![]() |
#31 | |
wańka wstańka
|
Dot.: kłotnia, brak szacunku,rozstanie.
Cytat:
Problem raczej w tym, jak TZ autorki ją potraktował.
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez new woman in town Czas edycji: 2013-03-04 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdarzyło mi się nawrzeszczeć na tż, i zdarzyło się że on złościł się na mnie. uważam że było to uzasadnione. jedyna różnica w tym, że strona która zalegiwała w wyrku wśród porozrzucanych ubrań i nieumytych garów nie reagowała na tę złość za pomocą słowa spier... tylko starała się załagodzić sytuację, mówiła przepraszam i zabierała się za ogarnianie.
![]() |
![]() |
#34 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Zapomniałam - muszę opieprzyć mojego faceta...zwykle, wychodząc z domu koło południa zostawiał chałupę posprzątaną, gary pomyte, pościelone - a dzisiaj nic... Kolega przyszedł...o tuman jeden, nie domyślił się, że nie ma usprawiedliwienia dla tak podłego zachowania!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: i mam na mysli że byłabym zła gdyby ta sytuacja się powtarzała, a nie gdyby zaistniała po raz pierwszy, zresztą w jednym z pierwszych postów w tym wątku napisałam że autorka przesadziła, jesli to nie działo się nagminnie.
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2013-03-04 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Nie wiem jaki był syf, po twoim przyjściu z pracy, ale jeżeli był totalny bałagan,to jestem ciekawa ,jak często sprzątacie w mieszkaniu, bo przez ten czas gdy on spał, chyba nie miał szans przewrócic całego domu do góry nogami czyż nie?
![]() Ja ogólnie tez bym się na twoim miejscu `trochę wkurzyła, nie lubię siedziec w brudzie, a tym bardziej odpoczywac, gdy widzę stertę garów w zlewie ,albo pełno paprochów na dywanie,ale ja tak już mam . ![]() Dlatego też, napewno nie mieszkałabym z takim facetem pod jednym dachem, bo pewnie byśmy się pozabijali. ![]() Ale co kto lubi, jezeli od samego początku wiedziałaś z kim masz do czynienia...to trzeba było zmienic faceta,jeżeli ci to nie odpowiada. A ty,zamiast tego siedzisz cicho, i nawet nie raczysz,go poinformowac o tym ,że ci to nie pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.