|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze Nicki
ejjjj spokojnie wyluzujcie
|
|
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Trzeba ustąpic mlodszym, nauczy sie z czasem z korzystania z wyszukiwarki a ZLO bedzie miał kupe roboty Paris masz wiele pomysłów kilka watkow zostało dobrze przyjetych ale nie kazdy zawsze bedzie na gorze listy, wyszukuj najpierw czy danego watku juz nie bylo jestes tu nie długo jak i ja i tomy musimy sie przyzwyczaic do zasad jakie tu panuja a nie starsi uzytkownicy forum (nie chodzi mi teraz o wiek, tylko o staż na wizazu) do nas |
|
|
|
|
#33 | |
|
Mrs Mrau
|
jako,że popełniłam straszliwe faux pass
to sama sie zdemaskuję zanim Paris mnie obnaży i wyśmieje,otoż przez pomyłke wysłałam jej priva który miał byc do Lovisy (źle wpisalam w pola Cytat:
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz już wiem dlaczego "Cattt"
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ale się porobiło - rzeczywiście takie sytacje to nowość na wizażu
Paris za mocno reagujesz - nikt nie chciał Cie tutaj obrazić, zgadzam sie z Lovisą że najpierw należy sprawdzić czy dany wątek juz był i ewentualnie go odświeżyć - w obecnej chwili jest tak dużo wizażanek, że nowe wątki pojawiają sie w zastraszajacym tempie
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
kocham was za to wszystko.
i pomysleć że oglądałem tv. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Paris, ja naprawdę nie wiem, czemu sie tak oburzasz. Wątków o tej tematyce jest kilka 2 albo 3. Dziewczyny nie zmieniają nicków z dnia na dzień. Nowe użytkowniczki mogą się dopisać. Lovisa po prostu zwróciła Ci uwagę- jeśli nie ona by to zrobiła, to na 100% zrobiłabym to ja. Czy też byłby to zamach na Ciebie, wynikający z mojej złej woli? Jeśli masz jakieś pretensje do Lovisy, to spróbuj przez PW, gg albo znaki dymne wyjaśnić tę sytuację, a nie zarzucać wszystkim PMS.
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cattta... CO??? Matko! Co ja mam za rodzinę? Cytat:
W sobote jadę na wieś, to Cię zapakuję i terapia jak znalazł. Nie ma to jak polska stara wieś na przemyslenia, rozterki, zadumę... eh te ciotki, Ci wujkowie...
|
|
|
#40 | ||
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
nie martw sięPochodzenie nicka odnosi sie tylko i wyłącznie do avatara (z dwoma t gratisowo ) i tego,że niby naturę mam podobną ![]() Przeciesz wiesz,że nasza rodzina to ludzie o zdrowych zmysłach Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taa, nasz rodzina to jest najzdrowsza pod słoNceM. Cytat:
Byle to nie była Wielka Pardubicka.
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
mozna a raczej trzeba skorzystac z wyszukiwarki i najzwyczajniej w swiecie watek podbic, ale irytuje mnie po raz kolejny kilka postow ze slowami: "to juz bylo"... czy nie mozna od razu zglosic watek do zamkniecia zeby nie zasmiecal forum?
i prosze o to zebyscie nei wyzywaly sie teraz na mnie.... pozdrawiam
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...ale .... to już było! |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Stanę za Lovisą. I nie dlatego, że ją lubię (
Jak na razie widziałam tylko dwa założone przez Paris - ten i jeszcze jeden pt. konkurs na najładniejszą wizażankę (pomysł wręcz (jak dla mnie) żenujący). Dobrze, że wizażanki zareagowały śmiechem i zamieniły to w żart. Paris - zamiast się obrażać i szukać dziury w całym, zrozum - zaśmiecanie forum jest bardzo irytujące. Lovisa i catt w ten sposób zareagowały, bo ileż można pisać o tym samym. Jeśli naprawdę chciałabyś się dowiedzieć skąd się wziąły nasz nicki, to na pewno przeczytałabyś stary wątek. Dlatego uważam, że założenie przez Ciebie tego wątku miało na celu nabicie sobie postów.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Yasmeen, bo uwielbiam zapach jasminu.
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Proszę zmienić tylko tytuł tego wątku a wtedy będzie oryginalny, bo takiego jeszcze nie było.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no... wiecie co, naprawde już nie ma na świecie większych problemów. Na całym wizażu panuje taka miła przyjacielska atmosfera, że aż się nie chce wierzyć, że kobiety potrafia sobie tak do gardeł skakać, a tu proszę... lekkie nieporozumienie i już boczenie się.
Racja, zakładanie wątków, które już były nie są mile widziane, aczkolwiek zauważyłam, że rzeczywiscie wielokrotnie watki Paris spotkały sie z wyśmianiem czy innymi komentarzami słusznymi czy też nie. Po pewnym czasie człowiek się irytuje i staje sie lekko przewrażliwiony. Rozumiem Paris i jej reakcje na uwagę Lovisy, szczególnie, że rzeczywiscie Lovisa czesto krytykuje Paris w jej wątkach (specjalnie przejrzałam watki założone przez Paris żeby sprawdzić czy to prawda). Prawda leży po środku, a wy drogie panie zachowujecie się tak jakby sie stała katastrofa wielka. Drugą sprawą jest to, że wyszukiwarka często nie znajduje podobnych postów. Ja tak miałam kilka razy. Nastepnym razem Paris skorzysta z wyszukiwarki, a Lovisa powinna unikać postów założonych przez Paris dla spokoju ducha. ![]() Dziewczyny, koniec swarów.
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zakopcie topór wojenny.
|
|
|
|
#53 |
|
Raróg
|
Paris, a co Ci Lovisa zrobiła, miała rację?
![]() Aaa, ktoś tu większej kłótni ponoć nie widział, oj, były o wiele większe. A Lovisa nic sobie z tego tu nie robi, jak sądzę, i to jest super
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) moze i bym się tu chciała dopisać jakoś złośliwie ale po co, świetnie wyraziłaś uczucia targające mym wnętrzem
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem zaszczycona Pani Moderator
|
|
|
|
#56 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Primo - faktycznie nie używasz wyszukiwarki. Duo - jak ktoś zwróci Ci uwagę, reagujesz niegrzecznie. Zmień swoje podejście proszę. p.s. Wątek zamykam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

teraz już wiem dlaczego "Cattt"
Matko! Co ja mam za rodzinę?
nie martw się