam się, że w końcu ulegnę i złoże zamówienie Zamawiała któraś z Was? Jak z ich jakością?
Ubranka F&F też polecam Pamiętam promocję, jaka była w grudniu Ubranka przecenili o 30% a dodatkowo wchodził kupon, że kupując za 50zł dostaje się 25 zł rabatu- ubranka wychodziły za grosze Mogliby to powtórzyć

Mam kilka ubranek z GEORGE - dostałam od brata z Anglii. Wzornictwo niezłe, na jakość też nie narzekam (ale niemowlak szybko wyrasta z ubranek). No i ceny mają atrakcyjne

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez honesty1983 Pokaż wiadomość
Ja tutaj z miłośniczek H&m-u.
Szczerze powiedziawszy to mój syn w 99% ma ubranka z lumpexu, gdyż dla takich maludów wybór jest duży i rzeczy są jakościowo bardzo dobre, niezniszczone, ale przeglądając stronę H&M-u nie mogę wyjść z podziwu jakie śliczne są ubranka i strasznie mnie kusi, żeby Mu coś jednak kupić np na roczek. Dlatego wybrałam takie rzeczy. Jeśli któraś z Was widziała lub je ma to chętnie poczytam.
1) Kolor zielony, choć żółte, czerwone, w gratkę też są śliczne.
http://www.hm.com/pl/product/07422?a...rticle=07422-D
2) Mam nadzieję, że na nadchodzącą wiosnę się przydadzą.
http://www.hm.com/pl/product/01827?a...rticle=01827-E
3) Kapelinder na wiosnę/lato.
http://www.hm.com/pl/product/08338?a...rticle=08338-B
Ja na wiosnę jak do tej pory kupiłam Synkowi ubranka tylko z H&M - mam go prawie pod nosem
Co prawda nie kupiłam tych szaliczków/apaszek - ale kupiłam czapeczki w identyczne wzory

Wkleję może zakupy dla Synka - nie znalazłam wszystkich zdjęć niestety - dokupiłam mu jeszcze sweterki, koszule - a co, 7-miesięczniak też może być elegancki

Nie wiem, czy oglądacie serial Rodzinka.pl - mnie się bardo podoba styl, w jakim ubierają tego najmłodszego chłopca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (27,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (20,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (27,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (24,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (31,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (21,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (34,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (24,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (26,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (28,2 KB, 1 załadowań)

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2013-04-05 o 08:55
assicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 08:59   #49
assicka
Zakorzenienie

I jeszcze kurtka Reserved i bodziak

Bardo podoba mi się wzornictwo H&M. Na Święta kupiłam Synkowi eleganckiego bodziaka z nadrukiem czarnej muchy i szelek a do kompletu były czarne 'smokingowe' Wyglądał czarująco
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg U9973.jpg (31,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hmprod.jpg (27,8 KB, 3 załadowań)
assicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 17:09   #50
honesty1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Ja w Smyku kupuję, ale tylko podczas wyprzedaży - ubrania są wtedy tańsze o 40, 50%. Na temat jakości się jeszcze nie bardzo mogę wypowiedzieć ponieważ mam niemowlaka w domu, który długo ubranek w danym rozmiarze nie nosi...

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Ubranka F&F też polecam Pamiętam promocję, jaka była w grudniu Ubranka przecenili o 30% a dodatkowo wchodził kupon, że kupując za 50zł dostaje się 25 zł rabatu- ubranka wychodziły za grosze Mogliby to powtórzyć

Mam kilka ubranek z GEORGE - dostałam od brata z Anglii. Wzornictwo niezłe, na jakość też nie narzekam (ale niemowlak szybko wyrasta z ubranek). No i ceny mają atrakcyjne

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Ja na wiosnę jak do tej pory kupiłam Synkowi ubranka tylko z H&M - mam go prawie pod nosem
Co prawda nie kupiłam tych szaliczków/apaszek - ale kupiłam czapeczki w identyczne wzory

Wkleję może zakupy dla Synka - nie znalazłam wszystkich zdjęć niestety - dokupiłam mu jeszcze sweterki, koszule - a co, 7-miesięczniak też może być elegancki

Nie wiem, czy oglądacie serial Rodzinka.pl - mnie się bardo podoba styl, w jakim ubierają tego najmłodszego chłopca
Śliczne te rzeczy z h&m-u.
honesty1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-16, 21:01   #51
zajec
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Takie sukieneczki w stylu księżniczek, idealne na wesele widziałam w TK MAXX ale jak to bywa w tym sklepie może być problem ze znalezieniem dla kilku dziewczynek tej samej sukienki. Tam raczej są zwykle pojedyncze egzemplarze ale nie zaszkodzi sprawdzić jeżeli masz dostęp do tego sklepu a jak nie to zawsze można poszukać przez znajome dobrej krawcowej, która się podejmie uszycia. Tu znowu jeżeli masz odpowiednią ilość czasu do tego wesela Powodzenia!
Hmm, ale ja właśnie nie księżniczki, tylko takie normalne sukieneczki bez większych zdobień i falban bym chciała No i tak jak mówisz może być problem z większą ilością i rozmiarówką

