![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Przystojny facet i ja... ta nie zasługująca na niego..
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
I tak nagle zmienił się w lejącego faceta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Dla mnie martwienie się, czy się nie wygląda za grubo dla jakiegoś cwaniaczka-podrywacza z naszej klasy, a nie tym, że w wieku 19 lat jest się prawdopodobnie w ciąży i to z przemocowym facetem to jest jakiś kosmos. No i niestety nie wierzę w to, że ten nowy kolega, mając pewnie góra 20 kilka lat jest na tyle dojrzały, żeby przygarnąć koleżankę z internetu z cudzym dzieckiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
jest zima, może się poślizgnął, stracił równowagę i zawinął prawego sierpowego
![]()
![]() |
#36 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
ja też. Nic innego nie skumałam ![]() W ogóle temat nijak się ma do zawartości wątku, czy tylko ja odniosłam takie wrażenie? ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ja podejrzewam, że sprawa z ,,bijącym facetem" została wymyślona na potrzeby zripostowania wizażanek. Jakoś ciężko mi uwierzyć, że dziewczyna bardziej by się martwiła tym jak wygląda na zdjęciach w necie, niż swoją sytuacją życiową.
Po za tym ,,on ją bije, jest tyranem, trzyma pod kloszem", a ona boi się uwolnić, ale zdradzać go to już nie? Z kolei koleś z neta sprzedaje jej najpospolitsze teksty, jakie można napisać. Jak dla mnie to jest typowy flirciarz. Z taką łatwością przerzucił się na koleżankę autorki, a jak nie udało się jej zaciągnąć do samochodu to teraz mydli oczy autorce. Nawet się nie spotykacie na żywo, a on już wie, że jesteś tylko jego (mimo, że jesteś w związku z ,,tyranem") i zaopiekuje się Tobą i dzieckiem? Nie no...ja w takie bajery nie wierzę. Albo, że prześpicie się ze sobą za rok, albo dwa. Tamtą dziewczynę chciał zaciągnąć (nawet nie do łóżka, a do samochodu) na pierwszym spotkaniu, a z Tobą ustala, że prześpicie się ze sobą za 2 lata? Aha, no tak - w końcu to był błąd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1). Z którym jesteś w ciąży? 2). Od sierpnia przytyłaś 20kg? 3). Teraz jesteś w jakimś związku? 4). W czym tkwi Twój problem, bo już nie rozumiem?
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co mam do dodania: a może to dodatkowe 20 kg wynikło z tej ciąży? Może to Ty poszłaś z nim jednak do tego samochodu w sierpniu? Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2013-03-04 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2013-03-04 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Gimbaza dorwała się do internetu i powstają takie o to kwiatki. Ostrzegam. idzie wiosna- będzie więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
kurcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
przejrzałam wczęsniejsze wątki autorki ( i jej wypowiedzi). Każdemu polecam - jej facet to cudo.
To obrzydliwe, bo zdaje się, że autorka napisała lakonicznie że facet jest potworem tylko dlatego, żeby nikt nie przyczepił się do jej zdrad i dał jej ciche przyzwolenie na to. Trzeba być naprawdę złym człowiekiem, żeby aż tak okłamywać siebie i resztę, kosztem kogoś innego dla swojej zachcianki. Bo przecież - jak ktos wcześniej napisał - kobieta żyjąca w związku, gdzie facet ją leje, boi się wyjść gdziekolwiek,co dopiero mówić o zdradzie. Okazało się, że mimo tego faktu, każdy krytykuje jej fanaberię co do związania się z innym kolesiem, który z opisu zdaje się być nieciekawym flirciarzem.
