![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dot.: 2okg mniej
jak to mówią- w kupie siła
dodam, że od półtora tyg troszkę ćwiczę, zakupiłam twister- czekam na paczuszkę- powinna być dziś lub jutro- i testuję na sobie działanie czerwonej herbaty- opinie są różne, więc jak się nie spróbuje to się nie wie próbowałam 6w ale obciąża kręgosłup jak już dziewczyny pisały i teraz robię ABS8 i jest lepiej no mam zamiar troszkę liczyć co jem- koleżanka poleciła mi tą stronkę- tabele-kalorii.pl, Edytowane przez hipcia15 Czas edycji: 2013-03-18 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
ja piję dużo zielonej herbaty bo lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
A ja mam właśnie za sobą
![]() 100 skrętoskłonów 200 skrętów tułowia 20 skłonów 60 wspięć na palce 100 wymachów na leżąco prawej 100 wymachów na leżąco lewej nogi 30 przysiadów 100 skakanka + 10 min truch połączony z podskokami czerwoną herbatę piłam to dość dużo i schudłam, ale byłam po niej jakaś poddenerwowana, wiecznie rozdrażniona więc przeszłam na zieloną ![]() Z którymi partiami ciała macie największe problemy/kompleksy? A może robicie sobie zdjęcia albo się mierzycie? ![]() Nie tylko kg są ważne, ale również cm ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
ania - ja bym biegała , ale niestety możliwości nie mam- nie ma kto z dziećmi zostać
majka- to podniosłaś poprzeczkę tą listą ![]() też tak macie, że chodzicie po mieszkaniu szperając w szafkach za czymś na ząb mimo , że tego nie zjecie? MÓJ PROBLEM NUMERO UNO- BRZUCH- wyglądam jak w 6 mies ciąży Edytowane przez hipcia15 Czas edycji: 2013-03-18 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak zaczynam szukać i coś znajde to to zjem ![]() ![]() Mój problem z kolei to uda i biodra ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
ja kiedyś grałam w siatkówkę, biegałam , później nic nie robiłam po ciążach z plusami na ponad 30 kg i byłam chuda pożerając co się da- a teraz to już chyba u mnie sks jak mawia moja mama
już nie mogę patrzeć na siebie najgorsze to, że muszę dać przykład mężowi, bo też mi się ciut zapuścił a jest ode mnie dużo starszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamietaj że sukces to 70% diety i 30% ćwiczeń ![]() Sama wiem po sobie, że najgorzej jest zacząć a potem po jakimś czasie już jest lżej ![]() 5 zdrowych posiłków, dużo wody/herbaty, ruch jakikolwiek, zdrowe podejście do sprawy to podstawa ![]() Kazdej z nas się uda, bo chcemy ![]() Sztuką będzie utrzymać to co uzyskamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Hej. Nazywam się Ewelina. Za mną już 20 kg-waga początkowa 92kg. Na tą chwilę waga pokazuje około 71 kg. Kolejny cel to 65 kg. Będe tutaj zaglądała. Życzę powodzenia
![]()
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Witam,
bardzo chętnie się przyłączę. Ja osobiście planowałam schudnąć od nowego roku, ciężko mi to wychodziło, aż zrobiłam sobie postanowienie wielkopostne - nie jem słodyczy i nie piję alkoholu. W ciągu miesiąca schudłam 4 kilo. wiek: 23 lata, wzrost: 175cm, waga: 65kg. Cichutko marze o 60 kg. Biorę suplement diety Novoslim (skończyłam właśnie 1 opakowanie, biorę drugie), Jem na co mam ochotę, ale rezygnuję z: smażonych potraw, dodatku majonezu i śmietany, fast foodów, słodyczy. Ostatni posiłek jem o 18:00, później ewentualnie jabło, grejfrut bądź kiwi (zależy jaki owoc w lodówce mam). Piję codziennie ok 2 butelki 1,5l wody niegazowanej. Sporty: uprawiam nordic-walking, raz w tygodniu chodzę na basen, czasem (ale sporadycznie) na siłownie. Życzę Wam i sobie wytrwałości!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
jeżeli mogę zapytać to czy coś się stało, że w ciągu roku tyle wzrosło? Może warto się wybrać do lekarza? Zrobić jakieś badania? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
majka- dzięki- w sumie to nie mam problemu z dietą- właśnie zjadłam drugi posiłek - pierwszym był grapefruit o 9 rano, a teraz mała uszka groszku konserwowego i to tylko właśnie w wyniku łaziorstwa szafkowo lodówkowego