Do tego moje siostry trochę się zbuntowały i nie chcą na pewno ubierać dziewczynek w pastele i słodkie sukieneczki, więc na razie stanęło na tych dwóch:

http://www.hm.com/pl/product/10956?a...=SIMILAR_TO_PD

http://static.dpam.com/media/catalog...IS_CLAIR-A.jpg z www.dpam.com

Jak wam się podobają?
Stary 2013-04-16, 21:20   #52
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, ale ja właśnie nie księżniczki, tylko takie normalne sukieneczki bez większych zdobień i falban bym chciała No i tak jak mówisz może być problem z większą ilością i rozmiarówką

Do tego moje siostry trochę się zbuntowały i nie chcą na pewno ubierać dziewczynek w pastele i słodkie sukieneczki, więc na razie stanęło na tych dwóch:

http://www.hm.com/pl/product/10956?a...=SIMILAR_TO_PD

http://static.dpam.com/media/catalog...IS_CLAIR-A.jpg z www.dpam.com

Jak wam się podobają?
Śliczne te sukieneczki Nawet bardziej podoba mi się pierwsza - ale obie są przeurocze. Dziewczynki będą wyglądać cudnie
Stary 2013-04-16, 21:25   #53
zajec
Przyczajenie

Dzięki No jeszcze się nie zdecydowałyśmy, a zdania są podzielone Mi też obie się podobają, w tej pierwszej groszki i ten tiul, w drugiej fason i kokarda z tyłu, ale kurcze na tym zdjęciu nie widać, a link ze strony nie działa może na tym filmiku widać będzie ją w całej okazałości http://www.youtube.com/watch?v=2YoHz...XWgVqQ&index=1

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-16, 21:31   #54
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki No jeszcze się nie zdecydowałyśmy, a zdania są podzielone Mi też obie się podobają, w tej pierwszej groszki i ten tiul, w drugiej fason i kokarda z tyłu, ale kurcze na tym zdjęciu nie widać, a link ze strony nie działa może na tym filmiku widać będzie ją w całej okazałości http://www.youtube.com/watch?v=2YoHz...XWgVqQ&index=1
Jakie cudne ubranka
Obie sukieneczki bardzo ładne Każdy wybór będzie dobry
Ja chętniej kupiłabym pierwszą, ale Synka w nią nie ubiorę
Stary 2013-04-16, 21:37   #55
zajec
Przyczajenie

Prawda! Też jestem zachwycona, a najlepsze jest to, że w zeszłym tygodniu byłam w Galerii Mokotów na zakupach (a propo w H&M - też uwielbiam ich dziecięce ubranka ), patrzę, a tam wielka naklejka, że otwierają się wkrótce i u nas w Polsce! Extra, bo do Francji się nie wybieram, a lepiej by było przymierzyć dziewuszkom te sukienki i dopiero wybrać, a nie w ciemno zamawiać Więc
Stary 2013-04-17, 07:59   #56
assicka
Zakorzenienie

[QUOTE=zajec;40347016]Prawda! Też jestem zachwycona, a najlepsze jest to, że w zeszłym tygodniu byłam w Galerii Mokotów na zakupach (a propo w H&M - też uwielbiam ich dziecięce ubranka ), patrzę, a tam wielka naklejka, że otwierają się wkrótce i u nas w Polsce! Extra, bo do Francji się nie wybieram, a lepiej by było przymierzyć dziewuszkom te sukienki i dopiero wybrać, a nie w ciemno zamawiać Więc [/QUOTE

To super
Stary 2013-04-17, 08:52   #57
zajec
Przyczajenie

Cytat:
Jakie cudne ubranka
Obie sukieneczki bardzo ładne Każdy wybór będzie dobry
Ja chętniej kupiłabym pierwszą, ale Synka w nią nie ubiorę
W sukieneczkę może nie, ale dla chłopców też są świetne ciuszki Mi podobają się te szare bermudy http://www.dpam.com/bermuda-109578-p.html do tego biała koszula i elegancko Muszę namówić siostry, żeby ubrać w to chrześniaka
Stary 2013-04-17, 10:04   #58
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
W sukieneczkę może nie, ale dla chłopców też są świetne ciuszki Mi podobają się te szare bermudy http://www.dpam.com/bermuda-109578-p.html do tego biała koszula i elegancko Muszę namówić siostry, żeby ubrać w to chrześniaka
Nie otwiera się strona
Stary 2013-04-17, 10:18   #59
luciasabogal
Zakorzenienie

moje ze sklepow, bo ostatnio czesto kupuje ubranka dla corki w outletach, duzo taniej znane marki

2 kombinezony z Debenhams, granatowy w wisienki i z dlugimi nogawkami w kwiatki.

Lubie ten sklep, dosc atrakcyjne ceny i zawsze cos ciekawego. Za kombinezony zaplacilam okolo 45zl za kazdy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 225020807845.jpg (29,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 232020800243.jpg (31,6 KB, 2 załadowań)
luciasabogal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-17, 11:00   #60
zajec
Przyczajenie

Cytat:
Nie otwiera się strona
Już podsyłam http://www.dpam.com/catalog/product/...4/image/27886/

ta ich strona jest jakaś dziwna, co kopiuje link, to albo inny się otwiera albo w ogóle Ratują ich ubranka

luciasabogal

a jaki to outlet, kombinezony wyglądają super?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości