|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: perfumiarskie nowosci 2005
dior addict - zaje...
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ochroniarzy nie widziałam
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
czy wie ktoras z Was kochane wizazanki kiedy bedzie premiera Aliena T.M? oczywiscie mam na mysli Europe
dziekuje za ewentualna odp
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Wyczytałam na forum perfumowym na gazecie: 19 września premiera w Sephorach.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Koko a czy wiesz może kiedy będzie u nas dostępne Promesse Cacharela? Najlepsze jest to, że ten zapach szybciej był dostępny na stronie niemieckiego Douglasa niż na stronie Cacharela
.
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra mówi że Douglas cały już oplakatowany Alienem, z datą oficjalnej premiery.
A reszta ponoć ma się pojawić jesienią, to ponoć stały moment na wprowadzanie nowości - ale co kiedy, dokładnie jak, to nie wiem. Dużo rzeczy dociera z opóźnieniem, np. ja osobiście jestem bardzo ciekawa, kiedy dotrze do nas Blue Ralpha Laurena. |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Tu można sprawdzić ceny Alien w euro (po kliknięciu na wybrany produkt):
http://www.douglas.de/DGKategorieSec...ion=loadMarken |
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Jestem ciekawa jak ten flakon [ Alien ] będzie wyglądał w rzeczywistości , jest kosmiczny ....
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
neuilly- w poniedzialek moge go obfotografowac
i napisac na swiezo co w nim czuje
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Aaaaaaaaaaa - evee , koniecznie !!! A Ty już miałaś z nim wcześniej przyjemność ?
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja poczekam cierpliwie , ale jestem ciekawa ...
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cacharel Promesse to owocowo- kwiatowy zapach stworzony dla pełnych namiętności kobiet. Kompozycja stanowi bukiet fantazji, oddania i szczęścia. Promesse jest niezwykle kobiecy i zmysłowy. Nuty zapachowe: mandarynka, bergamotka, jaśmin Sambac, orchidea, czarna jagoda, ambra, piżmo, drzewo sandałowe i drzewo cedrowe. Cacharel Promesse natchnie Cię optymizmem i romantycznością. Opis ciekawy, flakonik jak dla mnie ładniutki... na pewno go kiedyś wypróbuję
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe Cosmopolitan poleca porfumu Moschino I love lovbe oraz Couture!
Czy ktoś ma albo wąchał? Godne polecenia? ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62425271 I love love http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62011325 Couture!
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Jeśli chodzi o butelkę to Hypnose jest śliczny. Mam nadzieję że zapach mi się spodoba i k upię go zamiast Aliena.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie poznaje nowy zapaszek J.del Pozo Black
doskonaly na jesien
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie widziałam Obsession Night na Allegro za 190,oo zł chyba poj. 100ml. Sama jestem go ciekawa, bo jego wersja klasyczna jest raczej nie dla mnie-skromnie pisząc.
Chętnie bym sobie niuchła Obsession Night
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Powąchałam dzisiaj 3 nowości: Aliena (o czym napisałam w stosownym wątku), Hypnose i Promesse.I wszystkie mnie rozczarowały.
Promesse jest tak podły, że aż szkoda słów.Banalna kwaśna landryna.Wstrętny! Obawiam się jednak, że może być hitem, bo dla mnie to ta sama rodzina co Envy Me i True Star Hilfigera, a te miały przecież wielbicieli.Dla mnie to jest kit sezonu. Natomiast Hypnose jest dziwaczny.Całkiem interesujący, ale ja wiem czy ładny? Przypomina mi odrobinę rozrobioną farbę do włosów. Na początku mi się spodobał, ale z czasem robi się nieznośny.W każdym razie przykuwa uwagę na moment, pospolity nie jest.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
ja niuchnelam promesse w marie claire i rowniez jestem rozczarowana - jak dla mnie bardzo pospolity kwiatowy zapach
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Promesse nawet nie chciało mi się testować po tak negtywnych recenzjach |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba sie przylacze do ocen Hypnose- oczekiwalam jasminowego odurzenia-w koncu nazwa zobowiazuje- ale tn jasmin w porownaniu nawet do jasminu z Pure Poison to pikus
Tutaj sa kwiatki, jest chyba paczula, ale w sumie to jakis rozwodniony ten zapach- a moze ja juz nic nie czuje?Nie czuje w nim zadnej magii, nie wzbudza zadnych skojarzen..Jeszcze jutro wypsikam sie nim zobaczym- moze odkryje w nim cos jeszcze...co do butelki- to bylam niemilo zaskoczona- zwykla butelka- jak od wody Coty - Masumi ( czy cos w tym stylu) tylko odrobine skrecona..i fioletowo- niebieski plyn- myslalam , ze moze bedzie upiornie fioletowa-( al to juz jst w Alienie)albo odwrotnie- butelka przzroczysta z mrozonego szkla a w srodku jakis eliksir
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj dostałam ofertę z Yves Rocher - są nowe perfumy, w cenie regularnej kosztują 190 zł a w promocji 99.
Nazywają się "Voile d'ambre" są z nowej serii - secrets d'essences. Nuta głowy - zielona mandarynka Nuta serca - mirra i kadzidło Nuta bazowa - drzewo sandałowe, wanilia i paczula Produkt to woda perfumowana 50 ml Opis: Tajemniczy niczym wiatr zapach ambry - kwintesencja zmysłowego uwodzenia. najmniejsza kropla, cenna niczymkruszec jest prawdziwym skarbem. ten zapach stanowi magiczną kompozycję najdelikatniejszych esencji Orientu. Ożywcza świeżość zielonej mandarynki, zmysłowe ciepło mirry i kadzidla, relaksujące własciwości drzewa sandałowego, uwodzicielska wanilia i odurzająca nuta paczuli...Ten wibrujący i tajemniczy zapach zniewala zmysły i fascynuje, jest wykwintny i przyjemnie ciepły. Flakonik przezroczysty, perfum ma kolor koniaku, wygląda elegancko Ktoś wąchał już ![]() Swoją drogą dziwie się, że nie dali strony zapachowej lub czegoś w tym rodzaju, kto wyda w ciemno 100 zł
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam się do grona rozczarowanych Promesse. Dla mnie zapach kwiaciarni, komplenie nie interesujący.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Dlaczego we Wrocławiu nie ma Silver Rain? ..Jak one pachną??Jakie nuty zapachowe??Plisssss
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nuty są nastepujące: nuta głowy - kruche zielone jabłko, nasiona tajskiego anyżu i skórka bergamotki; nuta serca - kwitnąca gardenia i tuberoza, chińska magnolia i indyjski jaśmin (poetycko nazwany rozkwitającym nocą); i korzenna baza - liście paczuli, wanilia i piżmo. Fajny zapach bardzo bogaty i ciężki, ja tam wyczuwam zupełnie co innego niż piszą - wyczuwam dużą ilość przypraw i drzewo sandałowe, którego tam nie ma. Ciepły i zmyslowy, otulajacy choć wtórny - na mnie pachnie jak wzmocniony klon The Perfume Ch. Jourdana
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj test Hypnose i Narciso Rodrigueza. Ten pierwszy - kompletne rozczarowanie. A szkoda, bo wizualnie taki ładny. Mój chłopak stwierdził odkrywczo "to go kup, wylej i wlej do środka coś innego"
Za to Narciso... to była miłość od pierwszego wąchnięcia. Jest cudowny, ciepły, mięciutki. Muszę go mieć, będę go mieć i nie moge się już doczekać.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.

Wiem, że La Prairie słynie z kretyńskich cen ale pytam z ciekawości

.

i napisac na swiezo co w nim czuje