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo autorka po odpowiedziach na tamtym wątku powiedziała facetowi, że przez tyle lat udawała w łóżku, że jest bosko, a było beznadziejnie za każdym razem. I się wkur*** ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Haha.. przepraszam. Sama śmieje się teraz z tego wszystkiego. Potok słów
![]() Cały czas żyłam w złudzeniach, że z moim facetem będzie dobrze. Bicie.. kryłam, bo po tym zawsze były przeprosiny i kwiaty, a ja głupia i naiwna. Nigdy nie potrafiłam się od niego uwolnić, tym bardziej, że mieszkamy razem. Od początku był to związek z przymusu. Czyli nakazany przez całą rodzinę, nagadywany przez rok codziennie.. A teraz gdy trochę to wszystko zrozumiałam i poskładałam w całość chciałam zmienić swoje życie. W moim życiu jak jestem już z tym facetem pojawiało się wielu, zazwyczaj przyjaciół, ale nikt nigdy nie pomógł mi wyjść z tego bagna. Co dzień jak patrzę na te jego pijaństwo odechciewa mi się choćby patrzeć na niego. Mam już taki przykład w rodzinie (siostra), czyli mąż pijak, nierób i damski bokser.. nie wiem czy koniecznie chcę podzielać jej los. Zawsze rodzice powtarzali mnie; musisz z nim być, bo on Cię chce...nie możesz go zostawić.. a ja tak naprawdę mogę zmienić swoje życie w każdej chwili - i to na lepsze. Z mężczyzną wyidealizowanym spotykaliśmy się parę razy w sierpniu na zasadzie; ja, przyjaciółka i on, czyli zwykła rozmowa. Nie jest kolegą z nk czy fb lub gadu. Widział moje aktualne zdjęcia i widzi je cały czas. Nie zdradzam mojego faceta. Po prostu chcę się wyrwać.. zacząć życie od nowa. Do niego zawsze mogę zadzwonić, a on mnie wspiera. Jeśli uda mi się wyrwać z tego toksycznego związku to na pewno nie wepcham się w kolejne gó*wno. Czeka mnie dłuuugie, etapowe "chodzenie" z przyszłym facetem. I nie wiem kto to będzie. Chciałabym dać szansę mężczyźnie,który teraz jest moją bratnią duszą, ale życie pokażę. Teraz trzeba uwierzyć w siebie, zabrać za walkę z sylwetką i samą sobą. Tylko gdyby tam było mało wszystkiego.. miesiączka spóźnia mi się dosyć długo. Nie jestem pewna czy jestem w ciąży( z aktualnym facetem, bo to mój jedyny partner seksualny), ale jutro biegnę na badanie krwi, a wtedy rozwieje mam nadzieje wszystkie wątpliwości..jeśli nie to chyba nie będę na tyle silna żeby wyrwać się z mojego związku i męczyć się będę do końca życia z facetem, którego nie kocham. Tyle. Przepraszam za niespójność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Dlaczego? U nas w rodzinie uważa się, że jeśli kobieta zajdzie w ciąże musi już być z tym facetem jeśli on ją chcę. Nawet gdybym nie chciała to po prostu on jest taki, że mi nie odpuści.. jeśli wyjadę to on za mną. Jeśli nie dostanie adresu to go zdobędzie. I tatuś za dychę będzie chciał być przy mnie i dziecku na zawsze. Popijając piwo na fotelu i oglądając Discovery. Smutna rzeczywistość. Mam nadzieje, że obędzie się bez tego wszystkiego i będę potrafiła w końcu zerwać z nim.. Nie mogę już dalej się łudzić, że może uczucie wróci i może on się zmieni.. Tacy się nie zmieniają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym gratuluję rodzinki, która Cię zmusza do związku z bijącym pijakiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak zdobędzie adres to trudno, co z tego? na siłę się wprowadzi? dziewczyno ogar a jesli masz zamiar być z pijaczyną, prostakiem, podrywaczem i w ogóle istną masakrą bo inaczej babcia i mama się obrażą no to gratuluję rozumu, naprawdę. Gratuluję. Ładnie byś miała w takiej sytuacji mózg obrobiony przez niego i rodzinkę ![]() to, żę kobiety w twojej rodzinie nie są szczęśliwe (zakłądam, że nie są skoro to u was normalne....) to nei znaczy, że ty też musisz? możesz założyć swoją co jak będziesz mieć córkę też jej tak powiesz, mimo, że facet będzie ją bił i wyzywał? że ma z nim być? hahahaha Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-03-05 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
dawno nie czytałam takiego steku bzdur.
Autorka chyba była pod wpływem jakichś substancji. nie wiem jak można takiego nieskładnego posta wysmażyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.