|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Baby Doll YSL - drozej w necie niz w perfumerii??
Dobra, bo robimy off topic
![]() ![]()
![]() |
#32 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Svenja, czyli istnieje jeszcze cos takiego jak bezclowki? ![]() A ile tam kosztuje 100? ![]() Jestes taka kochana, ze moglabys mi kupic ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2010-01-11 o 13:00 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 100tki nie widze na stronie internetowej, ale mozliwe, ze jest w sklepie ![]() Aaa i na ebayu znalazlam zapakowana 100tke babydoll za 38 euro plus 5 euro wysylka, sama sie na nia zasadzam, takze moglabym wziac dwie ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Musze sprawdzic po ile teraz euro ![]() ![]() Edycja - sprawdzilam, euro stoi po 4,05 zl (tzn wlasciwie nie stoi tylko poowolutku spada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wyciagam watek
![]() Perfum tata nie znalazl (tak twierdzi ![]() ALE trafilam na aukcje na allegro... i sie waham czy uderzac do Svenji ( ![]() Pytanie - czym sie rozni tester? Nigdy testerow nie kupowalam. Wiem ze zapach ma byc ten sam, ale czy on inaczej wyglada? Bo w perfumerii byl identyczny jak normalne perfumy... ![]() U mnie nie musi byc w tej, co prawda, uroczej, ale jakze niestabilnej buteleczce... ze wzgledu na dwa szalejace koty i tak musialabym go trzymac w miejscu, gdzie nie moglyby go zrzucic (zadusilabym oba ![]() No i czy dziewczyna jest wiarygodna? Ma same pozytywy, ale nauczylam sie nie ufac pozytywom na allegro. Moze ktoras z was kupowala od niej, zna? I jak wyglada cena - czy jest prawdopodobna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tato też był na bezcłówce, tylko w Lublanie- ponoć nie było nic ciekawego (taaa..)
![]() |
![]() |
#38 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jakby cos, to daj znac, Lexie ![]()
Potłuczydło. Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2010-01-11 o 12:59 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat tester Baby Doll jest identyczny z produktem, tzn powinien miec korek (mozesz napisać z takim pytaniem). Nie należy wierzyć w bajki że niby tester trwalszy jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() W takim razie zapytam o ten korek... I zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
O korek zapytalam, sprzedajaca zapewnila, ze oczywiscie, jest... wiec zdecydowalam sie i kupilam
![]() tylko... dziwna sprawa, dziewczyna nie odezwala sie do mnie po wygranej aukcji - najpierw wyslalam 1 maila z pytaniem o koszt przesylki (chociaz pewnie standartowy ![]() Wyslalam drugiego, niepewna czy tamten gdzies nie zaginal, z prosba o potwierdzenie, ze dostala w ogole tego maila.. I dalej ani widu ani slychu... Sama nie wiem co o tym myslec - czy mam oczekiwac przyjscia perfum czy znowu pisac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mozliwe, ze dziewczyna ma mnostwo "klientow" allegrowych i ogranicza korespondencje do minimum... Cytat:
![]()
Potłuczydło. Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2010-01-11 o 12:58 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Popieram Svenję - zadzwoń do Pamelki, widzę też że podała nr gg, może spróbuj ją jakoś w sieci łapać - ja miałam z dziewczyną super kontakt, i mailowy (błyskawicznie odpisywała) i telefonicznie bardzo fajnie się z nią było dogadać. Może faktycznie mail zaginął w odmętach sieci. A Lexie, rozumiem ze ty chcesz tę Baby Dollkę za pobraniem, tak? Czy robisz przelew na konto i czekasz na potwierdzenie danych? Ja zawsze płacę przelewem, ale zawsze piszę najpierw do kupującego i proszę żeby mi potwierdził dane do przelewu i koszty przesyłki
![]() Zadzwoń najlepiej i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jesli sie nie odezwie jeszcze przez pare godzi to bede ja lapac... telefonicznie albo przez gg.
Wole zaplacic za pobraniem, jakos nie mam zaufania do naszej poczty - jak nie dojda, to przynajmniej kasy nie strace... Czasem przelewem place, wtedy tez kaze potwierdzac ![]() Ooo nie wiem co sie stalo - lae kiedy otworzylam te aukcje, okazuje sie, ze jej NIE wygralam - a przeciez wczesniej bykl tam moj nick! Co sie stalo?! Edycja - nie wiem dlaczego, ale link przekierowal mnie do aukcji o innym numerze, a tej samej tresli... Wiec chyba wszystko ok... ufff ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2010-01-11 o 12:58 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Juz wiem co sie stalo - Pamelka nie mogla odpisac z powodow losowych - miala wypadek
![]() ![]() Dobrze, ze sie odezwala, zaczelam sie martwic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
lexie i jak?
masz już perfumiki? orginalne? ![]() bo ja się tak ostatnio napaliłam a że kasy troche wiecej ![]() to sobie poszaleje ale strasznie boje się ze dostane podrobke!!
![]() |
![]() |
#48 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dziewczyna już wysłała, wyszła ze szpitala w sobotę... Czekam aż przyjdą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.