|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: nauszniki??? co Wy na to?
Nauszniki, to nauszniki. Chodze w nich od dawna, bo marzną mi uszy. Dla mnie to tak zwyczajna część garderoby, jak rękawiczki i szalik. Dlatego też troszke nie rozumiem tego szumu wokól nich.
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
ojj dziewczyny kusicie, kusicie chyba sie skusze, choć nigdy nie próbowalam tego wynalazku. Opisze wiecej jak kupie.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Tmtej zimy chodzilam w nausznikach, ludzie na mnie dziwnie patrzyli czesto, ale ja sie lubie wyrozniac i nie interesuje mnie zdanie innych
Mam takie duze zolte gwiazdki... kiedys byly na allegro, ale niestety teraz nie moge ich znalesc. (jak znajde to dam linka )
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Mam czarne, umiarkowanie kudłate. Jest to fajny bajerek, jakaś odmiana, ale jeśli ktoś mi powie, że one grzeją, to sie nie zgodzę. Są dobre na późną jesień, ale na zimę odpadają. Jest mi w nich wiecznie zimno, z resztą teraz nosi je coraz więcej osób i nauszniki nie są już przez to takie fajne, jak kiedyś.
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja noszę nauszniki, bo nie lubię czapek. Zimą mi w zupełności wystrczają, w ostateczności zakładam kaptur od kurtki.
![]() Poza tym, co z tego, że nosi je coraz wiecj osób? To nie jest tylko ozdoba, tylko coś, co ma chronić nasze uszy przed zimnem. Szaliki i rękawiczki też wszyscy noszą, a jakoś nikt nie uważa je za niemodne.
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
Ja tam wolę czapkę. Jest mi po prostu cieplej
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam wątek. Jak macie jeszcze jakieś fotki to bardzo proszę wklejcie
A co myślicie o czapce z daszkiem + nauszniki ?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
niedrogie nauszniki (i jest ich tam naprawdę ogroomny wybór) można kupić w KDT w Warszawie
są najróżniejsze- niektóre w stylu różowo-futerkowo-włochatym, a niektóre naprawdę spokojne i stonowane Tylko przebierać
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
nauszniki.. mam dwie pary - moje cacuszka
jedne czarne drugie rozowe wlochacze.. i prawda jest taka ze generalnie zakladam je tylko jak jade na narty albo gdzies sie wybieram na snieg.. mam je od paru lat (2-3) i ciagle nie moge sie przekonac, zeby nosic je tak po porstu..
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem jak najbardziej za nausznikami! sama je nosze i spotykam sie z zabawnymi uwagami
moje nauszniki sa baardzo wygodne, milutkie i przede wszystkim cieplutkie jezeli nie mozecie sie zdecydowac czy kupic czy nei, to ja polecam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Odświeżam
![]() Któraś z Was zamierza nosić nauszniki tej zimy? Ja tak, cieplutko w uszy
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już noszę.
![]() Kupiłam je w tamtym roku i w życiu nie zamieniłabym ich na czapkę.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
odświeżam
![]() widziałam w reklamie nie pamietam czego (chyba jakiejś sieci komórkowej) kapitalne nauszniki. Dokładniej to był taki temat w tej reklamie: jadą ludzie na sankach na kuligu. I u jedej blondyny wypatrzyłam fajne różowe nauszniki. Oczywiście zafascynowana poszukałam na allegro no i są ale takie kolory które mi nie pasują.Co prawda pisze, ze niby z USA ale czy drogie wizażanki nie widziałyście gdzieś podobnych ? |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przypadły mi to gustu nauszniki... Bo może dlatego, że wyglądałabym w nich przeokropnie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.

Mam takie duze zolte gwiazdki... kiedys byly na allegro, ale niestety teraz nie moge ich znalesc. (jak znajde to dam linka
)