|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fałszywi przyszli teściowie!!!
I tak trzymaj, nie daj im sie wejsc na glowe, jestesmy z Toba, ja tez zaczelam jeszcze wieksza walke z tesciowa niech se nie mysli, ze bede cicho siedziala.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: za to że wyszłaś. Postąpiłaś najlepiej jak mogłaś w tej sytuacji. Bez sporów, bez krzyku, pokazałaś jm gdzie ich miejsce. Swoją drogą ciekawe co oni wygadywali o tym wszystkim za Twoimi plecami i w ogóle co sobie wyobrażali Masakra. I gadka o tym że się źle poczułaś- hahahaha Choć nie wiem jaki trzeba mieć tupet żeby tak komuś powiedzieć. Dobrze, ze tż jest za Tobą, teraz by pasowało żeby wygarnął tatusiowi i mamusi co o tym myśli, niech widzą że wierzy Tobie a nie im i że wspiera Ciebie. Dobrze, że się stało jak się stało, będą mieć czarno na białym gdzie Ty i tż macie ich zachowanie i może przestaną sobie za dużo pozwalać. Szkoda tylko, że atmosfera między Wami (np. na weselu) może być napięta. Ale może przyjdzie dzień kiedy zrozumieją swoje zachowanie.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
O tak blackcherry12 ma racje, ze na weselu atmosfera moze byc rozna, ale pamietaj, ze to jest wasz dzien i byle kto nie moze popsuc najwazniejszego dnia w Twoim zyciu, bo on sie nie powtorzy. Ja mam slub za 3tygodnie a Tz mama nadaj nosi nos w chmurach i fuka na wszystko, na weselu pewnie bedzie tak samo, bo tak kobieta nie potrafi sie powstrzymac w takim momencie, pokazujac rodzinie jaka to ja jestem zla. Bedziesz miala przy sobie swoja rodzine, ktora bedzie Cie podtrzymywala na duchu. Na szczescie po weselu juz za duzego kontaktu z nimi nie bedziesz miala. Walcz o swoje, bo jak urodzi sie dziecko to wejda Ci na glowe, nawet pampersy bedziesz zle kupowala itp.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
bardzo dobrze, że wyszłaś!
musisz walczyć o swoja pozycję może po weselu im przejdzie, a teraz wiesz może to tylko taka "próba sił". Trzymaj tak dalej i się nie daj
|
|
|
|
|
#35 |
|
.
|
to powiedz im, że skoro to ich pomysł z tym ślubem to niech go finansują albo zamkną paszcze i przestaną nadawać. teściów nie zmienisz. jedyne co to możesz rozluźnić kontakty.
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.

klask i: za to że wyszłaś. Postąpiłaś najlepiej jak mogłaś w tej sytuacji. Bez sporów, bez krzyku, pokazałaś jm gdzie ich miejsce. Swoją drogą ciekawe co oni wygadywali o tym wszystkim za Twoimi plecami i w ogóle co sobie wyobrażali
Masakra. I gadka o tym że się źle poczułaś- hahahaha
musisz walczyć o swoja pozycję