jutro idę do endokrynologa- badania już mam - tzn tsh w normie- za to usg średnio - zobaczymy ewelina - gratki takiego spadku ja to bym najbardziej chciała żeby brzuchol spadł- może trochę pupa i uda ale żeby góra została ![]() ma się marzenia.......... jakie Wy młodziutkie jesteście wszystkie......... p budowlaniec- sama nie wiem - dodam , że poroniłam w tym czasie dwa razy- dlatego się tarczycy czepiłam- jutro będę może wiedziała coś więcej Edytowane przez hipcia15 Czas edycji: 2013-03-18 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic więcej dziś nie jadłaś? ![]() Podstawa to pożywne śniadanie ![]() ![]() ![]() Eee mi pierwsze co to z górnych części ciała poleciało ![]()
powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam, dzisiaj już mam... Edytowane przez majka5908 Czas edycji: 2013-03-18 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do PCO - tak, mam... i muszę z tym żyć... ale da się zrzucić? da! u mnie na minusie (ogółem) jest ok. 23kg!!! przede mną jeszcze 11... ale jak wygram walkę z wagą - to będzie już z górki ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
U mnie największym problemem jest brzuch i boczki
![]() ![]() A i witam nowe Dziewczyny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Ewelinko a pochwal się w jaki sposób zrzuciłaś kilogramy i w jakim czasie bo to imponujący wynik ![]() Aiesha dla Ciebie też ogromne brawa i także proszę się pochwalic ![]() Edytowane przez Ania0303 Czas edycji: 2013-03-18 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Ja odżywiam się podobnie ( poza małymi grzeszkami) mam nadzieję że i ja doczekam się takiego wyniku!! Kiedyś czytałam że jak się mocno w coś wierzy to tak się dzieje,wszystko jest w naszej głowie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=eewelinaa92;3984069 0]Na pewno sie doczekasz
![]() ![]() wiem wiem... heh... już przez to przechodziłam A jak wygladał dzisiaj wasz jadłospis, bo mój to: I: platki ryżowe na mleku II: pół kubka jogurtu smakowego III: kasza gryczana z pieczarkami IV: serek wiejski V: ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Hej, postanowiłam się do Was przyłączyć! Od tygodnia jestem na diecie bezglutenowej. Dietę rozpoczęłam ze względu na męczącą chorobę, z którą nie mogę się uporać, a poleciła mi ją koleżanka, która zniwelowała objawy tejże choroby. Nie miałam zamiaru się odchudzać, ale 4 dni temu coś mnie tknęło. Jestem po trzydniowych treningach 1 godzinnych, na nogach zakwasy jak nie wiem, ale cieszę się z tego. Zobaczymy czy zapał utrzyma się dalej i jakie będą jego efekty.
Dodam, że będąc tydzień na diecie bezglutenowej, jedząc regularnie, schudłam z 56.7 kg do 55.5. Może znajdę tutaj jakieś inspiracje i dalszą motywację! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
no ja pochlipałam ok 18 jeszcze kilka łyżeczek krupniczku
ale w ogóle głodu nie czuję po tej czerwonej herbacie- wręcz przeciwnie- jakbym zjadła woła z kopytkami- - a twister będzie jutro- dostałam już smsa od kuriera ania - jak dla mnie pomysł tygodniowy super- więc może w te cudowne poniedziałki? Edytowane przez hipcia15 Czas edycji: 2013-03-18 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Można dołączyć? ![]() Już nawet nie będę pisała ile razy próbowałam schudnąć.... Na dzień dzisiejszy mam 164 i ważę 85kg ![]() 20kg to moje marzenie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Witam nowe Dziewczyny
![]() to niech zostaną poniedziałki ![]() Proponuje też pisać co jemy, po pierwsze tak łatwiej jest kontrolować, wszystko widać czarno na białym, a po drugie nie wiem jak Wam mi czasem brak pomysłów a tak można podpatrzeć co jedzą inni ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mogę się przyłączyć?
Walkę z wagą zaczęłam w zeszły wtorek, startowałam z wagą 84kg, dzisiaj mam 81,5 ![]() Planuję zejść co najmniej do 70, a tak po cichu marzę o 6 z przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Oczywiście witamy w naszym gronie
![]() Powiedz jak sie odchudzasz, dieta? sport?
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Zdrowe podejście jest najważniejsze
![]()
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
witam wszystkie panie na diecie
![]() Grunt to pozytywne nastawienie i BARDZO SILNA wola, co by ćwiczyć i się zdrowo odzywiac ![]()
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() kilka info o mnie 24 lata 168 cm 75 kg Główny problem to nogi (uda;/ łydki) ale również z pupy i brzucha by się przydało zrzucić;/ Liczę na pomoc juz doświadczonych w przygotowywaniu posiłków i mobilizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.