|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy dziewczyna może nosić męskie buty? :)
.
Edytowane przez never_ Czas edycji: 2023-12-21 o 21:52 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat te buty mi się nie podobają, ale sama noszę często męskie buty i nie widzę problemu
![]() Noś śmiało
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Nie widzę przeszkód. Teraz w przypadku obuwia sportowego czasem trudno powiedzieć, które jest damskie, a które męskie (moja mama nie odróżnia
). Nawet nieraz te męskie są ładniejsze, damskie zaraz muszą być różowe/mieć różowe elementy. Ja mam męską czapkę uszankę, bo h&m kiedyś wypuścił seksistowską kolekcję zimową z uszankami w dziale męskim i bez wersji damskiej. Nie ma różnicy pomiędzy moją a damskimi.
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie to są unisexy
Masa dziewczyn podobne nosi i nike na pewno ma podobne w swojej ofercie dla kobiet.Noszenie męskich butów nie jest wielką zbrodnią wg mnie, szczególnie sportowych. Ja poszłam np krok dalej bo mamy z TŻtem takie same buty zimowe ). Nie ukrywam, znalazłam je na dziale męskim I moje wyglądają na damskie, jego na męskie, rozmiar wiele robi i ubrania do jakich są noszone też.
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodzę w męskich, sportowych butach, bo zazwyczaj design damskich mi nie odpowiada, a mam zamiast stopy łopatę, więc przy okazji rozmiarówka męskich jest akurat dla mnie. Traf chciał, by mój rozmiar zbiegał się z rozmiarem, partnera, więc wybór ogromny
Najbardziej lubię Superstary ![]() I może wyglądam czasem śmiesznie, ale szczerze mówiąc niewiele mnie to obchodzi, bo najważniejsze, że mi się podoba i jest mi wygodnie
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzm się z wypowiedziami dziewczyn powyżej. U mnie męski obuwie by nie przeszło bo mam rozmiar 36,5-37,5. Ale za to mam wiele koszul kupionych na działach męskich czy chłopięcych.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

). Nawet nieraz te męskie są ładniejsze, damskie zaraz muszą być różowe/mieć różowe elementy.
Ja mam męską czapkę uszankę, bo h&m kiedyś wypuścił seksistowską kolekcję zimową z uszankami w dziale męskim i bez wersji damskiej.
Nie ma różnicy pomiędzy moją a damskimi.