|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: LUTY/MARZEC wymianka --> DUUUUŻO CIEKAWYCH KOSMETYKÓW :-)))
ja jestem nadal tym zainteresowana, daj znać co z moich ciuszków przygarniesz za te rzeczy :)
2. AVON Solutions krem przeciw rozstępom (200ml/200ml) 3. AVON Solutions liftingujący żel do biustu (150ml/150ml) 4.AVON złocisty olejek mineralny w sprayu (120ml/150ml) 6. DOVE balsam do ciała (250ml/250ml) 9. AVON krem do stóp (75ml/75ml) 10. SEPHORA bezbarwny lakier do paznokci (nowy) 11. AVON Care balsam do ciała (200ml/200ml) 14. AA beztłuszczowa baza pod makijaż (30ml/50ml) |
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
kochana marynarek raczej nie potrzebuję
a bluzka z zebrą niestety jest zarezerwowana, może dobierzesz coś zamiast niej? reszta rzeczy które wymieniłaś czyli dwa overy w paski i marchewkowy sweterek są dostępne |
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie w obu watkach za: 3. AVON Solutions liftingujący żel do biustu (150ml/150ml) 6. DOVE balsam do ciała (250ml/250ml) 9. AVON krem do stóp (75ml/75ml) 11. AVON Care balsam do ciała (200ml/200ml) 12. RIMMEL Max BoldCurves tusz do rzęs BLACK (kilka razy użyty)?
|
#34 |
|
BAN stały
|
Baggy bershka są praktycznie nowe, zalożone może z dwa razy, ich stan jest idealny a koszt to prawie 200 zł, jedynie guzik im trzeba doszyć
marchewkowy sweterek jest nowy jeszcze z metką, krótki over w paski jest również w stanie idealnym, a ten dłuższy w paski ma 3 zszyte malutkie dziurki z przodu, nie widać ich mam nadzieję, że jakoś się dogadamy te wzorzyste spodnie, jednak wycofuję z wymiany. także co proponujesz?
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
ciężko stwierdzić, bo chcesz wszystkie 4 rzeczy a sama wartość spodni to prawie połowa Twojego wątku
zdecyduj się jakie ciuchy konkretnie chcesz, i wtedy będziemy myśleć jak to rozplanować a jakie masz lakiery z avonu? |
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
ok, w takim razie, mogę oddać te 4 rzeczy za:
2. AVON Solutions krem przeciw rozstępom (200ml/200ml) 3. AVON Solutions liftingujący żel do biustu (150ml/150ml) 6. DOVE balsam do ciała (250ml/250ml) 7. ANEW Reversalist serum naprawcze (30ml/30ml) 9. AVON krem do stóp (75ml/75ml) 11. AVON Care balsam do ciała (200ml/200ml) 13. AVON mineralny podkład odcień CREAMY NATURAL (25ml/30ml) 14. AA beztłuszczowa baza pod makijaż (30ml/50ml) + plus dwa lakiery avon, pasuje Ci? jakie to są kolory?*- |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Hop hop
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec -> szybka wymiana kosmetyków za drobiazgi !!!!!
Przykro mi,ale nic
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Hop
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
niestety, ale to co mnie zainteresowało już wymieniłaś
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- interesowałoby mnie coś z tego: 2. AVON Solutions krem przeciw rozstępom (200ml/200ml) 3. AVON Solutions liftingujący żel do biustu (150ml/150ml) i ewentualnie w zależności od tego, o kóre konkretnie chodzi: 9. AVON krem do stóp (75ml/75ml) 6. DOVE balsam do ciała (250ml/250ml)
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec -> szybka wymiana kosmetyków za drobiazgi !!!!!
NOWY WĄTEK:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post39854545 ZAPRASZAM ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

a bluzka z zebrą niestety jest zarezerwowana, może dobierzesz coś zamiast niej?
reszta rzeczy które wymieniłaś czyli dwa overy w paski i marchewkowy sweterek są dostępne