Nowy chłopak - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-10, 12:48   #31
sto_krotkaaaaa
Przyczajenie

Dot.: Nowy chłopak

Chyba powinnam żyć w innym świecie... W gimnazjum nawet nie myślałam o chłopcach, koledzy, ok, ale nic więcej
Nie wyobrażam sobie, że przez gardło przeszłoby mi wyrażenie "lizać się"... Jestem dorosła, ale nigdy nie spałam z facetem, bo nie spotkałam jeszcze tego jedynego i nie widzę w tym nic dziwnego

Dlaczego w dzisiejszych czasach nie istnieje romantyzm, czułość, objęcie ukochanej kobiety, a tylko kalkulacje czy się opłaca, erotyzm wszędzie dookoła a pocałunek nie jest wcale żadną deklaracją cieplejszych uczuć...?
sto_krotkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 12:49   #32
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sto_krotkaaaaa Pokaż wiadomość
Chyba powinnam żyć w innym świecie... W gimnazjum nawet nie myślałam o chłopcach, koledzy, ok, ale nic więcej
Nie wyobrażam sobie, że przez gardło przeszłoby mi wyrażenie "lizać się"... Jestem dorosła, ale nigdy nie spałam z facetem, bo nie spotkałam jeszcze tego jedynego i nie widzę w tym nic dziwnego

Dlaczego w dzisiejszych czasach nie istnieje romantyzm, czułość, objęcie ukochanej kobiety, a tylko kalkulacje czy się opłaca, erotyzm wszędzie dookoła a pocałunek nie jest wcale żadną deklaracją cieplejszych uczuć...?
no widzisz a ja myślałam i jakoś nie jestem i nie byłam ladacznicą bez cienia romantyzmu, która liże się z kolegami i ogólenie wszystko to co napisałaś jako ostatnie. :P
no kurde nie przesadzajmy mam wrażenie, że sporo osób zapomina jak to było gdy miało się 14-15 lat. Mimo wszystko to nie podstawówka tylko dojrzewająca osoba to logiczne, że w takim wieku wytwarza się już poważne zainteresowanie TO NORMALNE a kiedy ma zacząć? koło 25 roku życia? no jak są tu takie co dopiero wtedy to spoko, ale nie wciskajcie, że to jest właśnie prawidłowość "bo wy" :P

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2013-03-10 o 12:51
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 13:12   #33
funk_you
Wtajemniczenie

Aaaa to przepraszam, powinnaś się cieszyć Marudna Królewno

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
no widzisz a ja myślałam i jakoś nie jestem i nie byłam ladacznicą bez cienia romantyzmu, która liże się z kolegami i ogólenie wszystko to co napisałaś jako ostatnie. :P
no kurde nie przesadzajmy mam wrażenie, że sporo osób zapomina jak to było gdy miało się 14-15 lat. Mimo wszystko to nie podstawówka tylko dojrzewająca osoba to logiczne, że w takim wieku wytwarza się już poważne zainteresowanie TO NORMALNE a kiedy ma zacząć? koło 25 roku życia? no jak są tu takie co dopiero wtedy to spoko, ale nie wciskajcie, że to jest właśnie prawidłowość "bo wy" :P
Poważne zainteresowanie, dojrzewająca osoba mhm. Okej, okej ale to znaczy, że mamy jej przyklaskiwać i porównywać do jej koleżanek, które tak wcześnie zaczęły współżyć? W tym wieku o seksie nie myślałam. I zaznaczam nie jestem jakąś zdziadziałą babą okoł 40tki (przepraszam wszystkie fajne babeczki w tym wieku ) Skoro ty uważasz, że to co robi nasza dojrzała autorka wątku jest okej to brawo.

Edytowane przez funk_you
Czas edycji: 2013-03-10 o 13:19
funk_you jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 14:04   #34
201701300922
Konto usunięte

No bez przesady, pocałunek w tym wieku nie jest jakąś straszną zbrodnią, nie linczujmy tak autorki
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 14:48   #35
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez funk_you Pokaż wiadomość
Aaaa to przepraszam, powinnaś się cieszyć Marudna Królewno

Poważne zainteresowanie, dojrzewająca osoba mhm. Okej, okej ale to znaczy, że mamy jej przyklaskiwać i porównywać do jej koleżanek, które tak wcześnie zaczęły współżyć? W tym wieku o seksie nie myślałam. I zaznaczam nie jestem jakąś zdziadziałą babą okoł 40tki (przepraszam wszystkie fajne babeczki w tym wieku ) Skoro ty uważasz, że to co robi nasza dojrzała autorka wątku jest okej to brawo.
No to ty nie myslalas a wiele osób tak i nie jest to nic dziwnego

Sent from my SK17i using Tapatalk
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 15:14   #36
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
no kurde nie przesadzajmy mam wrażenie, że sporo osób zapomina jak to było gdy miało się 14-15 lat. Mimo wszystko to nie podstawówka tylko dojrzewająca osoba
Ja w wieku 14, 15 lat byłam jeszcze w podstawówce Pamiętam jak chłopcy pytali nas czy jesteśmy dziewicami, to byłam w szoku jak mogłybyśmy nie być Jedna koleżanka tylko stwierdziła, że to wstyd się do tego przyznawać, spojrzałyśmy na nią jak na dziwoląga.

Ale ja to chyba w innym świecie żyję, bo w moim LO większość dziewczyn zachowała dziewictwo do matury. Chociaż była jedna "wyzwolona", która chwaliła się uprawianiem seksu na prawo i lewo, ale w okolicach matury bawiła już córeczkę, to jej przeszło
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości